Kızlar ben 3 senelik evliyim 24 yaşındayım.Bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Eşime bu konuyu her açtığımda şimdi olmaz borcumuz var kriz var diyip hep erteliyor.Borcumuz var doğru ama bu borç 10 senelik bir borç.Ev kredisi aldık 10 sene ödeyeceğiz.Onun haricinde pek bi borcumuz yok.Bende çalışıyorum.Şuan kenara para bile koyabiliyoruz.Ama eşim hep ya birimiz işten çıkartılırsak nasıl bakacağız çocuğa diyor.İyi ama böyle düşünürse de hiç yapamayacağız.Çünkü işten çıkarılma tehlikesi sürekli var.
Bir yandan da düşünüyorum bu kadar ertelersek bide olmazsa okadar tedavi falan yine zaman geçecek.
Sonra doğurunca bebeğime kim bakacak.Annem biraz uzakta ve çalışıyor kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor.
ffffff aslında bunları eşimle konuşmam lazım ama o konuşmaya hiç yanaşmıyor.Belkide ben acele ediyorum.Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.:çok üzgünüm:
Bir yandan da düşünüyorum bu kadar ertelersek bide olmazsa okadar tedavi falan yine zaman geçecek.
Sonra doğurunca bebeğime kim bakacak.Annem biraz uzakta ve çalışıyor kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor.
ffffff aslında bunları eşimle konuşmam lazım ama o konuşmaya hiç yanaşmıyor.Belkide ben acele ediyorum.Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.:çok üzgünüm: