bebek sahibi olmak....

despin_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
28
0
36
İzmir
arkadaşlar merhaba...bu konudan muzdarip ne kadar çok insanın olduğunu hem kendi yaşadığım deneyimlerimden hemde çevremden çok iyi biliyorum.ama ALLAHIM çok büyük inanıyorum bir gün hepiniz bebişlerinize kavuşucaksınız hayırlısıyla,vakti saati gelince..öncelikle kendi deneyyimimi kısaca paylaşmak isterim,4 yıllık evliyim 2 yıl korunmamama ragmen bebek sahibi olamadık sonra dermoid kist tespit edildi yumurtalığımda zorlu bir ameliyat sonrası çok şükür kurtuldum.adet görmeme rağmen ameliyat sonrası 3.ayda hamile kaldım rabbim dualarımı kabul etti,şimdi sizlere bir tarif vermek istıyorumben uygulamadım doğal yollarla oldu ameliyat sonrası ama 2 gün önce bir toplulukta bu yolla hamile kalan kişileri duydum önce rabbimin izniyle tabi...1 kg taze balın içine 300 gram şam fıstığını dövüp karıştırıyorsunuz..sonrasında sabah öğle ve akşam 1-2 kaşık yiyiyorsunuz.aynı şekilde eşinizde..umarım işe yarar dularım sizinle rabbim yanınızda olsun.

yaşasınnnnn:)) sonunda lezzetli bişi çıktı:) soğan suyu hayıt bal çörekotu tarçın ,aslan pençesi v.b den sonra bu baya lezzetli gelicek

yaşasınnnnn:)) sonunda lezzetli bişi çıktı:) soğan suyu hayıt bal çörekotu tarçın ,aslan pençesi v.b den sonra bu baya lezzetli gelicek

canım sanırım sende bu konudan muzdaripsin seni çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme biliyorum bu sözler çok yavan geliyor ama inanki pozitif olmak ve stres yapmamak çok önemli elde değil biliyorum ama en aza indirgemek çok önemli,sen hepsini biliyorsundur zaten aslında fazla sözede gerek yok ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TEZ ZAMANDA HAYIRLI HABERLER İNŞALLAH

siz kistten dolayı hamile kalamadınız demek kiş dermoid kist ne demek nasıl bi şeydi?adetler düzensiz miydi mesela ağrı sızı belirtisi var mıydı?

siz kistten dolayı hamile kalamadınız demek kiş dermoid kist ne demek nasıl bi şeydi?adetler düzensiz miydi mesela ağrı sızı belirtisi var mıydı?

evet zaten belirttim yazımda.daha sonra doğam yolla ameliyat sonucu hamile kaldığımıda,amacım yalnızca duyduğum bu tarifi paylaşmak yardımcı olur umuduyla.dermoid kist içi dolu kist çeşidi demek örneğin,bazı kişilerde içi kıl bazılarında kıkırdak bazılarında tırnak dokusu gibi maddelerle dolu olur..benimki kıl yapısıyla doluydu.belirti olarakta zaten gebeliği engelliyordu bu bir,ikincisi adetlerim çok sancılı ve çok düzensizdi.umarım verdiğim bilgiler yeterli olmuştur cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…