Bende katılabilir miyim acaba ?
yaş kaç canım? ben de bebek istiyorum reglime de 2 gün var. aynı zamanda zayıflıyorumNe güzel olur. Çok sevinirim:)
33 yaşındayım canım. Yaşımız geçiyor. Karar vermek hazır hissetmek zor oldu. Şimdi de çabalamak gerekiyor. Allah herkese yardım etsin.yaş kaç canım? ben de bebek istiyorum reglime de 2 gün var. aynı zamanda zayıflıyorum
3 ay sonra 26 olucam. 88.1 kiloydum, bu sabah 86.6 geldim. düzenli beslenmeye çalışıyorum, hergün 3 mil leslie yapıyorum. sıkılaştım şimdiden. nasipse 65 kilo olmak istiyorum33 yaşındayım canım. Yaşımız geçiyor. Karar vermek hazır hissetmek zor oldu. Şimdi de çabalamak gerekiyor. Allah herkese yardım etsin.
Sen kaç yaşındasın? Kaç kilosun? Neler yapmayı düşünüyorsun?
3 ay sonra 26 olucam. 88.1 kiloydum, bu sabah 86.6 geldim. düzenli beslenmeye çalışıyorum, hergün 3 mil leslie yapıyorum. sıkılaştım şimdiden. nasipse 65 kilo olmak istiyorum
evet ben de internetten hesaplıyorum. 1500 dolaylarında yapıyorum kaloriyi. sen kaç kilo olmak istiyorsun ?Ben kalori hesabı yapıyorum. Faydası oluyor bana. 65 kilo için çok beklemen gerekmeyecek inşallah. Maksimum 5 ayda ulaşırsın
evet ben de internetten hesaplıyorum. 1500 dolaylarında yapıyorum kaloriyi. sen kaç kilo olmak istiyorsun ?
ben de 65-70 arası olmak istiyorum üniversitede öyleydi kilom ahh ahh3 ay sonra 26 olucam. 88.1 kiloydum, bu sabah 86.6 geldim. düzenli beslenmeye çalışıyorum, hergün 3 mil leslie yapıyorum. sıkılaştım şimdiden. nasipse 65 kilo olmak istiyorum
şimdi kaçsın pekiben de 65-70 arası olmak istiyorum üniversitede öyleydi kilom ahh ahh
101 canımşimdi kaçsın peki
ben de varım şuan 101 kiloyum ben de aşılama tedavisi görüyorum pazartesine kontrolüm var ben de 3.5 senelik evliyim 3 senedir ben de evladımın gelmesini bekliyorum rüyalarımda görüyorum sürekli...
ben de kilo vermeliyim hem kendime güven için hem de daha rahat bir hamilelik için her şey için insanın eşinin ilgisi bile az oluyor halbuki daha çekici olsam daha başka bakar bana diyorum...
kesinlikle öyle canım benim...Bi yerden başlamak lazım. Ben geçen yıl ilk çocuk düşünmeye başladığımda diete başlasaydım şimdi 60 kiloydum. Zaman akıp geçiyor elimizde yediğimiz çikolatalar kalmıyor. Kalan yağ göbek hastalık. Bunu unutturmayalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?