- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Hanfendi bana şunu açıklar mısınız cinsellik özel bişey değil mi. ? Ben Zar vs bağlamıyorum bu olayı ben çocuğuma zarar verip çocuğumun özelini elinden almamdan korkuyorum bakın gerçekten herşeyi yanlış anlıyorsunuz yeter yahu yaDeminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?
Bakalım konu sahibinin korkusu ne imiş? Biz mi fesatmışız, siz mi fazla iyi niyetli?
İncelenebilirBakın biz sizi tanımıyoruz , belki bir sapık küçük bir kıza birşeyler yaptı ve doktor muayenesinde anlaşılır mı diye burda konu açtı.., evet toplum olarak bu derece manyaklaştık. Öyle iğrenç konular olaylar okuyoruz ki ben gerçekten artık çok şüpheci biri oldum. 3 yaşında bir oğlum var ve tetikte yaşıyorum artık kusura bakmayın . Sizi asla kırmak , üzmek yada yermek anacında değilim ama bu çok apsürt bir konu ve yönetim incelerse iyi olur diye düşünüyorumMune
Aaa olur mu ?Deminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?
Bakalım konu sahibinin korkusu ne imiş? Biz mi fesatmışız, siz mi fazla iyi niyetli?
Bu konu ile ilgili daha önce gördüğüm vakalar oldu.Ona istinaden bu görüşümü belirttim.İyi geceler.Sert bir darbe de alsa birşey olmaz.
İçeri girme gibi bir durum olmadıkça kızlık zarı bozulmaz.Bu konu ile ilgili daha önce gördüğüm vakalar oldu.Ona istinaden bu görüşümü belirttim.İyi geceler.
Bakın benim anlatmak istediğim bu konuda benim yanlışlıkla bişey yapmam sonuçta büyüyünce bu onun elinde olan bişey cinsellik onun tercihi olur benim anlatmak istediğim farklı
Deminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?
Cinsellik özel bir şey, o konuda hemfikiriz.Hanfendi bana şunu açıklar mısınız cinsellik özel bişey değil mi. ? Ben Zar vs bağlamıyorum bu olayı ben çocuğuma zarar verip çocuğumun özelini elinden almamdan korkuyorum bakın gerçekten herşeyi yanlış anlıyorsunuz yeter yahu ya
Yaw niye ayip olsun:) cocuklarin kabiz oluslari felaket oluyo anneler icin : ( elin ayagin dolasiyoO değil de çocuk ıkınırken cidden izledin miAyıp yahu. Çocuk bir de bebek bile değil.
İzlemedim detaylı anlatmamı isterseniz kızım ıkınıyordu kabız olmuş altına yaptı diye değiştiriyordum ıslak mendille sildim tekrar yapmaya başladı saniyelik bi olay yani zaten hemen bezini geri taktım tuvalet oturtturma pozisyonuna aldım daha kolay yapabilsin diye umarım sizi tatmin etmiştirO değil de çocuk ıkınırken cidden izledin miAyıp yahu. Çocuk bir de bebek bile değil.
evet kesin öyledir. Müthiş eğitiminiz var kesin beni ona yirmiye katlarsınız :)Buna eminim.
Bir insan kızına zarar vermekten korkamaz mı? ayrıca bu toplumda kızlık zarını önemseyen bir insan kitlesi var. kız gençliğinde o bölgesinden zorunlu olarak ameliyat olacak olsa bile şu nedenle bu ameliyatı geçirmesi zorunludur diye dr raporu alanlar gördüm kızlarına geçmişte. Kız çocuğu ileride buna önem verir veya vermez bu ona kalmış bir durum. konu fake bile olabilir bilmiyorum fakat gerçekse bu stresi kızına yaşatacağından dolayı anne korkabilir. Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda ben de bunu anlamıyorum.Deminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?
Öyle bişey Yok yanlış anlıyorsunuz sizi de anlıyorum istismar olayları hepimizi derinden etkileyip psikolojimizi bozuyor ama ben sadece yanlışlıkla bişey yapmış altına temizlerken falan bişeu yapmış olabilir miyim diye yazdımbukadar egitimsizlik olamaz bence. bence bambaska bir durum soz konusu. siz sevismeden hamile mi kaldiniz? hic sevismediniz mi? sizin kizlik zariniz bozulmadi (bu tabirden nefret ediyorum ama baska bulamadim) .
bakin babasindan mi supheleniyorsunuz? ya da bir aile buyugunden? bu gozler burada ne konular gordu.
eger bunlarin hicbiri yoksa cok acil psikiyatrik yardim almalisiniz.
Benim de oğlum var 9 aylık elbette bakıyorum ama 2 yaş ne bilim baya büyük geldiYaw niye ayip olsun:) cocuklarin kabiz oluslari felaket oluyo anneler icin : ( elin ayagin dolasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?