bebek sahibi olmak için...

İnsallah siz o duyguyu anne duygusunu tatmissiniz insallah ikinci olur rabbim hic olmayanlara nasip etsin insallah

Esimde sayi dusuklugu benm yumurtalar zayfmis bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma igne yapildi bu aydan umutluyum.bakalim hayirlisi artik :)
inş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde inş haziranda hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz

Sağol canım
Adetim bitsin hemen deneyeceğim inşaallah

Ben sürekli ıdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum iltihaplanma var sanırım ondan olmuyo
İdrar yolu enfeksyonuna yaban mersini ve bol bol su iç çok iyi geliyor kendim denedim senelerdir tekrarlayan idrar yolu enfeksyonum geçti ÇOK ŞÜKÜR ama suyu bol iç hep yanında su taşı böylece alışkanlık oluyor

Kızlar ben Soğan kürü yaptım , incir+havuç kürü yaptım. İkişer kür.Geçen ay bal+polen karışımı yedim(aklıma geldikçe hergün yemeye çalıştım). Peşpeşe bunları uyguladım PCO rahatsızlığım var.
Bu ay da inşaallah bal+tarçın+çörekotu kürünü uygulamayı planlıyorum. İnşaallah haziran ayında hamiş gireriz

Benimle yapmak isteyen olursa diye onu da paylaşayım;

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Kizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak
cnm senin yediğin o karışımdan o da yesin spermleride artırıyomus kabak çekirdeğide iyi geliyomus diye duydum bide muz ile cevizde spermlerin gücünü artırıyomus

Merhaba kızlar günaydın, bende sizdenim ama benim durum biraz farklı. Ben hamiştim Ocak ayında bebişim bana veda etti. Karnımda kalbi durmuş elisa Cmv diye bi virüse bağılıklık kazanmadığım için büyük ihtimalle bebeği etkilemiş. 4 aydır da da denemelere devam ama bi sonç yok. Rahim daha toparlanmadı diyorm kendmi avutuyorum :) hiç çabam yoktu ama çabalamak gerekiyo sanırım :)
Bu ay ovulasyon testi aldım bugün başlayacağım kullanmaya. Birde dün İNOFOLİC toz folikasit aldım. Bu ilacı genelde pko lular kullanıyomş ama öyle bi rahatsızlığı olmayan sağlıklı kişilerde daha çabuk etki ediyormuş. İşlevide yumurtlamayı sağlayıp yumurtayı geliştirmek. Sabah akşam onu içeceğim faydasının olcağını düşünüyorum. Eşim keçiboynuzu tabiki hepimizin olduğu gibi içmedi. Bende karanfilli kara üzüm hoşafı yaptım. İçine karıştırıp içircem eşime her gün tabiki bende içiçem. Birde mesir macunu her derde deva biliyosunuz ki. Has olan macunlardan yiyip eşinize de yedirebilirsiniz.
Bu ayda bunları yapalım diyorum tabikide dualara devam :)
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli imanlı hayalı cennet kokulu evlatlar nasip etsin inşallah..

Kizlar ben bal corekotu yemeye basladim da esim keciboynuzu kurunu yapamiyo. Tadi cok fena diye icemedi. Buna benzer baska bir kur var midir? Keci boynuzu pekmezi de aldim. napsak

Tatlım keçiboynuzunun pekmezini değil özünü tavsiye ederim nedeni şu... pekmezi 50-60 derece ısıda kaynatılarak yapıldığı için vitamin değerlerinin çoğu ölmüş olur ama özü 30 derecede soğuk pres yöntemiyle yapılır bu yüzden daha fazla faydalanmış oluruz. aktardan keçiboynuzu özü alırken sorun, ben en düşük sıcaklıkta preslenmiş olanı istiyorum deyin onu versinler aslında keçiboynuzunun kendisini kıtır kıtır yemek en faydalısı ama yemesi biraz zor olduğundan tercih edilmiyo. . yinede özü pekmezinden daha faydalıdır
Bu arada piyasada satılan ballar hakiki olmadığından ben bal kullanılması taraftarı değilim çoğu glikoz şekerden ibaret... sadece keçiboynuzu özü, çörek otu ve tarçın karışımı kullanırım onu yedirmeye çalış alıştıkça tadı kötü gelmez şifa niyetiyle yiyin gerekirse burnunu tıkasın biz tadına alışkın olduğumuz için severek yiyoruz

bugun 3. gün başlasam akşam olmazmı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…