- 4 Ekim 2012
- 16.732
- 33.118
- 798
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Bu yorumu beğenmeyenler bekar yalnız2 yaşına kadar anne ile aynı odada kalması gerektiğine inanıyorum yani dinlediğim pedagoglar dahilinde. Odası benim odamdan uzak kalıyor. Normalde emmek istediğinde gelir emzirir giderim diyordum ama diyorum ya büyüdükçe daha sık uyanır oldu.
Yalnız değilsin ilk çocuğumda bende senin gibiydim suan yine başa sardım hamile olduğum İçin insan olmayınca da soğuyo bunun bir çaresi varsa bende surda durayım faydalanayım ☹Kızlar merhaba yine ben. Malum bizim uzun bir zaman sonra bebişimiz oldu ikinizde çok istiyorduk. Fakat bebek doğduktan sonra bu kvdemler görümcem ve eltimle yan yana binalara taşınmak zorunda kaldık. Eşim bu evden nefret ettiğimi biliyor. Zaten taşındığımdan beri de asla eskisi gibi değilim. Aramız iyi de değil kötü de değil. Bende sürekli onunla bir inatlaşma hali var. Giderse gitsin modundayım. Hatta sanki boşansak ben bu evden çıksam gitsem dünyanın en mutlu insanı olacağım ama işte küçücük bir evladım var eskisi gibi har gür karar veremiyorum.
Eşim hamileyken korktu ilişki yaşamadık. Bebek doğdu en başlarda vakit bulamadık.
Şimdi yaz için annem yanıma geldi ben zaten bebişle yatıyorum eş ayrı odada. Bizim bi 3 aydır falan hiç ilişki durumu yok.
Eşim bu işsiz kaldığı dönemde kendini aşırı saldı. Ben de bu tarz şeylerden inanılmaz soğuyan bir insanım. Şimdi adam bana aslaaa çekici gelmiyor. İlişkiyi oldum olası hep ben başlatırdım ama şimdi düşünüyorum biraz da o yanaşsın ben miyim erkek o mu be kardeşim diyorum yani. Sizde bebekten sonra durumlar nasıldı? Toparlanır mı bu ilişki?
(dipnot:benim bebiş kuzucuk büyüdükçe her yarım saatt bi uyanıp memede uyumak istiyor büyüdükçe daha zor bir çocuk oldu afedersiniz adamla halvete girmek istesem asla tamamlanmadan uyanır bide duş sorunu var emzirdiğim için duş almak istiyorum ama ona da vakit olmuyor ay ben çıldırıciim) napcaz şimdii? Bana bir el atın kurban olduklarım.
Siz herşeye yokuş yapıyorsunuz bence en düz yol adamı boşayın gitsin.Bebişinizi sabahlara kadar emzirirsiniz.Bir kullanıcı eşinizi ayrı odaya atmasaydınız demiş ona bile 2 yaşına kadar anneyle yatması gerekir pedegog psikolog falan filan demişsiniz.Biz size adamı neden başka odaya attınız diyoruz çocuğu neden yanınıza aldınız demiyoruz.Neyse hayırlısı olsun ben eşinize üzüldüm doğrusu.Yarım saate yaparım da sonra bide duş faslı var kaç kere yarıda çıkmak zorunda kaldım. Duş almasam da emzirmek istemiyorum o halde. Ne bileyim
Burda eşinle yatağını ayırmayagör yada eşine soğuk davranmayagör canın istemeyegörsün bazı kadınlar herkesi kendisi gibi sanıyor yada olmak zorundaymış gibi davranıyor herkesin aynı oranda libidosu olmayabilir yaşadığımız şeyler isteksiz yapmıs olabilir o yatağını ayırmamış olabilir ben ayırmısımdır ama illa ki yargılarlar her annelik kendine özeldir bence kendi ruh sağlığın ne istiyorsa onu yap önde kendin mutlu ol sonra bebekte mutlu olur sende ama ilişki olmaması cok soğutuyor o konuda haklılar kendim bizzat cok cektim bu konuda eşimi yabancı gibi görmeye başlamıştım artık düzelttim derken ikinci gebelikte yine aynı hormonlarım dipte Allah sonumuzu hayır etsin canım insaşşalh toparlarız bizim gibilerin işi zorHanımlar hepinize teşekkür ederim. Çoğunluk bana saldırmış ama olsun gözüm başım üstüne hepsini dikkate alıcam eşimle 1 aydır ayrı yatıyorduk bu haftaiçi tekrar kendi yatağıma dönücem. Eşim şu an çalışıyor işsiz kaldığı dönemde kendini salmıştı hala devam ediyor o rahatlık. Zaten en başta bebek bakımına hiç yardımcı olmadı.
Bunun için baya uzun bir konuşma yapmıştım. Daha yeni yeni bebeğe alışıyor desem yeri. Onları ailesi yapısında babalık demek sadece bebeğe maddiyat sağlamak ailesi gelenekçi ve biraz geri kafalı bu konularda. Hem onlarla uğraşmak hem bebeğim hem eş sanırım biraz sinirlerimi yıprandı. Buraya derdimi anlatınca sağolun siz de sağlı sollu yumrukları çaktınızbir kendime geldim. Ben aşırı rahat ve özgür yetiştim şimdi hem kvdelerin dibine gelmek hem her işime karışılması, anneliğimin sorgulanması, kendine hiç vakit ayıramamam. Hepsi birikti.
