Bebek sahibi olmak için sınır 35 mi?

42 yasmda yakn akrabam var hep makaraya vururduk adam beğenmezdi evde kaldın derdik kariyer terchh etti evlenmek istemedi senelerce.. sonra aşık oldu 43nde 44te evlendi evlendiğinin 2.ayı hamile kaldı. şuan kızı 3 yasnda 2. Ye hamile yani şuan 45 yaşında işede döndü şimdi hem kariyer hem çock yapmş oldu valla
Dogal yollardan nası yapıyorlar ya işin sırrı ne☺️

35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
Anneannem 48 ,babaannem 42 yaşında doğurmuşlar. imkânsiz değil

Yakınen bildiğim biri hayatı boyunca regl olmuyordu.Doğuştandı.Yumurtlama yok yani.Eşi de bunu bilerek evlendi.Ve bingooo.Hamile kaldı.Herkes şok..!Yani yaradan ol desin.Yaşa başa bakmaz.Düşünmeyin böyle şeyler.

35inden sonra hamile kalmak zor mu? İlk hamileliğini bu yaşlarda geçiren, ya da geç evlendiği için anne olamayan var mı aranızda? Bu konuda daha önce de başlık açmıştım ama bugün çok karamsar şeyler okudum. Moralim çok bozuldu. Sizlerle dertleşmek istedim. Ben 40 yaşındayım, şu an evli değilim. Ama ilerisi için hala ümit etmeli miyim?
Allah vermek ısterse 50 yaşında hamıle kalanı duydum .

Kesinlikle dogru... orası ayrı kuzum ama biz öyle düşünsekde ağzı olan boş konuşup can sıktığı için insan acele ediyor
Acele etme bende acele ettım ne oldu .4 ay evlı kaldım .Kız adım oldu ıgrenc bır tabırle dul .

Bu isler cidden nasip
Şimdi duydum esimin okulunda bir erkek öğretmen yaşı 34 iki yaşında çocuğu var eşime demiski birde iki yaşında erkek kardeşim var
Esim şaşırmış nasıl yani demiş annemle esim aynı yıl doğurdu demis ve annesi 52yasindaymis düşünün yanı.

Benim anlamadığım benzer konular da dahil bu kadar çocuk isteyen, evlenmeye niyetli bayanlar niye bu kadar beklerler. yani bu kadar isteyen insan mutlaka birini seçip evlenebilir. hani 35 yaşında bir bayanın karşısına en az 50 kişi çıkar ama işte aşırı seçicilik, en iyisi olsun beklentisi böyle uzatıyor süreci.
herkes it kopuk olacak değil ya..
yani aşırı beklentiyle nasıl olsa adam bol diye önüne geleni eleyen bayanlar sonra böyle dertleniyor işte.

Enteresan yorumlariniz var. Son donemde epey dikkatimi cekti bu.

Back
X