nevrosky canım ben oylamamı yaptım. bizim ki erkek infertilitesi. Biliyorsun eşimde varikosel var ve ameliyat olmak istemiyor. 1 yıla kadar normal yoldan deneyeceğiz. ama 1 yılın sonunda olmazsa bilemem. şimdilik doğal yollardan bekliyorum hamiş olmayııı.senağlama:a015: Rabbim herkesin gönlüne göre versin...:CüvCüv:
Kızlar artık bende aranızdayımmm. hoşbuldummmmmmhihoyyyt
bizimkide erkek infertilitesi.2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk. bikaç ay denedik ama bişeylerden şüpheleniyoduk ve ikimizde doktora gittik. eşimde varikosel çıktı, sperm sayısı çok düşüktü, morfolojide bozuktu. ekimde ameliyat oldu. doktor ilk 3 ay ilaç vermicekti ama biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik trental,evicap ve L-arginin verdi. haftaya doktora gidicez. inşallah düzelme vardır. Allah hepimize, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bizimkide erkek infertilitesi.2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk. bikaç ay denedik ama bişeylerden şüpheleniyoduk ve ikimizde doktora gittik. eşimde varikosel çıktı, sperm sayısı çok düşüktü, morfolojide bozuktu. ekimde ameliyat oldu. doktor ilk 3 ay ilaç vermicekti ama biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik trental,evicap ve L-arginin verdi. haftaya doktora gidicez. inşallah düzelme vardır. Allah hepimize, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
Spermle ilgili sorun yaşanması durumunda erkek infertilitesi oluyor canım. Sperm bulunamaması , sayı azlığı , hareket azlığı , morfolojik bozukluğu vs.
erkek infertilitesi oligoastenospermi sperm sayısı az hareket ise çok çok az benim açıkçası 2. denemeden de hiç umudum yok. en çok da o nagetif sonucu almaktan korkuyırum yeniden aynı şeyi yaşamaktan