Doğuma Hazırlık Bebek şampuanında Sebamed mi Chicco mu daha iyi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Malatyagelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
599
77
0
İçel Mersin
Hanımlar,
Ben kızım için Chicco büyük boy bebe şampuanı aldım; fakat sonradan aklıma takıldı, herkes Sebamed'in daha iyi olduğunu söylüyor. Sizce hangisi daha iyi kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ona göre götürüp değiştireceğim.

Hanımlar,
Ben kızım için Chicco büyük boy bebe şampuanı aldım; fakat sonradan aklıma takıldı, herkes Sebamed'in daha iyi olduğunu söylüyor. Sizce hangisi daha iyi kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ona göre götürüp değiştireceğim.

merhabalar bende a dan z ye herseyını chıcco almıştım fakat sonuç hüsran.alerjı yaptı ve ben sebamede gctım cok sukur sorunsuz devam edıyoruz.chıccolara ne mı oldu dersenız.baskalarının çocukları yıkandı.ıhtıyacı olanlara verdım

merhabalar bende a dan z ye herseyını chıcco almıştım fakat sonuç hüsran.alerjı yaptı ve ben sebamede gctım cok sukur sorunsuz devam edıyoruz.chıccolara ne mı oldu dersenız.baskalarının çocukları yıkandı.ıhtıyacı olanlara verdım

Peki bişi sorabilir miyim ben pişik önleyici kremi uni baby aldım, pudrasını Johannes Baby karışık oldu hep :43: Bunlar hakkında fikriniz, öneriniz olur mu?

Herkes sebamed i öneriyor,bende bayağı bir araştırdım ve sebamedde karar kıldım. Bence değiş chicco nun şampuanını canım,onu verip yerine başka bir şey al.

Back
X