Bebek Reflüsu Gaz Ağlama Nöbetleri :( Yardım edin lütfenBir

the_teacher_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
22
11
88
Selam arkadaşlar çok zor durumdayım.Lutfen yardım edin bebeğim doğduğunda beri fışkırir şekilde kusuyor .3 aylık oldu sadece 1 kilo aldı doğdu doğali .Uyanık olduğu sürece kusuyor .akşam 5 te bir başlıyor aglama ve kusmaya sabaha karşı 3 te anca uyuyor.uykusunda dahi kivraniyor. kivranmaktan ve ağlamaktan ememiyor.Saatlerce sadece ağlıyordu dr a gittik reflü diyor.Gaviscon ve motilium verdi. Her şeyi denedik .olmuyor. Üstelik ışık takibi ve göz teması da yok .Herkes acı çektiği için diyor ama benim aklımda hep soru işaretleri .Bu durumları yaşayan var mı?Lütfen yardım edin.

fışkırarak kusması iyi bişi değil diye biliyorum. 3 ayda sadece 1 kilo alması gercekten garip. kusan ve kilo alan bebek çok.
anne sütü alıyor sanırım? kolik bebekler için müzikler var denedin mi?
müzik eşliğinde sallanacak! sallanmak kolik bebeklere iyi gelıyor.
gerçi kolik olmadığı her gün aynı saatlerde aglamasına baglı.
her bebek farklıdır, ama 3 aylık bi bebek göz takibi yapması gerekıyor dıye düşünüyorum.

kaç kilo doğdu? doktorunu değiştirmeni tavsiye ederım

fışkırarak kusması iyi bişi değil diye biliyorum. 3 ayda sadece 1 kilo alması gercekten garip. kusan ve kilo alan bebek çok.
anne sütü alıyor sanırım? kolik bebekler için müzikler var denedin mi?
müzik eşliğinde sallanacak! sallanmak kolik bebeklere iyi gelıyor.
gerçi kolik olmadığı her gün aynı saatlerde aglamasına baglı.
her bebek farklıdır, ama 3 aylık bi bebek göz takibi yapması gerekıyor dıye düşünüyorum.

kaç kilo doğdu? doktorunu değiştirmeni tavsiye ederım
Midesinden sürekli sesler geliyor .Doktor gaz dedi .Kolik müzikleri denedik hic işe yaramadı bio gaia damla, sab simple,Nurse harveys hepsini denedik ama aynı saatte kalkıp yine de ağlıyor. kustugu için aç oluyor.Emziriyorum çok zor emiyo kivranarak sonra tekrar kusuyor..Bebek 4 kilo doğmuştu şu an 5 kilo..:(

Canım fön makinesi sesini falan denedin mi benim kızımda çok kusuyordu sütüm de azdı mamayı da zorla yiyen bi bebek ben çok gazlı olduğunda fön makinesini açıyordum sakinleşiyordu karnını bacaklarını falan ısıtıyordum hatta fön sesiyle mamasını bile yedirmişliğim var yemediği için normalde.biraz rahatlar umarım gerçekten gazlı ve kusan bebek çok ama çok zor Allah seninde yardımcın olsun

Back
X