bebek sahibi olmak için...

41 kere meryem suresi öneririm. Biz de çok okumuştuk. Allahım nasip etti. isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar ben saglik ocaginda ebeye danistim. Kesinlikle gebelik planlayanlarin kullanmasi gereken bi vitamjnmis folik asit. Bende aldm. Bal corekotu kuru de dogal bisi kullanabilirain dedi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Evet canım ben de folik asit kullaniyorum doktor gebelik dusunulmeden 3ay önce basla demisti

Yarın bat bugun test yaptım negatif sanirim bu seferde olmadı
Canıım burda da buldm seni :) üzülme yaa belki geç döllenmedir ayrıca bence erken bile yapmışsın brnden duymuştum idrarla yapılan testler 100 değerden sonrasını gösteriyormuş. Ben adetim 6 gün geçti kan testi yaptırdım o zaman bile 48 di sonuç. Geç döllenme olduğu için. Ümitsizliğe kapılma

İnsallah öyledir canım gecen hafta salı gunu catlatma ignesi oldum persembe esimle beraber olduk insallah gec döllenmedir

Aynen vaktimiz zamanimiz var demek hamilelik belirtisi ates yapar mı atesim 38 39 larda
Ay canm ben döllenme olduğu zaman ateş olur diye biliyorum ama yanıltmak ta istemem. Benimde dün öyle oldu ateşim bi.yükseldi bi düştü. Bel ve baş ağrısından kvrandm. Bilmiyorum canm ondanda olabilir

Ay canm ben döllenme olduğu zaman ateş olur diye biliyorum ama yanıltmak ta istemem. Benimde dün öyle oldu ateşim bi.yükseldi bi düştü. Bel ve baş ağrısından kvrandm. Bilmiyorum canm ondanda olabilir
Bende öyleyim canım sabah kalktım bas agrisindan ölüyordum sonra atesim cikti düstü simdi yine cıktı insallah ondandır ya ilac ictim simdi de ates basiyor adet olunca olurum genelde boyle bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…