Bebek tekmeleri karin şekli

Mutlu-bebisler

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
82
13
8
29
Arkadaşlar 24+4 hamişim ve bebegimin tekmelerinde degisiklik var sanki alt vajinama vuruyomus gibi acı oluyor popo kısmımda oynuyor sanki nedir bu ya sizce benim karmim bu arada aşağıda sizlerdede boyle bir durum varmidir karin asagida ve bebek tekmelerini boyle hisseden varmidir?

Canım benim iki hafta önce alt kısımda ağrı vardı hareketlerini hissetmiyordum ama ara ara ağrı vardı kontrole gittiğimde bebeğin başı hafif aşağıda demişti ki belirgin bi görüntü vardi zaten aşağıda duruyordu. Zamanla düzelir dedi düzeldi Allaha şükür şimdi karnımın sağında solunda hissetmeye başladım. Ama karın aşağıda durması durumu yok bende. Kontrole git bence canım ne olur ne olmaz. Ne desek yanlış olur.

Arkadaşlar 24+4 hamişim ve bebegimin tekmelerinde degisiklik var sanki alt vajinama vuruyomus gibi acı oluyor popo kısmımda oynuyor sanki nedir bu ya sizce benim karmim bu arada aşağıda sizlerdede boyle bir durum varmidir karin asagida ve bebek tekmelerini boyle hisseden varmidir?
Cok fazla hareketsiz kalip birde yogun stres yasadigim bi vakitte bebegi cok asagida hissetmistim ama bilmiyorum onunla alakasi varmidir.sonucta cok genis alan bebek doner durur diye dusunuyorum

Bazilarida vucud yapisindan dolayi diyorlar sonradan cikar diyorlar ama bilemedim daha randevuma da var offf karnim neden asagida benim ya bebegin hareketlerini heryerde hissediyorum sag sol kasikta heryerde hissediyorum ama neden karnim asagida bazen cikacak gibi geliyor bana

Benimde aşağıda karnım, top sokmuş gibi :Do yüzden rahime daha çok baskı yapıyor.ilerledikçe mesane baskıları da artacak birde çok aşağıda diyorsan ayaklarını havaya dik yoksa erken doğuma sebep oluyor.

Benim hafta kalmadı valla yakında geliyor 38'e girdim canım , ben korkuyordum çocuk bacaklarıma kadar indikçe ilerleyen zamanlarda biraz daha yukarı çıkıyor sığamadıkça normal bi durum yani doktorun yapabileceği birşey yok. Dediğim gibi bacaklarını günde 1-2 saat yukarı kaldır.ben yapmadım :Dama öyle dediler.

Tesekkur ederim canim birde kan sulandirici kullaniyorum bu bebegin düşmesini felan engelliyo tutuyo normal dogum olcani sanmiyorum yani bebegim kendi cikacak gibi gozukmuyo :KK70: cadı kizim sezeryan olurum heralde

Son hafta zaten umurumda olmuyor,gelse artık diyorsun :D bi çığırtıda çıkartırız umarım ♡.♡

Hemde nasil tekmeliyor! Idrar kesemde dans ediyor resmen! Böbreklerime sırtıma hep vuruyor. Karnın yukarıya çıkacak dah cnm. Ben 28. Haftadayım. 24. De benimde öyleydi karnım aşağıda idi zamanla yukarı çıktı. Panik yapma. :)

Daha ileriki haftalarda yukarıya çıkıyor canım. 27 haftalığım, kızım göbek deliğim izasında genelde.. Daha yukarıya bile çıkıyormuş hissi veriyor arada.. Baskı,mide şikayetleri uykuya imkan vermiyor geceleri..

Back
X