Evet hamileyken tavşan gibiydim adama saldırasım geliyodu ama vallahi de billahi de emzirirken yok nefret ettim ilişkiden. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Çok normal değil mi bu durumlar?Burda eşinle yatağını ayırmayagör yada eşine soğuk davranmayagör canın istemeyegörsün bazı kadınlar herkesi kendisi gibi sanıyor yada olmak zorundaymış gibi davranıyor herkesin aynı oranda libidosu olmayabilir yaşadığımız şeyler isteksiz yapmıs olabilir o yatağını ayırmamış olabilir ben ayırmısımdır ama illa ki yargılarlar her annelik kendine özeldir bence kendi ruh sağlığın ne istiyorsa onu yap önde kendin mutlu ol sonra bebekte mutlu olur sende ama ilişki olmaması cok soğutuyor o konuda haklılar kendim bizzat cok cektim bu konuda eşimi yabancı gibi görmeye başlamıştım artık düzelttim derken ikinci gebelikte yine aynı hormonlarım dipte Allah sonumuzu hayır etsin canım insaşşalh toparlarız bizim gibilerin işi zor
Bebek kaç aylık?Evet hamileyken tavşan gibiydim adama saldırasım geliyodu ama vallahi de billahi de emzirirken yok nefret ettim ilişkiden. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Çok normal değil mi bu durumlar?
Çok çok normal canım ben kendimi sorgulamaya başlamıştım nasıl kadınım diye burda baska konu açan kadınlara baktım hepsine saldırmışlar kendim de açamadım ama İnan hala cok isteksizim emzirirken de öyle olmak cok daha normal cocuk büyüyünce geçiyor emzirmeden kesince rahatlamıştım gece 1500lere uyanmıyordum çünkü sende sorun yok esin de cok anlayışlıymış şanslısın benim eşimde öyle hiç zorlamaz üstelemez bu günler gecicek insallahEvet hamileyken tavşan gibiydim adama saldırasım geliyodu ama vallahi de billahi de emzirirken yok nefret ettim ilişkiden. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Çok normal değil mi bu durumlar?
İyide bebek çit sese uyaniyorsa napicaz...aslında bebek yonlendiriyor ebeveynleri...Basa gelmeyince anlamıyor insan...zaten bende doğru bulmuyorum eşin salonda yatmasını...ama bizim ki kendi istemedi ki kaç kere sallıyordu sağolsun eşim ben uyuyordum ..ama bebeğim sallatmak istemiyor artık sadece memede uyumak istiyor on kere uyanıyor ..napicam on kere al emzir yatır hal mi kalır insanda..mecbur eşime dedim ben oğlanla yatacağım diye oğlan uyandikca bı sağa bi sola dönüp emziriyorum...aramızda bırakamam zaten biz oldukça uzun ve iri yariyiz zaten korkarım nolur nolmaz...ilk cocugumda yapmadım asla yatak ayırmam derdim ama işte çocuk oldu mu büyük konusmayacaksinBenim de iki çocuğum var. Evliliğimizin hiç bir döneminde yatak ayırmadık. Ki ben çocuklarla ne kadar yatabilirsek o kadar iyi olur diyen bir anneyim, eşim de öyle. Aynı yatakta yatmak sadece seks demek değil. Biz çok geç yatan bir çiftiz. Oturma odasında da ne yapıyorsak yapabiliriz yaniyeri geldi 4 kişi bir yatakta yattık ama kimse başka yerde uyumadı. İkimizin de çocuğu onlar. Kızım hala beşikte yanımızda uyuyor.
Ayrıca bebek uyanırsa uyansın dünyanın sonu değil kiNe yaptığınızı da anlamayacak. Her evliliğin dinamiği farklı ama bana çok tuhaf geliyor..
Bebek kaç aylık?
İyide bebek çit sese uyaniyorsa napicaz...aslında bebek yonlendiriyor ebeveynleri...Basa gelmeyince anlamıyor insan...zaten bende doğru bulmuyorum eşin salonda yatmasını...ama bizim ki kendi istemedi ki kaç kere sallıyordu sağolsun eşim ben uyuyordum ..ama bebeğim sallatmak istemiyor artık sadece memede uyumak istiyor on kere uyanıyor ..napicam on kere al emzir yatır hal mi kalır insanda..mecbur eşime dedim ben oğlanla yatacağım diye oğlan uyandikca bı sağa bi sola dönüp emziriyorum...aramızda bırakamam zaten biz oldukça uzun ve iri yariyiz zaten korkarım nolur nolmaz...ilk cocugumda yapmadım asla yatak ayırmam derdim ama işte çocuk oldu mu büyük konusmayacaksin
Vallahi bebek olmadan önce bende öyleydim kesin ayrı yatırırım. Eşimle hep yine aynı oluruz falan ama gerçekten 5 dakika uyku için bazen yalvarıyorum o kadar yorgun uyanıyorum ki. Şimdi birde durduk yere ağlamalar, diş çıkarma, atak haftası bazen oturup ağlayasım geliyor. Ama bebeğimin bir gülüşüne unutuluyor herşey. Bazen kendimi bile unutuyorum. Çok şükür eşim anlayışlı. Yoksa çoktan boşanmıştık sanırım..Çok çok normal canım ben kendimi sorgulamaya başlamıştım nasıl kadınım diye burda baska konu açan kadınlara baktım hepsine saldırmışlar kendim de açamadım ama İnan hala cok isteksizim emzirirken de öyle olmak cok daha normal cocuk büyüyünce geçiyor emzirmeden kesince rahatlamıştım gece 1500lere uyanmıyordum çünkü sende sorun yok esin de cok anlayışlıymış şanslısın benim eşimde öyle hiç zorlamaz üstelemez bu günler gecicek insallah
Daha çok küçükmüş canım ne düzenler değişir yenileri gelir hepsi hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?