- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Hayırlısı btnem haberlerini bekliyorum :)Bende öyleyim canım sabah kalktım bas agrisindan ölüyordum sonra atesim cikti düstü simdi yine cıktı insallah ondandır ya ilac ictim simdi de ates basiyor adet olunca olurum genelde boyle bakalim hayirlisi
İnsallah güzel haber veririm ama sanki adet olucam gibiHayırlısı btnem haberlerini bekliyorum :)
Canim normalde hamileligin baslasrinda oyle olursun ama kendinde belirti arayinca hersey oluyor. Benimde gectigimiz aylarda oyle olmustu hâlâ oyleyim devamli atesim var gibi vücut isim yuksek ama enfeksiyondanmis sanirim. İdrar kültürumde enfeksiyon cikti .İnsallah güzel haber veririm ama sanki adet olucam gibi
Kesin bende de enfeksiyon vardır tekrar cikarsa gece acile gideriz artikCanim normalde hamileligin baslasrinda oyle olursun ama kendinde belirti arayinca hersey oluyor. Benimde gectigimiz aylarda oyle olmustu hâlâ oyleyim devamli atesim var gibi vücut isim yuksek ama enfeksiyondanmis sanirim. İdrar kültürumde enfeksiyon cikti .en iyisi belirti aramamak .. :)
İnsallah yoktur canim.. Hayirlisi olsun :) bize sadece hasret ile sabretmek düşüyor. :)Kesin bende de enfeksiyon vardır tekrar cikarsa gece acile gideriz artik
Rabbimin sınavından geciyoruz aynen sabırİnsallah yoktur canim.. Hayirlisi olsun :) bize sadece hasret ile sabretmek düşüyor. :)
Ben burdaymKızlar nerdesiniz
Nasil bir acayiplik canim :) bat ne zaman ?Valla bende bi acayiptik var ama umutlanmak istemiyorum
Gelmez inşallah ilaç falan alıyorsan o etkilerbugün bat ama sadece peçeteye gelen kirlenmeler var baskada bisi yok benki günümden iki gün önce belirti yaşardım akıntım olurdum vücudum bana oyunmu oynuyor
Sanmiyorum canim catlatmaz sanirim. :) yinede arastir sen canimKizlar bal kuru yimurtayi erken catlatir mi. Benim bikac gun sehirdisina cikmam gerekiyo. Adetin 15.Gunu gelicem. gecen ay yumurtam 18. Gun catladi. Bal kuru erken catlatir mi acaba. Esim de keciboynuzu kurunu uyguluyor. Bosuna mi olacak yaa kizlaaar
Arastirdim yumurtalari buyutup hormonlari duzEnliyoms. Birden fazla yjmurta olabilirms. Ama erken catlama ile ilgili bisi demiyodu. Bilemedm. Mecburen evde yokum o zamana kdr. Panik oldm yineSanmiyorum canim catlatmaz sanirim. :) yinede arastir sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?