bebek sevdası

Paylaşarak rahatladığımız konuya ortak olmaya ne dersiniz?

MERHABA CANIM 2yillik evliyim evlendiyimizden beri istiyoruz.bir cok tedavileri denedik olmadi .cok aqladim kendinimi ypratdim.olmayinca olmiyo kismet isde.rabimden hayirlisi .allah istediqi zaman istediyine verir.

MERHABA CANIM 2yillik evliyim evlendiyimizden beri istiyoruz.bir cok tedavileri denedik olmadi .cok aqladim kendinimi ypratdim.olmayinca olmiyo kismet isde.rabimden hayirlisi .allah istediqi zaman istediyine verir.

aaahhhh aaaahhhh şu bebek hasretini çekmek ne zor birşey yaa olur muki bizimde birgün acaba umutla istiyoruz Rabbimden o herşeyin en güzelini en iyiysini bilir ona sığındık açtık ellerimizi biz garip insanların da sesini duyacak inşallahh

insallah duyur canim.rabim buyukdur.o yokdan var edendir.elbet bi gun bizimde olur.

insallah duyur canim.rabim buyukdur.o yokdan var edendir.elbet bi gun bizimde olur.

oofff ooff çağımızın sorunu kısırlıkkkkkkkkkk

bacımm hiç sorma yaaa aynen benimde olsunn İNŞALLLAAHHH hepimizin olur benim bi erkek bi kızım olsun istiyorumm olurmuki yaaa

canim ben aynen senin gibi bi ekek bi kiz istiyorum.ya hep ekizlerim olsun istedim.:13:

evet canim ya nedir cekdiyimiz bizim bu ksirlkdan.offffffffff

Rabbim en kısa zamanda sizlere de çifter çifter versin.

bacımm hiç sorma yaaa aynen benimde olsunn İNŞALLLAAHHH hepimizin olur benim bi erkek bi kızım olsun istiyorumm olurmuki yaaa

benim süt abimin ikizi var ,tüp bebekle bi kız bi erkek
aminnnnnnnnnnnnn rabbim ikiz ikiz verrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tamam sendeki üçte bendeki dur sayayım neeee on tane olmuş beee amaaann napim olsun yaaaa

aboooowwww nası cıkarcaz gı bu kaday seyi
annemmmmmmmm ben sezeryan isterim korkudan yoksam bayılcek gibiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…