Paylaşarak rahatladığımız konuya ortak olmaya ne dersiniz?
MERHABA CANIM 2yillik evliyim evlendiyimizden beri istiyoruz.bir cok tedavileri denedik olmadi .cok aqladim kendinimi ypratdim.olmayinca olmiyo kismet isde.rabimden hayirlisi .allah istediqi zaman istediyine verir.
aaahhhh aaaahhhh şu bebek hasretini çekmek ne zor birşey yaa olur muki bizimde birgün acaba umutla istiyoruz Rabbimden o herşeyin en güzelini en iyiysini bilir ona sığındık açtık ellerimizi biz garip insanların da sesini duyacak inşallahh
aaahhhh aaaahhhh şu bebek hasretini çekmek ne zor birşey yaa olur muki bizimde birgün acaba umutla istiyoruz Rabbimden o herşeyin en güzelini en iyiysini bilir ona sığındık açtık ellerimizi biz garip insanların da sesini duyacak inşallahh
MERHABA CANIM 2yillik evliyim evlendiyimizden beri istiyoruz.bir cok tedavileri denedik olmadi .cok aqladim kendinimi ypratdim.olmayinca olmiyo kismet isde.rabimden hayirlisi .allah istediqi zaman istediyine verir.
insallah duyur canim.rabim buyukdur.o yokdan var edendir.elbet bi gun bizimde olur.
insallah duyur canim.rabim buyukdur.o yokdan var edendir.elbet bi gun bizimde olur.
cano su ikizler benim olsaa ahhhhhhhh
oofff ooff çağımızın sorunu kısırlıkkkkkkkkkk
bacımm hiç sorma yaaa aynen benimde olsunn İNŞALLLAAHHH hepimizin olur benim bi erkek bi kızım olsun istiyorumm olurmuki yaaa
evet canim ya nedir cekdiyimiz bizim bu ksirlkdan.offffffffff
Rabbim en kısa zamanda sizlere de çifter çifter versin.
bacımm hiç sorma yaaa aynen benimde olsunn İNŞALLLAAHHH hepimizin olur benim bi erkek bi kızım olsun istiyorumm olurmuki yaaa
evet canim ya nedir cekdiyimiz bizim bu ksirlkdan.offffffffff
Rabbim en kısa zamanda sizlere de çifter çifter versin.
benim süt abimin ikizi var ,tüp bebekle bi kız bi erkek
aminnnnnnnnnnnnn rabbim ikiz ikiz verrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amiiiiiiiinnnnnnbu biraz fazla mı oldu ne ?
yokyok beni anca keser gibime geliyor üçüzlerimm oyyyşş
canım tamam sendeki üçte bendeki dur sayayım neeee on tane olmuş beee amaaann napim olsun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?