Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi al kullan , biri unutmuş olsa camının önünde unutmuşsa pencereyi tıklar yine sorardı ihtiyacı var ise ki muhtemelen biri sizi incitmemek için bırakmış.
Konu da ki polemiklere şok oldum. 2.500-TL para değil arkadaşlar , 5.000-TL alıyorum ama 3 senedir kendime bir kazak alamadım 3 tane kazağım var 4.cü yok yani peynirin kilosu kaç tl Allah aşkına 5 Lt yağ 47-Tl bu ülkede...
Kadın bildiğin ihtiyaç sahibi :KK43:
Olur mu efendim ? 3 tane kazağınız var yetmiyor mu (!)
Hatta koyun 2sini letgoya satın para kazanın para (!)
Peynir mi? Ne lüzumu var ? Yoğurt alın yapın peynirinizi (!)
Yağ konusuna hiç girmiyorum bile her gıdanın kendi yağı var pişer kendi kendine hem yağ zararlı yemeyin bunuda mı biz söylücez yahu (!)

Yağ konusuna hiç girmiyorum bile her gıdanın kendi yağı var pişer kendi kendine hem yağ zararlı yemeyin bunuda mı biz söylücez yahu (!)
Valla haklısın çok nankörüm ben :(
5.000 tl alıyorum oooooo ayıp benim yaptığım.
1.500 kira vermeyip kümeste yaşasam mesela...
Çocuğuma bakıcı tutup 1.000 vermesem , zorla ananeye filan baktirsam itip kaksalar mesela...
Yemekhaneye yollamasam sabah 9 dan akşam 4.30 a kadar 6 yaşında çocuğu bir tostla filan yollasam okula..
Doğalgazı Yakmasam battaniye ile dursak..
Çocuğa asla oyuncak kitap filan almasam ne gereksiz şeyler...
Muz da senin neyine oğlum desem
Ooo bayağı zenginim ben :D

Haydi ziplayin ve sarilin sevdiklerinize :KK53:

Konu sahibi al kullan , biri unutmuş olsa camının önünde unutmuşsa pencereyi tıklar yine sorardı ihtiyacı var ise ki muhtemelen biri sizi incitmemek için bırakmış.
Konu da ki polemiklere şok oldum. 2.500-TL para değil arkadaşlar , 5.000-TL alıyorum ama 3 senedir kendime bir kazak alamadım 3 tane kazağım var 4.cü yok yani peynirin kilosu kaç tl Allah aşkına 5 Lt yağ 47-Tl bu ülkede...
Kadın bildiğin ihtiyaç sahibi :KK43:
Sagolun bekletiyorum gelen olmazsa giydirecem

Bence de poşet bilinçli bi şekilde sizin almanız için bırakılmış..Ama yine de içiniz rahat etmezse elbiseyi çıkarıp boş poşetin içine bi not yazıp camın önüne aynı yere bırakın..
Not ta ne mi yazacak? Mesela Bu poşeti burda unutan varsa lütfen zile bassın..emanetiniz bizde...gibi bi not.
Zile basıp poşeti biz unutmuştum deyip isteyen olursa da poşette ne olduğunu ,ne renk olduğunu sorarsınız..doğru söylüyorsa verirsiniz..o kadar...
Biraz komik gelebilir ama ben olsam böyle yapardım sanırım...
Soran olmazsa da gönül rahatlığıyla kullanın..

Pencere önünde unutulan bebek kıyafetini giydirsem mi sorusuna siyasilerin kahvaltı sofraları, vekil maaşları, açlık sınırı yorumu yalnızca KK'de yapılır ve konuyla alakasız ayrıca da yasak olan bu yorumlar sebebiyle de polemik sadece KK'de çıkar, konu da kapanır tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X