- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
İnsallah siz o duyguyu anne duygusunu tatmissiniz insallah ikinci olur rabbim hic olmayanlara nasip etsin insallahbenim bi tane kızım var rabbim nasip etti ama ikinci bir senedir olmuyor iki ay önce kist ameliyato oldum bir yumurtalığım alındı benim hiç ümidim kalmadı normal olmayacak gibi bende daha fazla zaman kaybetmeden eğer bu ayda hamile kalmazsam tüp bebeğe başlıycam hayırlısı rabbiö inş nasip eder hepimize
Sizin bir sene icinde olur insallah benim iki yıl oldu siz daha yeni sayilirsiniz5 ay oldu biIm. Ama yumurta catlama zamanina tam denk gelebildigimize inanmiyorum. Cok duzenli ilski olmadi.
inş tatlım peki aşılama yada tüp bebek düşündün mü neden olmuyor sebepsiz miİnsallah siz o duyguyu anne duygusunu tatmissiniz insallah ikinci olur rabbim hic olmayanlara nasip etsin insallah
Vardir nasibimiz elbet. Rabbim yazmistir. Biz elimizden geleni yapalim da. Gerisi rabbime kalmisSizin bir sene icinde olur insallah benim iki yıl oldu siz daha yeni sayilirsiniz
Esimde sayi dusuklugu benm yumurtalar zayfmis bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma igne yapildi bu aydan umutluyum.bakalim hayirlisi artik :)inş tatlım peki aşılama yada tüp bebek düşündün mü neden olmuyor sebepsiz mi
inş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde inş haziranda hepimiz hamile olduğumuzu öğrenirizEsimde sayi dusuklugu benm yumurtalar zayfmis bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma igne yapildi bu aydan umutluyum.bakalim hayirlisi artik :)
Ayy insallah insallahh :)inş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde inş haziranda hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz
Amin insallah. Uc aylarin yaklasan ramazanin yuzu suyu hurmetine hepimiz hamile kalalim insallahinş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde inş haziranda hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz
Sağol canımbu ay yaptığım şey normal çektiğimiz tesbihe 3 ihlas bir fatiha okudum tek tek imameyle birlikte. Öncesinde perşembe gecesi yatsı namazımdan sonra 2 rekat peygamber efendimize ve ashabına hediye için namaz kıldım daha sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım ve tesbihi okudum sonra balkonuma astım . ( bunu kk dan görmüştüm :) ) birde Yakı yapıştırdım :) Ovulasyon günümde ilişkiden sonra ve iki gün kaldı sonra çıkarmadan ilişki ve sonra çıkarıp duş aldım :) ve hamileyim şükürler olsun. 2 yılın sonunda ve 2 aşılama yaptırıp başarısız olmuştuk. kendiliğinden oldu. Rabbim nasip etti. Bİde stres yapmasanız daha iyi olur.
İdrar yolu enfeksyonuna yaban mersini ve bol bol su iç çok iyi geliyor kendim denedim senelerdir tekrarlayan idrar yolu enfeksyonum geçti ÇOK ŞÜKÜR ama suyu bol iç hep yanında su taşı böylece alışkanlık oluyorBen sürekli ıdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum iltihaplanma var sanırım ondan olmuyo
Amiiinnnnnnnn inşallah cnmAmin insallah. Uc aylarin yaklasan ramazanin yuzu suyu hurmetine hepimiz hamile kalalim insallah
Canım bal tarçın çörekotunu da yemez mi??Kizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak
cnm senin yediğin o karışımdan o da yesin spermleride artırıyomus kabak çekirdeğide iyi geliyomus diye duydum bide muz ile cevizde spermlerin gücünü artırıyomusKizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak
Incir yedir artirriyo gunde uc tane yesin dr soylemistiKizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak
Kizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak
bugun 3. gün başlasam akşam olmazmı yaaKızlar ben Soğan kürü yaptım , incir+havuç kürü yaptım. İkişer kür.Geçen ay bal+polen karışımı yedim(aklıma geldikçe hergün yemeye çalıştım). Peşpeşe bunları uyguladım PCO rahatsızlığım var.
Bu ay da inşaallah bal+tarçın+çörekotu kürünü uygulamayı planlıyorum. İnşaallah haziran ayında hamiş gireriz
Benimle yapmak isteyen olursa diye onu da paylaşayım;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?