Bebek sahibi olmak evliliği etkiliyor mu?

Yeniigeliin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.076
911
123
27
Merhaba, ben bebeğim olsun istiyorum ve bunun için uğraşıyorumda fakat deminde denk geldiğim gibi burda birileri bebek olunca aşk yok oluyor diyor fakat ben yakınımda kime sorsam hayır kocan sana daha çok bağlanır diyor ve gerçekten bu konuda çok korkuyorum bi bebeğimiz olsa bende uzaklaşıcak mı kocam yavaş yavaş

Verilen cevaplardan da anlaşılacağı üzere sana ve Kocana bağlı bir durum. Anneyim ben anne moduna girmez kadın olduğunu unutmazsan, eşin de kendine kıskanacak kardeş değil yavrusu olduğunu anlarsa neden ölsün aşk, çocuk sevgisi ile daha bir tatlı olur.
Not: anne değilim sadece gözlemlerim

Bende öyle hissediyorum sanki daha çok sever gibi ama bazen böyle düşüncelerde geliyor aklıma korkuyorum ama anne olmayıda çok istiyorum eşimde baba olmayı çok istiyor farklı ruh hallerine bürünüyorum çok düşünüyorum herşeyi...

Cnm bende 9.5 aylık evlıyım

Bizde düşünüyoruz.

Öyle düşünme bu tamamen bence eşine bağlı

Kim istemez ki sevdiğinden bir çocuk annelik ne kutsal birşey

Genellemelerin hiçbirine itibar etme, hele konu insansa,şöyle olursa böyle olur gibi birsey yok,anne herşeyden önce kadın olduğunu unutmaz kendini salmazsa erkek her konuda esine yardımcı olup işini kolaylaştırır iyi hissettirirse çocuk güçlü bir bağ olur, iki insan birbirine daha fazla ait olamaz, genleri karışmış yeni bir can olmuş var mı ötesi

Çok haklısınız ondan değerli birşey olamaz benim içinde hatta ha iki sen sonra ha şimdi olmuş ne zararı olabilir ki minicik bir canın bize fakat bazen farklı yorumlar görünce düşünmedende edemiyorum kocamıda kaybetmek istemem layığıyla kadınlığımıda anneliğimide yerine getirmek istiyorum inşallah

3.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Eşim bebek çok istemiyordu kandırdım onu :) Bebekten sonra bambaşka bir adamla tanıştım. İşten yorgun geldiği halde ama senin sütün olsun yorulma deyip bebekle ilgilenen. Altını değiştiren, kızına aşık bir baba. Kız bana gelmek istediğinde küçücük bebekten alınan koca bir bebek :)) Tabi ilişkimiz şekil değiştirdi. Artık anne ve baba kimliklerimiz var. Olumsuz etkilenmedik. Daha bağlandık.

Yalnız kötü bir evlilikte bebek düşünmek çok yanlış. İki mutsuz insana devamlı ihtiyaçları olan küçük bir bebek eklemek o evliliği bitirir.

Bizde sürekli tartışıyoruz daha 5 buçuk aylık evliyiz ve ben yeni alışıyorum ev hanımı olmaya bundan dolayı kızdığı çok oluyor ama yine birbirimizi çok seviyoruz kavgalarımız bile bazen eğlence olsun diye olabiliyor bide ev işinin üstüne bebek eklenince evi boşlarım ondan dolayıda kızar diye düşünüyorum fakat kocamı bebek olduğunda ki halini düşününce sizin dediğiniz gibi daha fedakar olur gibi geliyor

Kaynanan olmazsa civarda biseycik olmaz :)
Kaynanamşa aynı avluda oturuyorum o bahçenin bi köşesinde ben bi köşesinde ama annem gibi kızı gibi davranır hep bana kötülüğü olmaz ama çok iyi olduğundan bebekle hep ilgilenmek isterse ona bozulurum sanki çünki hayalimde bebeğimin herşeyiyle kendi istediğim gibi davranmak istiyorum

Taze anne olarak sunu soyleyebilirim ki kendinden cok ödün vermen gerekiyor..ilk once sabrindan uykundan vs vs
sahsen tahmin ettigimden de zor geldi

Sahsen bende canjm kaynanam derdim de
Kalkti 40 gun bizle salonda yatip kalkiyor
birde lohusalik cok farkli
dunyaya bakis acin inanilmaz degisiyor...
oyle boyle degil...yor sen o zaman kaynanayi seviyon mu sovuyon mu yoksa benimki de zararsiz iyi niyetli ama dusuncesiz....

Taze anne olarak sunu soyleyebilirim ki kendinden cok ödün vermen gerekiyor..ilk once sabrindan uykundan vs vs
sahsen tahmin ettigimden de zor geldi
Ay valla elbette çok zordur benimde 1 yaşında yiğenim var 40 gün il doğduğunda gece gündüz ablama yardım ettim çok yorucu hep uykusız kaldı ablamda ama bebeğim olsunda katlanırım inşallah

İştee şimdiden tahmin edemiyorsun nasıl davranır ama ilk torunu değil fakat çok sevdikleri oğullarından ilk torunları olucak nasıl davranır bilemem kendi evinden başka yerdede yatamaz kaynanam pek bi kere korktuğumda çağırdımda uyku tutmamış kadını...

nerdeyse 4 yıllık evliyim bizde çok istiyoruz anne ve baba olmayı rabbim nasip etmedi daha. .
daha bugün eşim le birlikte agladik adetim geldiği için bu ay çok ümitlenmis tik. .. yumurtlama testi aldık. . o yüzden bu ay daha bi ümitle bekledik. . yine hüsran. ..
ben çok inanıyorum bebeğimiz olunca sevgimiz kat kat artacak inşallah...
sizde öyle düşünün hiçte korkmayın..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..

Benim gözlemim, kadınına ve erkeğine göre değişiyor bunun cevabı. Daha çok kadına bağlı. Çocuğu olunca kocayı dış dünyaya iten kadınlardan olmazsanız pek sorun olmaz. Ben hem kocasına hem çocuğuna ayrı ayrı değer veren, çocuğuna veya kendine garip kutsallıklar yüklemeyip hayatın parçası olarak gören, hem eş hem anne hem aile olabilen kadınlara hayranım. Ha bunun tersi ibretlik bir örnek görmek isterseniz "kocamı dövmek istiyorum..." diye başlayan bir topik var, dün açıldı. Bulun okuyun. O konu sahibi gibi akıl almaz kadınlar da var yani.

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde bi bebeğin olur sağlıklı iyi bi evlad olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…