bebek sahibi olmak için...

İnsallah güzel haber veririm ama sanki adet olucam gibi
Canim normalde hamileligin baslasrinda oyle olursun ama kendinde belirti arayinca hersey oluyor. Benimde gectigimiz aylarda oyle olmustu hâlâ oyleyim devamli atesim var gibi vücut isim yuksek ama enfeksiyondanmis sanirim. İdrar kültürumde enfeksiyon cikti . en iyisi belirti aramamak .. :)

Kesin bende de enfeksiyon vardır tekrar cikarsa gece acile gideriz artik

Aslında 19 unda olmam gerekiyor ama belirti yok sanki adet oldum gibi geliyor bakıyorum sadece renksiz sıvı geliyor kendini belli etmesi lazım aslnda bu günlerde

bugün bat ama sadece peçeteye gelen kirlenmeler var baskada bisi yok benki günümden iki gün önce belirti yaşardım akıntım olurdum vücudum bana oyunmu oynuyor

Kizlar biraz daha bekleyin bakalim. Neler oluyor :) insallah hayirli haberlerinizi aliriz. Benim bat a daha cooookk var :) 4 haziran :) hamile olursaniz yazin mutlaka :)

Bendede bu ay öyle acayiplikler varki hala olmadım 8 gün geçti devamlı akıntı geliyor karnım şiş baskı dolu kasıklarım kıpır kıpır oynuyor sanki banada hiç böyle olmamıştı eskiden nadirende olsa reglim gecikse bile bunlar olmuyordu ALLAH hayır etsin inşallah bişey çıkmazda 2 gün önce beta hcg'm 2.0 çıktı zaten ne bu anlamış değilim

Kizlar bal kuru yimurtayi erken catlatir mi. Benim bikac gun sehirdisina cikmam gerekiyo. Adetin 15.Gunu gelicem. gecen ay yumurtam 18. Gun catladi. Bal kuru erken catlatir mi acaba. Esim de keciboynuzu kurunu uyguluyor. Bosuna mi olacak yaa kizlaaar

Kizlar bal kuru yimurtayi erken catlatir mi. Benim bikac gun sehirdisina cikmam gerekiyo. Adetin 15.Gunu gelicem. gecen ay yumurtam 18. Gun catladi. Bal kuru erken catlatir mi acaba. Esim de keciboynuzu kurunu uyguluyor. Bosuna mi olacak yaa kizlaaar
Sanmiyorum canim catlatmaz sanirim. :) yinede arastir sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…