Bebek sonrası eş ile ilişki? Mental ve fiziksel

QueenBee55

"Konuş Deli" 🗯️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
683
963
53
Kızlar merhaba yine ben. Malum bizim uzun bir zaman sonra bebişimiz oldu ikinizde çok istiyorduk. Fakat bebek doğduktan sonra bu kvdemler görümcem ve eltimle yan yana binalara taşınmak zorunda kaldık. Eşim bu evden nefret ettiğimi biliyor. Zaten taşındığımdan beri de asla eskisi gibi değilim. Aramız iyi de değil kötü de değil. Bende sürekli onunla bir inatlaşma hali var. Giderse gitsin modundayım. Hatta sanki boşansak ben bu evden çıksam gitsem dünyanın en mutlu insanı olacağım ama işte küçücük bir evladım var eskisi gibi har gür karar veremiyorum.
Eşim hamileyken korktu ilişki yaşamadık. Bebek doğdu en başlarda vakit bulamadık.
Şimdi yaz için annem yanıma geldi ben zaten bebişle yatıyorum eş ayrı odada. Bizim bi 3 aydır falan hiç ilişki durumu yok.
Eşim bu işsiz kaldığı dönemde kendini aşırı saldı. Ben de bu tarz şeylerden inanılmaz soğuyan bir insanım. Şimdi adam bana aslaaa çekici gelmiyor. İlişkiyi oldum olası hep ben başlatırdım ama şimdi düşünüyorum biraz da o yanaşsın ben miyim erkek o mu be kardeşim diyorum yani. Sizde bebekten sonra durumlar nasıldı? Toparlanır mı bu ilişki?
(dipnot:benim bebiş kuzucuk büyüdükçe her yarım saatt bi uyanıp memede uyumak istiyor büyüdükçe daha zor bir çocuk oldu afedersiniz adamla halvete girmek istesem asla tamamlanmadan uyanır bide duş sorunu var emzirdiğim için duş almak istiyorum ama ona da vakit olmuyor ay ben çıldırıciim) napcaz şimdii? Bana bir el atın kurban olduklarım.

Kendi evimizdi o ara hamile olunca kabul etmek zorunda kaldım ki hormonlarımdan mı yoksa gerizekalı olduğum için mi hala bilmiyorum. Ama yakın vakitte adamı bırakır giderim gibi geliyor çünkü hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.

Bebek olunca eşle ayrı odada yatmak neden? Büyük hata yapmışsınız o bebeğin bakımı ikinize de ait.

Ayrı yatarsanız tabii soğursunuz birbirinizden.
2 yaşına kadar anne ile aynı odada kalması gerektiğine inanıyorum yani dinlediğim pedagoglar dahilinde. Odası benim odamdan uzak kalıyor. Normalde emmek istediğinde gelir emzirir giderim diyordum ama diyorum ya büyüdükçe daha sık uyanır oldu.

Ayrı yatmakla zaten biçok şeyi dinamitlemişsiniz, şimdi uzun uzun kendi ilişkimi anlatıp itici olmak istemiyorum ama o yarım saate bile hızlandırılmış neler neler yapılır diyorum. Nokta.
Yarım saate yaparım da sonra bide duş faslı var kaç kere yarıda çıkmak zorunda kaldım. Duş almasam da emzirmek istemiyorum o halde. Ne bileyim

Öyle değil, üçünüz de aynı odada olacaksınız uyanınca da anne ve baba ortaklaşa bakacaklar. Çocuğu beraber yaptınız iş bakmaya gelince neden sadece anne bakıyor?

Yarım saate yaparım da sonra bide duş faslı var kaç kere yarıda çıkmak zorunda kaldım. Duş almasam da emzirmek istemiyorum o halde. Ne bileyim

Yok zaten tabiki duş alın ben duştayken eşim kucağında pışpışlayarak gezerdi, bornozla bile emzirdiğimi biliyorum. Evet biraz konforu bozuluyor ama onun da heyecanı başka oluyordu zaten her ay değişiyorlar, yeter ki eşler birbirini istesin.

Öyle değil, üçünüz de aynı odada olacaksınız uyanınca da anne ve baba ortaklaşa bakacaklar. Çocuğu beraber yaptınız iş bakmaya gelince neden sadece anne bakıyor?
Sorma ortamızda yatmak istedi hep bebiş. Babası deli yatıyor bu sefer ben uyuyamadım hiç oda rahatsız oldu. Beşikte zaten yatmıyor yatak istiyor. Ben iki arada kaldım. Adam da rahat rahat yatıyor şimdi.

Sorma ortamızda yatmak istedi hep bebiş. Babası deli yatıyor bu sefer ben uyuyamadım hiç oda rahatsız oldu. Beşikte zaten yatmıyor yatak istiyor. Ben iki arada kaldım. Adam da rahat rahat yatıyor şimdi.
Ortamizda yatmak istedi diye bir şey yok öyle alistirmissin. Memede uyutmaya da alistirmissin muhtemelen. Uyku egitimi alabilirsen al. Memede uyumayı da bırak. Nasıl bırakacağın nette yazıyor.

Vallahi varmı öyle eşler ya yada benim ki biraz öküz uyku diye ölüp bitiyor gündüz ver bakar rkadaşlarımla dışarrı çıkarım arada 3 4 saatliğine alışverişe giderim biberonla sütünün verir uyutur ama gece adam ölü gibi yatıyor kalkmaz doğdugundan beri hep ben kalktım geceleri sadece benim uykusuz kalmamda zoruma gidiyor açıkcası

Aranızdaki sorunları bebeğinize bağlamanız da kaçış noktası geldi bana.
İstemediğiniz yere taşınmasaydınız sizin için eşimi bırakıp gidesim geliyor diye kötüyse bu durum.
Eş ayrı yatmak zaten doğru değil.
Kendini saldı demissiniz, konuştunuz mu bu konuyu?
Hep ben adım attım o da atsın, deyip bir kenara çekilmek ama durumdan rahatsız olmanız bir anlam ifade etmiyor.

Böyle bi ihtimalin aklınıza bile gelmemesi aşırı tuhaf. Pardon cevap vermişsiniz yatakta yatmak istiyormuş bebiş. Park yatak alsanız onlar genişçe oluyor.
Yok ne beşik ne hamak ne park yatak aldım hepsini bir kenar duruyorlar öyle. Yatağında bile rahat yatamıyor aşırı uykusuz bir bebeğim var. Mesela kendime bile vaktim yok sabah 7 de uyanıyoruz akşam o uyuyunca benim de pilim bitiyor.

Ayrı yatmakla zaten biçok şeyi dinamitlemişsiniz, şimdi uzun uzun kendi ilişkimi anlatıp itici olmak istemiyorum ama o yarım saate bile hızlandırılmış neler neler yapılır diyorum. Nokta.
Vallahi çok doğru.Bence konu sahibinin yapasi yok.Ayrica eşininde öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…