Bebek özlemim.. nolur bana umut olun. .

Bunu sana kim söylediyse, çok salakmış. O salakça lafları takma kafana. Bu kadar hassas olduğunu gösterme insanlara.

Tüp bebeği de kimseye anlatmayanı tavsiye ederim. Benim en yakınımda bir kaç kişi biliyor. İkinci de yine öyle olacak. Hatta anneme bile söylememeyi düşünüyorum bu sefer. Çünkü 1. De paranızı çöpe atıyorsunuz, bak gördün mü olmadı, ben dedim olmayacak diye gibi laflarıyla çok üzdü beni, bırak destek olmayı.

Bu konuları bir tek halinden anlayana açarsın. O da çok dertlenmeden. Çok büyütme gözünde bu meseleyi de, İnsanları da.

Tebrik ediyorum. Issıza gerekli kafa da bu bence. Herkese inat. Sizi bu konuyla vuramayacaklarını gördüklerinde, bir şey söyleyemiyorlar artık.

Bizim komşunun iki kızı var, ikisinin de çocuğu olmuyor. Biri cazgır bir tip, biri de halim selim. Sessiz olana sorup duruyorlar,bir de acıyarak filan. Ben bir rahatsız oluyorum ona sorulan sorulardan. diğerine hiçbir şey demiyorlar. Normal muhabbet ediyorlar.

Dik durmak lazım.

Rabbim nasip etsin inşallah arkadaşım.ama ben arkadaşlarınızın o kadar kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.bizimde iki komşumuz var hemde kardeşler birinin 20 birinin 15 yıldır olmuyor çocuğu.ben ilk hamileliğimi baya bi söyleyemedim onlara üzülürler belki diye.insan ne diyeceğini bilemiyor inanki.ama ben onlar için o kadar dua ediyorum ki inşallah olsun diye.inşallah rabbim sana da tez zamanda nasip etsin.

Çok güzelmiş bayıldım...

insanlar maalesef böyle acımasız olabiliyorlar.. çok üzüldüm.. Rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerine kavuşmayı nasip etsin. Bir sıkıntımız yok demişsin yaşın kaç bilmiyorum ama belki tam olarak vücut buna hazır değildir.. bir tanıdığımın 7 sene bebeği olmamış ama suan 3 çocuğu var hepsi de kendiliğinden..
Düşünmemeye çalış.. zihnini rahatlatmaya bak.. hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur inşAllah

yaşım 32 inşallah çok teşekkür ederim herkese

Baska bir doktora gitseniz hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek olmaması normal değil ki ...
Tüp bebek yaparsınız . Inancınızı ve ümidinizi yitirmeyin . Olur inşallah

en az 5 ayrı doktora gittik hiç bir problem bulunamadı Çok şükür. . her doktor aynı dedi hiç bir problem yok sizin çocuğunuz olur. ..
bi yandanda problem çıksa da tedavi edilip bebek sahibi olsak diye çok düşündüm. .
sebebsiz senelerce olur olur diye beklemek zor bi mevzu

Bazense doktor çözemiyorsa stres diyormuş bunu da çok duydum

Hayıt tohumu ve çörekotunu aktarlara bi sorun. kardeşimin eşi o iki ottan içti hamile kaldı

Bende 3,5 yıldır uğraşıyorum. 3 kez düşük yaptım. Bunun bir tanesi tüp bebek. Yaşadıklarımı duyduklarımı anlatsam burdan Karsa yol olur. Hepsini Allaha havale ediyorum. İlk başlarda çok kırılıyordum şimdi hazır cevaplarım var onları kullanıyorum. Madem laftan anlamıyorlar, bende güzelce anlatıyorum.

Haziranda tekrar transfer olacağım, inşallah birlikte hamile kalırız

Canimmm seni o kadar iyi anliyorum ki acini resmen kalbimde hissettim.

O insanlardan bende de var cunku..

Bizimde 5inci seneye gircez nerdeyse olmuyot doktor olmamasi icin bir sebep olmadigini soyluyor.

Ama olmayinca olmuyor zamani degilmiş diyr geciyoruz.

Bazen insanlarin konuşmalarina sahit oluyorum sessiz sessiz beni gostererek ay yazik iste bu kizinda cocugu olmuyor diyorlar.

Onlar icin ne kolay gelir boyle soylemek sen kimseye aldiris etme . Gerekirse o insanlarla da goruşme senin psikolojin daha onemli..

Allah bizim sabrimizi siniyor belki ne kadar istedigimizi cabaladigimizi gormek istiyor belki bir imtihanin icindeyiz ve bu imtihanin kazanani biz olacagiz.?

