- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Kişisel bakımına özen göstermiyor. Akşama kadar elinde telefon kafasını kaldırmıyor.İşsiz kaldığı dönem kendini saldı derken napiyor yani mesela?
Kendi evimizdi o ara hamile olunca kabul etmek zorunda kaldım ki hormonlarımdan mı yoksa gerizekalı olduğum için mi hala bilmiyorum. Ama yakın vakitte adamı bırakır giderim gibi geliyor çünkü hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.İçim karardı böyle nasi yaşanır yahu. Her sey ayrı sorun. Hayatta var olma amacınız bebiş miş gibi. İstemediğiniz yere niye taşınıyorsunuz. Sorumsuz tembel adam benim de libidomu sıfırlar basli basina zaten.
2 yaşına kadar anne ile aynı odada kalması gerektiğine inanıyorum yani dinlediğim pedagoglar dahilinde. Odası benim odamdan uzak kalıyor. Normalde emmek istediğinde gelir emzirir giderim diyordum ama diyorum ya büyüdükçe daha sık uyanır oldu.Bebek olunca eşle ayrı odada yatmak neden? Büyük hata yapmışsınız o bebeğin bakımı ikinize de ait.
Ayrı yatarsanız tabii soğursunuz birbirinizden.
Yarım saate yaparım da sonra bide duş faslı var kaç kere yarıda çıkmak zorunda kaldım. Duş almasam da emzirmek istemiyorum o halde. Ne bileyimAyrı yatmakla zaten biçok şeyi dinamitlemişsiniz, şimdi uzun uzun kendi ilişkimi anlatıp itici olmak istemiyorum ama o yarım saate bile hızlandırılmış neler neler yapılır diyorum. Nokta.
2 yaşına kadar anne ile aynı odada kalması gerektiğine inanıyorum yani dinlediğim pedagoglar dahilinde. Odası benim odamdan uzak kalıyor. Normalde emmek istediğinde gelir emzirir giderim diyordum ama diyorum ya büyüdükçe daha sık uyanır oldu.
Yarım saate yaparım da sonra bide duş faslı var kaç kere yarıda çıkmak zorunda kaldım. Duş almasam da emzirmek istemiyorum o halde. Ne bileyim
Sorma ortamızda yatmak istedi hep bebiş. Babası deli yatıyor bu sefer ben uyuyamadım hiç oda rahatsız oldu. Beşikte zaten yatmıyor yatak istiyor. Ben iki arada kaldım. Adam da rahat rahat yatıyor şimdi.Öyle değil, üçünüz de aynı odada olacaksınız uyanınca da anne ve baba ortaklaşa bakacaklar. Çocuğu beraber yaptınız iş bakmaya gelince neden sadece anne bakıyor?
Ortamizda yatmak istedi diye bir şey yok öyle alistirmissin. Memede uyutmaya da alistirmissin muhtemelen. Uyku egitimi alabilirsen al. Memede uyumayı da bırak. Nasıl bırakacağın nette yazıyor.Sorma ortamızda yatmak istedi hep bebiş. Babası deli yatıyor bu sefer ben uyuyamadım hiç oda rahatsız oldu. Beşikte zaten yatmıyor yatak istiyor. Ben iki arada kaldım. Adam da rahat rahat yatıyor şimdi.
Vallahi varmı öyle eşler ya yada benim ki biraz öküz uyku diye ölüp bitiyorÖyle değil, üçünüz de aynı odada olacaksınız uyanınca da anne ve baba ortaklaşa bakacaklar. Çocuğu beraber yaptınız iş bakmaya gelince neden sadece anne bakıyor?
Yok ne beşik ne hamak ne park yatak aldım hepsini bir kenar duruyorlar öyle. Yatağında bile rahat yatamıyor aşırı uykusuz bir bebeğim var. Mesela kendime bile vaktim yok sabah 7 de uyanıyoruz akşam o uyuyunca benim de pilim bitiyor.Böyle bi ihtimalin aklınıza bile gelmemesi aşırı tuhaf. Pardon cevap vermişsiniz yatakta yatmak istiyormuş bebiş. Park yatak alsanız onlar genişçe oluyor.
Vallahi çok doğru.Bence konu sahibinin yapasi yok.Ayrica eşininde öyle .Ayrı yatmakla zaten biçok şeyi dinamitlemişsiniz, şimdi uzun uzun kendi ilişkimi anlatıp itici olmak istemiyorum ama o yarım saate bile hızlandırılmış neler neler yapılır diyorum. Nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?