selam kızlar,
bende 65 günlük çok yeni bir kız annesiyim evet hayatım bebekten önce ve sonra diye ayrılıyor bazen çok bunaldıgım bocaladıgımda oluyoo ama kızımın bir gülüşü herşeyi unutturuyo bende eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum ama kızımdan asla!!! kıskanmadım bu kadar çok sevdigim bir insanın baba olma duygusunu evladına bakma onu koklama duygusunu seyrettikçe mest oluyorum sende böyle düşün canım çok sevdigin kocanın BABA olmasını istemezmisin??? neden kendi korkuların yüzünden eşini bu durumdan mahkum bırakacaksın üstelik yersiz korkular bunlar kendini bunlarla bunaltma canım zaman ver kendine ..
ben eşime kızım dogduktan 1 ay sonra vakit ayırabildim hem cinsel anlamda hemde sohbet ,gezme tozma,anlamında herşey yine aynı canım yani bunlar senin elinde bebek hayatın sonu degil aksine farklı bir hayatın başlangıcı keşfedilmesi gereken farklı ve mükemmel bir hayatın

korkma canım hem eşine hem evladına yetecek kadar güçlüsün sen böyle düşün inş.istedigin zamanda melegin senin gibi güzel ve güçlü bir anneye koşa koşa gelir canım amin...