Bebek sahibi olmaktan korkuyorum!

bende çok korkuyorum.
bebekleri çok seviyorum aslında ama evlendiğimde benim olunca onun yüzünden kendime ve eşime vakit ayıramamaktan, o büyük sorumluluğu almaktan,ona bişey olduğundan üzülmekten ve en çok doğum olayından korkuyorum daha şimdiden

Hehh hehh ben bile anne olduysam bu dünyada herkes anne olur.cokkkk seviyorum minnosumu çokk.Yasamadan anlaşılmaz hele bi anne desin yiycek onu annesi:) Ben cok seversiniz diye düşünüyorum.Esimlede hiç sogumadik valla gayet sıcağiz.kocamda bebegimde benim herseyim..

bende çok korkuyorum.
bebekleri çok seviyorum aslında ama evlendiğimde benim olunca onun yüzünden kendime ve eşime vakit ayıramamaktan, o büyük sorumluluğu almaktan,ona bişey olduğundan üzülmekten ve en çok doğum olayından korkuyorum daha şimdiden

Doğumdan bende cok korkuyordum ama nasil dogurdum bende anlamadım. Annem der ki kedi gibi dogurdun ne hamileliginden ne dogumundan birsey anlamadım. .Bazen korktugumuz seylerin o kadar korkutucu olmadigini ogreniyoruz yaşadığımız zaman Allahim tum yavruları anne babalarına, anne babalarıda yavrularina bağışlasin. .

selam kızlar,

bende 65 günlük çok yeni bir kız annesiyim evet hayatım bebekten önce ve sonra diye ayrılıyor bazen çok bunaldıgım bocaladıgımda oluyoo ama kızımın bir gülüşü herşeyi unutturuyo bende eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum ama kızımdan asla!!! kıskanmadım bu kadar çok sevdigim bir insanın baba olma duygusunu evladına bakma onu koklama duygusunu seyrettikçe mest oluyorum sende böyle düşün canım çok sevdigin kocanın BABA olmasını istemezmisin??? neden kendi korkuların yüzünden eşini bu durumdan mahkum bırakacaksın üstelik yersiz korkular bunlar kendini bunlarla bunaltma canım zaman ver kendine ..

ben eşime kızım dogduktan 1 ay sonra vakit ayırabildim hem cinsel anlamda hemde sohbet ,gezme tozma,anlamında herşey yine aynı canım yani bunlar senin elinde bebek hayatın sonu degil aksine farklı bir hayatın başlangıcı keşfedilmesi gereken farklı ve mükemmel bir hayatın :21: korkma canım hem eşine hem evladına yetecek kadar güçlüsün sen böyle düşün inş.istedigin zamanda melegin senin gibi güzel ve güçlü bir anneye koşa koşa gelir canım amin...

amin canım allah bagıslasın kızını:)
eşimi baba olma duygusundan mahrum bırakmak elbette istemiyorum onun en dogal hakkı benım ıstememede saygı duyuyor ve oda arkadasların ve sizin söyledıklerınızı söyluyor haklısınızda biliyorum inş zamanla aşıcam bu korkumu anne olucam:)

bende çok korkuyorum.

canım çok tatlı olmasına ragmen dogumdan nedense korkmuyorum:) bianda gelıp geçer dogum (inş yanı)ama sonrası kalıcı..

Hehh hehh ben bile anne olduysam bu dünyada herkes anne olur.cokkkk seviyorum minnosumu çokk.Yasamadan anlaşılmaz hele bi anne desin yiycek onu annesi:) Ben cok seversiniz diye düşünüyorum.Esimlede hiç sogumadik valla gayet sıcağiz.kocamda bebegimde benim herseyim..

allah ayırmasın sizi:)

Back
X