Belki hayirlisi boyle bilemeyiz. Insallah hersey guzel olacak canim. Ilk istedigimiz zamanlari hatirliyorm da ne kadar aglamisim ne kadar uzulmusum ve sabirsizmişim. Şimdi sabretmeyi aglamamayi ogrendim herseye ragmen şukretmeyi..

Rabbim once hamilelere saglikla bebeklerini kucaklarina almayi , hasta insanlara sifayi , hamile kalamayanlara hayirli bir evladi nasip etsin inşallah..

Teyzemin de çocuğu olmamıştı ve bir gün misafir geldi akşam oturmaya 4 kişilik bir aile 6 vede 8 yaşlarında 2 çocuk ...
Koridorda çocuğun teyzeme söylediği tam olarak şuydu : teyze sizin çocuğunuz yok de mi sizin çocuğunuz olmuyormuş
Ben mutfakta şok geçirdim.teyzemi düşünemiyorum sonra mutfağa geldi ben duymamazlıktan geldim.. O zaman küçüğüm 15 yaşlarında falan ..
Şimdi 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim bir tane olumsuz tüp bebek denememiz var bizimde sebepsiz olmuyor ama ... veren de o alanda o ne yapalım kardeşim 3 günlük dünya kendimizi niye heba edelim anı yasayalım bence .. öylede de geçiyor zaman böyle de geçiyor . Hiç üzülme hiç sıkma canını sebeplere sarıl seninde benimde tüm isteyenlerinde bir gün olacak inşaallah inanıyorum

size nasıl moral verilir bilemedim ama Allahım başta size ve sizin gibi tüm evlat sahibi olmak isteyen kullarına Mübarek ayların hürmetine tez zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua edebiliyorum.
ama şu şartlarda önce ruhunuz da çok yıpranmış acaba bir destek mi alsanız süreci hızlandırmak için iyi olabilir belki

seni çok iyi anlıyorum 5 senelik evli olucam 1,5 yıldır da bebek istiyorum yok olmuyor evdeki hesap çarşıya uymadı hemen olacak sanıyor insan ..benim bir de 3 yıl korunmuşluğum var insanlar onu anlamaz tabi istememk hazır hissetmemek de doğla.ama 5 senedir evli olduğum için insanlar olmadığını direk anlıyorlar imalar çok canını acıtıyor insanın ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun ALLAHIM yüzümüze güler inşallah ona sığındım..canımı acıtanları da allaha havale ediyorum çocuk doğurmak hamile kalmak kedi başarıymış gibi övünen insanlarla da çoktan irtibatımı kestim

Ben de 4 senedir bekliyorum yavrumu . Biz kendimizi işe eğitime verdik . Eşim yeniden üniversite okuyor ben tez aşamasındayım işimiz de çok yoğun resmen düşünmemek için yaşıyoruz çözüm mü tabi değil ama en azından kafayı yemiyorum .

küfür etmeyi sevmem bacım ama etrafında oç kaynıyormuş. bu insanların kendine güveni bitiriyor beni, yarında her şeye sahip olarak hayatına devam edeceğini nerden biliyorsun?

cok haklisiniz benimde bir arkadasim gebe kalamiyordu ben hamile oldugumu syliyememustim bile karnim buyuyunce kendisi anladi onun yaninda hamile kaldigima bile uzuldum sinav dunyasi iste cok aci yasadiginiz durum ama sabredin insallah Rabbim kucaginiza kucucuk bir mucize vericek elbett

Henüz 1 yıllık evli ablam. Eltisi evlenir evlenmez hamile kaldı ve ablam tekbik ettiğinde cevabı 'ay canım sağollll allah sana da verir belkiiii' oldu. Halbüki henüz düşünmüyorlar.
Bazı insanlar çocuk doğurmayı çok farklı anlamlandırıyor. Diğer kadınlara bir üstünlük olarak görüyorlar.
Üzülmeyin lütfen. Dünyamız bu densizlerle dolu. Hiç çekinmeden tersleyin. Öyle insanlar yük olur hayatınıza.
Doğru bir zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşmanızı diliyorum

bukadar havayı nerden buluyorlar anlamıyorum .
sanki gören kendi magrifeti zanneder .
Bunları burda.paylaşmakla anlayanı bilinçlendiriyor olabiliriz.
bu kadar üyenin içinde bu yaklaşımları yapan da çıkabilir diye düşünüyorum.
kamu spotu gibi paylaşımlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…