- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Kaynanamşa aynı avluda oturuyorum o bahçenin bi köşesinde ben bi köşesinde ama annem gibi kızı gibi davranır hep bana kötülüğü olmaz ama çok iyi olduğundan bebekle hep ilgilenmek isterse ona bozulurum sanki çünki hayalimde bebeğimin herşeyiyle kendi istediğim gibi davranmak istiyorumKaynanan olmazsa civarda biseycik olmaz :)
Taze anne olarak sunu soyleyebilirim ki kendinden cok ödün vermen gerekiyor..ilk once sabrindan uykundan vs vsBödün sürekli tartışıyoruz daha 5 buçuk aylık evliyiz ve ben yeni alışıyorum ev hanımı olmaya bundan dolayı kızdığı çok oluyor ama yine birbirimizi çok seviyoruz kavgalarımız bile bazen eğlence olsun diye olabiliyor bide ev işinin üstüne bebek eklenince evi boşlarım ondan dolayıda kızar diye düşünüyorum fakat kocamı bebek olduğunda ki halini düşününce sizin dediğiniz gibi daha fedakar olur gibi geliyor
Sahsen bende canjm kaynanam derdim deKaynanamşa aynı avluda oturuyorum o bahçenin bi köşesinde ben bi köşesinde ama annem gibi kızı gibi davranır hep bana kötülüğü olmaz ama çok iyi olduğundan bebekle hep ilgilenmek isterse ona bozulurum sanki çünki hayalimde bebeğimin herşeyiyle kendi istediğim gibi davranmak istiyorum
Ay valla elbette çok zordur benimde 1 yaşında yiğenim var 40 gün il doğduğunda gece gündüz ablama yardım ettim çok yorucu hep uykusız kaldı ablamda ama bebeğim olsunda katlanırım inşallahTaze anne olarak sunu soyleyebilirim ki kendinden cok ödün vermen gerekiyor..ilk once sabrindan uykundan vs vs
sahsen tahmin ettigimden de zor geldi
İştee şimdiden tahmin edemiyorsun nasıl davranır ama ilk torunu değil fakat çok sevdikleri oğullarından ilk torunları olucak nasıl davranır bilemem kendi evinden başka yerdede yatamaz kaynanam pek bi kere korktuğumda çağırdımda uyku tutmamış kadını...Sahsen bende canjm kaynanam derdim de
Kalkti 40 gun bizle salonda yatip kalkiyor
birde lohusalik cok farkli
dunyaya bakis acin inanilmaz degisiyor...
oyle boyle degil...yor sen o zaman kaynanayi seviyon mu sovuyon muyoksa benimki de zararsiz iyi niyetli ama dusuncesiz....
Kaynanan olmazsa civarda biseycik olmaz :)
15 koca gun var :)Seninki gitmedi mi daha yahu,tövbesi
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde bi bebeğin olur sağlıklı iyi bi evlad olurnerdeyse 4 yıllık evliyim bizde çok istiyoruz anne ve baba olmayı rabbim nasip etmedi daha. .
daha bugün eşim le birlikte agladik adetim geldiği için bu ay çok ümitlenmis tik. .. yumurtlama testi aldık. . o yüzden bu ay daha bi ümitle bekledik. . yine hüsran. ..
ben çok inanıyorum bebeğimiz olunca sevgimiz kat kat artacak inşallah...
sizde öyle düşünün hiçte korkmayın..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?