Benim annem 37 yaşında anne oldu.35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
35 ten sonra evet yumurtalık rezervleri azalıyo ama bu gebeliğe engel değil35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
Yerinizde olsam yumurtalarımı dondururdum35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
Hayatımda duyduğum en saçma şey.. Anneliğin sınırı 35 falan.. Moralinizi bozmayın birsürü insan var 40 dan sonra anne olan.. Tabi ki yaş erken yaşlara göre daha zor oluyor ama artık herşeyin bir çözümü var.. Herşeyin çaresi var.. Daha zor olmasının sebebi ise yaşımız ilerledikçe yumurta kalitemizin daha düşük kalitede olması ve yumurtalarımızın azalması.. Çünkü her ay menapoza kadar yumurtluyor ve yumurtalarımız azalıyor genç yaşlarda bu yumurtalar daha kaliteli oluyormuş fakat bu demek değil ki 40 yaşında yumurtamız sıfır kalite olacak.. Bebek için mümkün olmayacak falan böyle birşey yok.. Genç anne adayları belki 3 denemede kaliteli yumurtaya denk gelirken daha yaş almış anne adayları 5 kez veya 6 kez denemede denk gelebilir.. Hiç olmadı zaten tüp bebek yöntemi var ki çoğu insan da gerek bile kalmıyor inanın..Tabi ki Allah nasip ederse...35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
39 yaşında bir tanıdığımız hamileydi35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
Yumurta rezervinize baktirabilirsiniz. Tahlil ve ultrason muaynesinde dogurganliginizi kontrol ettirebiliyorsunuz. Yinede Allah bilir. Ben 35 yasindayim ve 8 aylik hamileyim. Tahlillerim kotu cikmisti bana erken menepoz dendi bi tane cocugum vardi cok ara vermistkm 2.yi istiyordimki 4 ay olmadi. Doktor tup bebek bie zor dedi. Ben cok arastirdim ve yedigime ictigime dimkat ettim. Bazi dogal kurler yaptim corekotu bal tarcon. Ve vitamin takviyesi aldim 1 ay sonra hamile kaldim. Yani bu isin bi kurali kaidesi yok. Olmaz die biseyde yok . 20 yasinda kizlar hamile kalamiyor 45 yasinda kadinlar menopaza girdim sanirken hamile oldunu ogreneiyo gonlunuzu karartmayin35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?