bebek sahibi olmak için...

Piyasada satılan ballar hakiki değil o yüzden ben kullanmıyorum keçiboynuzu özü daha doğal yöntemlerle elde ediliyor veya en iyisi keçiboynuzunun kendisini yemek... özellikle erkekler için çok etkili içinde demir potasyum magnezyum ne ararsanız var

Kendisini yemek de ayni faydayi verir mi diyosun

Keciboynuz7 ozu de arastirdim evet suyu kdr faydali. Hatta daha da faydali olmali ozU oldugu icin. Nerde bulabilirim acaba bunu? Ve kullanimi nasil bilen var mi

Kendisini yemek de ayni faydayi verir mi diyosun

Tabiki hatta kendisini yemek en etkili yöntem bi bilgi daha vereyim ishal olunca sabah akşam keçiboynuzu yiyince anında bağırsakları düzeltir ve vücudun kaybettiği bütün mineral ve vitaminleri geri verir

Keciboynuz7 ozu de arastirdim evet suyu kdr faydali. Hatta daha da faydali olmali ozU oldugu icin. Nerde bulabilirim acaba bunu? Ve kullanimi nasil bilen var mi

Aktarlarda var ama çeşit çeşit oluyo sen dersinki bana 30 derecede soğuk preslenmiş olanını verin benim aldığımın markası elit
bi aktarcı var burda adam 30 seneden fazla bu işi yapıyor ondan alıyorum şişesi 20 lira bak şimdi yükleyebilirsem fotosunu atayım

Tabiki hatta kendisini yemek en etkili yöntem bi bilgi daha vereyim ishal olunca sabah akşam keçiboynuzu yiyince anında bağırsakları düzeltir ve vücudun kaybettiği bütün mineral ve vitaminleri geri verir
Bn bilemedim smdi. Kendisini mi yedoreyim ozunu mu alayim. Cnku suyunu icemiyo. Hangisi en iyidir

Keciboynuzunu icmiyo esim. Cok kotuyms. Icine bal falan kariatirsam olur mu ki. pekmezi de cok etkili degilms. Benim karisimdan veririrm vermesine de keciboynuzu cok etkiliyms.
Burada okumuştum yine Bir arkadaş eşine keçiboynuzu pekmezini içirmişti üstelik bir süre sabah-akşam vermiş birer kaşık daha sonra midesinden rahatsız olduğu için sadece akşam bir kere devam etmiş sonraki sperm sayımında inanılmaz derecede artış göstermiş 1 milyondan 9 milyona çıktığını söylemiş doktor.
O kadar faydalı ki erkek hücresi için..
Yalnız erkeklerimiz bizden daha nazik yiyemem içemem ama bebeğimiz olsun demekle olmuyor işte bu bitkiler hep şifa kainat eczanesinin mucizeleri..
Hem biz bişeyler içicez hem onlar tek kanatla uçulmaz öyle değil mi?

Valla pekmezi aldim onu icti zaten sevdi. Ama kür ya da özü daha faydaliymis. Bende bilemedim ki yaa. Incir de alicam zaten.

Valla pekmezi aldim onu icti zaten sevdi. Ama kür ya da özü daha faydaliymis. Bende bilemedim ki yaa. Incir de alicam zaten.
Hangisini yaptirayim ozunu mu alayim pekmeze devammi bilemedm. Zaten bende ac karnina sabah yedim karisimdan butun gun bisi yoyemedm tatliyi pek sevmem ama napayim mecbur yiyorum. Fedakarliksa yapiyorum

mrba bende klomene dun başladım mayıs 18 de tekrar gel dedi bana nasıl olacak bilmiyorum çok stres yapıyorum

Kizlar ben saglik ocaginda ebeye danistim. Kesinlikle gebelik planlayanlarin kullanmasi gereken bi vitamjnmis folik asit. Bende aldm. Bal corekotu kuru de dogal bisi kullanabilirain dedi. Rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…