- 11 Nisan 2016
- 14
- 19
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
41 kere meryem suresi öneririm. Biz de çok okumuştuk. Allahım nasip etti. isteyen herkese nasip etsin inşallahKizlar biliyorum yaptigimiz tum listeye rağmen pozitifi göremedik. Umarim Haziran bizim ayimiz olur...Ben bebek sahibi olmak icin dualar arastirdim. Mesela 707 kez Ya Varis
4 cuma ust uste 1000 kez Ya Evvel
Baska bildikleriniz var mi hem dua hem hıZlandırıcı yontemler....
bilmiyorum cok takıyorum bu işin sonu neolcak kafam karmakarışZaten o stres bizim nedenimiz
Sagol canim insallah nasip etsin rabbim.41 kere meryem suresi öneririm. Biz de çok okumuştuk. Allahım nasip etti. isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım ben de folik asit kullaniyorum doktor gebelik dusunulmeden 3ay önce basla demistiKizlar ben saglik ocaginda ebeye danistim. Kesinlikle gebelik planlayanlarin kullanmasi gereken bi vitamjnmis folik asit. Bende aldm. Bal corekotu kuru de dogal bisi kullanabilirain dedi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Bende öyleyim canım catlatma ignesi yapildi klomenden snra ama ilski cok stresli oldu insallah rabbim nasip eder bu aymrba bende klomene dun başladım mayıs 18 de tekrar gel dedi bana nasıl olacak bilmiyorum çok stres yapıyorum
Keciboynuzu ozu aldik kizlar. Yemeklerden once 1 er kasik yaziyo. Yatmadan once diye biliyodum ben. Nasil kullanalım
Tmm canim sagol. Insallah ise yararİçine biraz çörek otu ve tarçın at her sabah aç karnına 1 kaşık ve akşamda yatmadan önce 1 kaşık yiyebilirsiniz
İNŞ CANIM BEN DAHA ŞİMDİBEN STRESE GİRDİMBende öyleyim canım catlatma ignesi yapildi klomenden snra ama ilski cok stresli oldu insallah rabbim nasip eder bu ay
Yarın bat bugun test yaptım negatif sanirim bu seferde olmadıİNŞ CANIM BEN DAHA ŞİMDİBEN STRESE GİRDİM
Canıım burda da buldm seni :) üzülme yaa belki geç döllenmedir ayrıca bence erken bile yapmışsın brnden duymuştum idrarla yapılan testler 100 değerden sonrasını gösteriyormuş. Ben adetim 6 gün geçti kan testi yaptırdım o zaman bile 48 di sonuç. Geç döllenme olduğu için. Ümitsizliğe kapılmaYarın bat bugun test yaptım negatif sanirim bu seferde olmadı
İnsallah öyledir canım gecen hafta salı gunu catlatma ignesi oldum persembe esimle beraber olduk insallah gec döllenmedirCanıım burda da buldm seni :) üzülme yaa belki geç döllenmedir ayrıca bence erken bile yapmışsın brnden duymuştum idrarla yapılan testler 100 değerden sonrasını gösteriyormuş. Ben adetim 6 gün geçti kan testi yaptırdım o zaman bile 48 di sonuç. Geç döllenme olduğu için. Ümitsizliğe kapılma
Canım daha 8 gün olmuş yerleşmesi için 10 gün geçmesi gerekli. Daha iki üç gün sabret :)İnsallah öyledir canım gecen hafta salı gunu catlatma ignesi oldum persembe esimle beraber olduk insallah gec döllenmedir
İnsallah yarın adet olmam da gecikmeyi beklerim sabredirm o zamn :)Canım daha 8 gün olmuş yerleşmesi için 10 gün geçmesi gerekli. Daha iki üç gün sabret :)
İnsallah canim gec dollenmedir. :) benim kizimda adet gunmden 14 gun sonra silik cikmisti :) simdi bir senedir olmuyor .bekliyoruz herseyi deniyrm ama nasipİnsallah yarın adet olmam da gecikmeyi beklerim sabredirm o zamn :)
Sabır sabırr canm bekle daha stres yapma çok unutçak bişeylerle ilgilenİnsallah yarın adet olmam da gecikmeyi beklerim sabredirm o zamn :)
Aynen vaktimiz zamanimiz var demek hamilelik belirtisi ates yapar mı atesim 38 39 lardaİnsallah canim gec dollenmedir. :) benim kizimda adet gunmden 14 gun sonra silik cikmisti :) simdi bir senedir olmuyor .bekliyoruz herseyi deniyrm ama nasip
Olmuyor ki canim ya hamilelik belirtsi ates yapar mi atesim 38 39 lardaSabır sabırr canm bekle daha stres yapma çok unutçak bişeylerle ilgilen
Ay canm ben döllenme olduğu zaman ateş olur diye biliyorum ama yanıltmak ta istemem. Benimde dün öyle oldu ateşim bi.yükseldi bi düştü. Bel ve baş ağrısından kvrandm. Bilmiyorum canm ondanda olabilirAynen vaktimiz zamanimiz var demek hamilelik belirtisi ates yapar mı atesim 38 39 larda
Bende öyleyim canım sabah kalktım bas agrisindan ölüyordum sonra atesim cikti düstü simdi yine cıktı insallah ondandır ya ilac ictim simdi de ates basiyor adet olunca olurum genelde boyle bakalim hayirlisiAy canm ben döllenme olduğu zaman ateş olur diye biliyorum ama yanıltmak ta istemem. Benimde dün öyle oldu ateşim bi.yükseldi bi düştü. Bel ve baş ağrısından kvrandm. Bilmiyorum canm ondanda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?