Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

tatlım benim kafana bukadar takarak zaten bebiş sahibi olmanı kendin zorlaştırıyorsun farkında olmadan
üzülüp ağlamakla olmaz.
kendini dagıtma.bi sağlam ol! bi kendine gel!
güçlü bir kadınsın sen yaa...
şimdi bir izin al,dışarı çık...
sevdiğin bir yere gidip güzeel bir yemek ye ve kendine alışveriş yap.hazır bayram da gelio :) bayramlık alırsın belki :):)
bir bebegin olmasını çok istiyorsun anlıyorum ama okadar insan var ki yıllarca beklemek zorunda olan,veya pes ettikten sonra bebegine kavuşan.sen nekadardır istiyorsun bilmiyorum ama ne zaman bu düşünceleri kafandan atarsan emin ol ki meleğin seninle olucak.
Rabbime sıgın.ona hamd et ki aşılmayacak dertlerimiz yok çok şükür.
o nezaman verecegini bilir.
sen stres yapma ve kafanı başka şeylerle meşgul etmenin yollarını ara.
böyle günler geçmez be tatlım

Kimseyi istemiyorum ki

ohoo kaptırma kendini kuzuuum. ne dertler var, sağlığın yerindeyse gerisini gönder gitsin. bebişi gelecek onu düşün.

geçen gün bebeğimi düşürdüğümü öğrendiğimde, gittim bi bebek mağazasına, o minicik şeylere bakıp kendimi mutlu ettim. hamile gibi gezdim. iyi geldi, mutluluğa odaklandım.

Bebeği 11 gündür istiyoruz biz.Bu ay başladık.Sorunum bebeği beklemek değil.O sorunlarıma sırtımı dönmemi sağlayacak beni oyalayacak o yüzden istiyorum.

Hayırdır canım ne sorunların var?

test mii yapppp
kızzz tubişşş sende coştun heeeee
ne testi bee gecen ay nasıl üzüldüm biliosun
erkenden test yapmıyım ben valla cok sağlam gibi görünüyorum ama
diilim aslında hemen moralim bozuluyo
6 gun neki şıp die gecer cnm beee

Bebeği 11 gündür istiyoruz biz.Bu ay başladık.Sorunum bebeği beklemek değil.O sorunlarıma sırtımı dönmemi sağlayacak beni oyalayacak o yüzden istiyorum.

başka sorunlarını unutmak için bebek mi istiyosun ggüzelim
bebeğimle oyalanıyım diğer dertlerimi tasalarımı düşünmiyim
ama bu sana daha cok zarar verir cnm :44:

Bu arada kızlar ümitsizliğe kapıldığım için gelmek istememiştim ekim topiğine ancak sunball sağolsun kendime gelmemi sağladı
Beni de ekleyin lütfen 16ekim benim batımmm

anlıyorum ki sorunun bebek değil,
başka sorunların var ve bebegin oldugunda sıkıntılarını hafifletecegini düşünüyorsun yanlışmıyım?
bak daha 11 gün olmuş.
inşallah rabbim çok aratmadan gönderir bebişinizi.
sıkıntı yapmamaya çalış canım benim yaa.
inan sadece yıprandıgınla kalıyorsun.3-5 güne o taktıgımız sorunlar unutuluyor ama biz geçmiş günlerde ağlayıp kendimize ettiklerimizle kalıyoruz...
Rabbim dermansız dert vermesin kuzu yaa.
ki sorunun büyük ihtimalle ya eşin,ya eşinin ailesi yada ona benzer konulardır diye tahmin ediyorum.
sıkıntı yapmana değmez tatlım yaa.sen kendi hayatına bak ve madem daha yeni istiyorsunuz bebiş,pozitif ol ki meleğin gelsin.
hangi bebiş ister stresli bir anneyi dimi

aman canım yapma bi bekle geçen ay hem üzüldün hemde kan testi olana kadar adeti geciktirdin ne kadar sakin olursak o kadar iyi olacak

evet coştum sankim dimi
ama napim teyze olmak istiyorum

neyse 6 gün cükk kalmış.bekleyelim bayrik :26:

aman canım yapma bi bekle geçen ay hem üzüldün hemde kan testi olana kadar adeti geciktirdin ne kadar sakin olursak o kadar iyi olacak
aynenn 4 gun gecikmişti
evet coştum sankim dimi
ama napim teyze olmak istiyorum

neyse 6 gün cükk kalmış.bekleyelim bayrik :26:

ewet ewet coştun sankimmm
6 gnck kaldı be arkadaşımm
sabredelim dua edelim bolboll
inşallah hayırlı haberler alırıs

İzin de alamadım

Bu kadar üzme kendini canım benim eşimde sorun var ve çocuğumuz olmuyor dün eşim dr.a gitti ben tedaviye başlanacak zannederken tekrar test vs istemiş 2,5 sürecek bu sonuçları alıp götürmemiz ölme eşeğim ölme yani ama bu kadar sıkıntı yapacak bişey olmadığını düşünüyorum senin sorunun ne bilmiyorum ama sağlık problemi olmadığı sürece kendini bu kadar yıpratmana gerek var mı onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…