- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Kendisini yemek de ayni faydayi verir mi diyosunPiyasada satılan ballar hakiki değil o yüzden ben kullanmıyorum keçiboynuzu özü daha doğal yöntemlerle elde ediliyor veya en iyisi keçiboynuzunun kendisini yemek... özellikle erkekler için çok etkili içinde demir potasyum magnezyum ne ararsanız var
Tamm canim sagol guzel anlatmissin.sadece beline taktin degil mi bazilari karnina da takiyo
Kendisini yemek de ayni faydayi verir mi diyosun
Tamm canim sagol. Deneyeceğim adetim bittiği zamanyok canım belime taktım zaten çok yakıo göbeğine takanları tebrik ediorum
Keciboynuz7 ozu de arastirdim evet suyu kdr faydali. Hatta daha da faydali olmali ozU oldugu icin. Nerde bulabilirim acaba bunu? Ve kullanimi nasil bilen var mi
Bn bilemedim smdi. Kendisini mi yedoreyim ozunu mu alayim. Cnku suyunu icemiyo. Hangisi en iyidirTabiki hatta kendisini yemek en etkili yöntembi bilgi daha vereyim ishal olunca sabah akşam keçiboynuzu yiyince anında bağırsakları düzeltir ve vücudun kaybettiği bütün mineral ve vitaminleri geri verir
BENİM EŞİM KENDİSİNİ YİYO ÖYLE OLDUĞU GİBİ YİYO O AMA GERÇEKTEN TADI ÇOK KÖTÜKeciboynuz7 ozu de arastirdim evet suyu kdr faydali. Hatta daha da faydali olmali ozU oldugu icin. Nerde bulabilirim acaba bunu? Ve kullanimi nasil bilen var mi
suyunu içemiyosa kendisinide yiyemez bence kokusu bile fena çünküBn bilemedim smdi. Kendisini mi yedoreyim ozunu mu alayim. Cnku suyunu icemiyo. Hangisi en iyidir
Gunde kac tane yiyorBENİM EŞİM KENDİSİNİ YİYO ÖYLE OLDUĞU GİBİ YİYO O AMA GERÇEKTEN TADI ÇOK KÖTÜ
Bn bilemedim smdi. Kendisini mi yedoreyim ozunu mu alayim. Cnku suyunu icemiyo. Hangisi en iyidir
Ozunun tadi daha mi iyi acaba?ya bende sasirdim cnku esim sevmese de icer yer yani ama bunun suyunu icemedisuyunu içemiyosa kendisinide yiyemez bence kokusu bile fena çünkü
bi sayısı yok ya kafamıza göre yiyo tatlım 4 tane falan yeterli midir bende bilmiyorumGunde kac tane yiyor
Burada okumuştum yine Bir arkadaş eşine keçiboynuzu pekmezini içirmişti üstelik bir süre sabah-akşam vermiş birer kaşık daha sonra midesinden rahatsız olduğu için sadece akşam bir kere devam etmiş sonraki sperm sayımında inanılmaz derecede artış göstermiş 1 milyondan 9 milyona çıktığını söylemiş doktor.Keciboynuzunu icmiyo esim. Cok kotuyms. Icine bal falan kariatirsam olur mu ki. pekmezi de cok etkili degilms. Benim karisimdan veririrm vermesine de keciboynuzu cok etkiliyms.
Valla pekmezi aldim onu icti zaten sevdi. Ama kür ya da özü daha faydaliymis. Bende bilemedim ki yaa. Incir de alicam zaten.Burada okumuştum yine Bir arkadaş eşine keçiboynuzu pekmezini içirmişti üstelik bir süre sabah-akşam vermiş birer kaşık daha sonra midesinden rahatsız olduğu için sadece akşam bir kere devam etmiş sonraki sperm sayımında inanılmaz derecede artış göstermiş 1 milyondan 9 milyona çıktığını söylemiş doktor.
O kadar faydalı ki erkek hücresi için..
Yalnız erkeklerimiz bizden daha nazik yiyemem içemem ama bebeğimiz olsun demekle olmuyor işte bu bitkiler hep şifa kainat eczanesinin mucizeleri..
Hem biz bişeyler içicez hem onlar tek kanatla uçulmaz öyle değil mi?
Hangisini yaptirayim ozunu mu alayim pekmeze devammi bilemedm. Zaten bende ac karnina sabah yedim karisimdan butun gun bisi yoyemedm tatliyi pek sevmem ama napayim mecbur yiyorum. Fedakarliksa yapiyorumValla pekmezi aldim onu icti zaten sevdi. Ama kür ya da özü daha faydaliymis. Bende bilemedim ki yaa. Incir de alicam zaten.
Ben bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz
Ben esmalara da başladım hayirlisiyla. adetliken okunabiliyomus. Basladm artik. kac gun okuncak kiLar. Tek sayi diyolar. 41 mi 21 mi 33 mu bilemedm.
mrba bende klomene dun başladım mayıs 18 de tekrar gel dedi bana nasıl olacak bilmiyorum çok stres yapıyorumBen bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?
Zaten o stres bizim nedenimizmrba bende klomene dun başladım mayıs 18 de tekrar gel dedi bana nasıl olacak bilmiyorum çok stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?