- 19 Ağustos 2009
- 498
- 4
- 96
merhaba, ben 1.5 yıllık evliyim. her açıdan güzel devam eden bir evliliğim var. daha önce yazdığım konulardada bahsetmiştim. endometriosis kistimden dolayı evlendikten 4 ay sonra ameliyat oldum ve doktoruun önerisi ile çocuk sahibi olmak için çalışmalara başladık. 14 aylık çalışma+doktor kontrolleri sonucunda tüp bebek dışında hamile kalma şansımın çok az olduğun öğrendik.:uhm: ben evlendiğimde çalışıyordum. geçtiğimiz yaz işyerinin çalışma koşullarından dolayı işi bıraktım.şu an evdeyim ama iş arıyorumda . tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi öğrendiğimizde eşimle konuştuk. bu arada geçen sürede -yaşayanlar bilir- her ay hamilemiyim değilmiyim diye meraklanmaktan, doktor doktor gezmekten çok bunalmıştık.delikafadulden tüp bebeğin maddi tarafıda olduğu için hem biraz ara vermek istedik, hem de ben bu sürede tekrar işe başlayacaktım ve maddi sorunlarıda çözmüş olacaktık( zaten çalışacağım ileride de . ama şimdi hamile kalırsam en az 2 sene işe giremem, bunu da düşündük.) Eşim bu konuda kararı büyük ölçüde bana bıraktı.Bende mantık kullanarak anlattığım şekli şeçtim. 1 aydır bebek konusu açılmıyordu ve rahattık. Ancak bu akşam bir filmde bizim yaşlarımızda bir karıkocanın yeni bebeği oluyordu,hekes seviyor vs... eşim bunu görünce bana dönüp " bizimde bebeğimiz olur di mi ;?" gibisinden bişeyler söyledi. :çok üzgünüm:ve benimde boğazıma bir yumru oturdu geçmiyor.Aslında onunda bebek istediğini biliyorum, bende çok istiyorum dışarı çok yansıtmasamda ancak işin maddi tarafını düşününce cesaret edemiyorum. bebek büyük sorumluluk demek. bazen "Allah rızkını verir" diyorum bazen de "gerçekçi düşünmek gerek" diyorum. çok üzüldüm bu akşam. Aldığım kararı sorgulayıp duruyorum.
Sizce fazla mı mantıklı düşünüyorum? kafam çok karıştı.kafamçokkarıştı
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Sizce fazla mı mantıklı düşünüyorum? kafam çok karıştı.kafamçokkarıştı
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için