İnşallah ta olmazsın cnm
öğrenciyken fakirdim içemiyodum valla. ama çalışmaya başlayınca triple shot americano içiyordum büyük boy, elim kolum titriyodu yoksa. çok severdim starbucks kahvesini. İçmemeye çalışıyorum eskisi gibi şimdi.
diyorum kızım sana, bari bostancı iskelesindeki starbucks da içelim bişiler
bugün regl günüm yaklaşık 5 6 gundur benimde göğüslerim fena şişti.2 gundurde sızlıyor ağrıyor.diğer hamileliğimdede olmusmuydu hatırlamıyorum.şişmişti ama çok ağrı yoktu sanırım..Kızlar reglime 6 gün var. Göğüslerim dün akşam itibari ile ağırmaya başladı. Hayırlısı bakalım. Allah 'ım inşallah regl olmam.
heh pardon cnm ben yanlış anlamışım :44:
taamm ozman
bugün regl günüm yaklaşık 5 6 gundur benimde göğüslerim fena şişti.2 gundurde sızlıyor ağrıyor.diğer hamileliğimdede olmusmuydu hatırlamıyorum.şişmişti ama çok ağrı yoktu sanırım..
kızlar herkeste belırtı olacak dıye bısey varmı yaaherkeste gogus kenarı buyuycek agrıyacak...kasık agrısı olacak diyee belırtıler oluyormuymus ya asılbızlerı bunların oldugunu bılmek bunalıma sokuyorr dıe dusunuyorum ..
hayır cnm hiç alakası yokk
belirti olucak diede bi kural yok rahat ol sen
ben gecen ay az kaldı bi doğum sancısı çekmediğim kalmıştı
beynim okadar hükmetti yani bedenimee
bu ay hiçbişey yok bendede
nebir göğüs şişmesi ne başka bişey
sadece 3-4 gun önceye kadar kasıklarımda ağrı vardı
onuda üşütmeye falan yordum oda gecti bitii
şimdi son 6 gunumu bekliyorum hayırlısıyla
bakalımbelirtisizde oluyomu olmuyomu öğrenicez hep birlikte
değilmi! bazen diyorum keske bu kadar arastırmasaydım bılmeseydım yumurtlamayı bıle bılmeyenler etrafımda hamıle kaldı bn her haltı bılıyorum tık yok..hamıle kızın tekıne sordum yumurtlama gunun 28de goruosn 14 gun dedım kız aval aval baktı ben hıc hersaplamadım dedi o anda kendıme kızdım://cok bıldıgım ıcın takıyorum olmuyor galıba dıyee...
Bi sürü sorunum var.Bebek isteyerek başka şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.Onun varlığına ve sorunlarına ihtiyacım var.İşyerindeyim çalışmak da kafamı dağıtmıyor artık.Sabah 1 saat ağladım.Ama rahatlayamadım.Bi önerisi olan var mı?Eve gidip yatarsam 2-3 kalkamam ağlamaktan.Kimseyle görüşmek de istemiyorum.Kafamı hiçbişeye veremiyorum. Elimden tutacak biri var mı?
Bi sürü sorunum var.Bebek isteyerek başka şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.Onun varlığına ve sorunlarına ihtiyacım var.İşyerindeyim çalışmak da kafamı dağıtmıyor artık.Sabah 1 saat ağladım.Ama rahatlayamadım.Bi önerisi olan var mı?Eve gidip yatarsam 2-3 kalkamam ağlamaktan.Kimseyle görüşmek de istemiyorum.Kafamı hiçbişeye veremiyorum. Elimden tutacak biri var mı?
ben bu yazıyı atlamışımm
hahahha bal pekmez yiyip enişteye sarıyosun haa
sorada gösterip elletmiyosunnn
kızz sen varyaa sennnn cok fenasıınn cokkkk
hahahha
bugün regl günüm hayırlısı olsun.daha olmadım..
tubişim kayıplarda yine
yeğenim uyandı herhalde
aynenn belkide cok araştıryoruzz cok fazla kurcalıyoruz
bilinçli olalım die kendimize eziyet edyoruz ama elde değill napıcaz:26:
ah bebeğim nedir ki derdin gel paylaş. burada hepimiz mutlu oluyoruz, bazı şeyleri unutuyoruz. kendini üzmek yok
Anlattıkça daha çok ağlıyorum.Üzülüyorum.O yüzden anlatmak istemiyorum.Yanlış anlamayın lütfen.Sadece kafamı dağıtmak için öneriye ihtiyacım var.İzin alıp çıkacam dışarı ne yapacağımı da bilmiyorum((((((((((((((((
bence yalnız kalma, git en neşeli arkadaşınla buluş komik komik şeylerden bahsedin, gülün eğlenin . kafayı dağıtmak lazım. öyle yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?