kuzum senin ne derdin tasan var bukadar 2-3 saat ağlıcam falan diosun
bebek için uğraşıyosun bu kadar sıkıntı stres sana ve ona iyi gelmez biliosun dimi
anlatmak istiyosan anlat dinlerim cevapta veririm ama böyle yapma kendinee
Anlattıkça daha çok ağlıyorum.Üzülüyorum.O yüzden anlatmak istemiyorum.Yanlış anlamayın lütfen.Sadece kafamı dağıtmak için öneriye ihtiyacım var.İzin alıp çıkacam dışarı ne yapacağımı da bilmiyorum((((((((((((((((
Kimseyi istemiyorum ki
tatlım benim kafana bukadar takarak zaten bebiş sahibi olmanı kendin zorlaştırıyorsun farkında olmadan
üzülüp ağlamakla olmaz.
kendini dagıtma.bi sağlam ol! bi kendine gel!
güçlü bir kadınsın sen yaa...
şimdi bir izin al,dışarı çık...
sevdiğin bir yere gidip güzeel bir yemek ye ve kendine alışveriş yap.hazır bayram da gelio :) bayramlık alırsın belki :):)
bir bebegin olmasını çok istiyorsun anlıyorum ama okadar insan var ki yıllarca beklemek zorunda olan,veya pes ettikten sonra bebegine kavuşan.sen nekadardır istiyorsun bilmiyorum ama ne zaman bu düşünceleri kafandan atarsan emin ol ki meleğin seninle olucak.
Rabbime sıgın.ona hamd et ki aşılmayacak dertlerimiz yok çok şükür.
o nezaman verecegini bilir.
sen stres yapma ve kafanı başka şeylerle meşgul etmenin yollarını ara.
böyle günler geçmez be tatlım
Bi sürü sorunum var.Bebek isteyerek başka şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.Onun varlığına ve sorunlarına ihtiyacım var.İşyerindeyim çalışmak da kafamı dağıtmıyor artık.Sabah 1 saat ağladım.Ama rahatlayamadım.Bi önerisi olan var mı?Eve gidip yatarsam 2-3 kalkamam ağlamaktan.Kimseyle görüşmek de istemiyorum.Kafamı hiçbişeye veremiyorum. Elimden tutacak biri var mı?
ama napim kuzu yaaa iş ciddiye binince o yıkanma durumu yokmu ayhhh çok üşeniom.zaten üşüdüğümü de göz önünde bulundurursak heptn çekilmez oluyor.
tabii kocişin afra tafralarını da çekmek zorunda kaliom napim...
görürsün aynısını bende sana yapıcam tehditleri almaya başladım :18:
durum çok ciddi de ben mi farkında değilim aceba :44:
teeeesst yaaap teeesssttt yaaap
ayyyy tatlım benim yaaaa nasıl da biliosun
tam yazıyodum ooluşumun sesi geldi.
gittim ineklik yapıp geldim uyudu yine.
kuşum yaa bu ay stres yok dedik de
ben sanki kımıl kımıl olmaya başladım.
test yapsakmı aceba. kenanda 6 gün önce çıkmıştı belki meloşumda da çıkar. felan
sakin olmalıyımmmm saaakin olmalıyııımmmm
Bebeği 11 gündür istiyoruz biz.Bu ay başladık.Sorunum bebeği beklemek değil.O sorunlarıma sırtımı dönmemi sağlayacak beni oyalayacak o yüzden istiyorum.
2-3 saat değil gün((((((((((((((((((
Bebeği 11 gündür istiyoruz biz.Bu ay başladık.Sorunum bebeği beklemek değil.O sorunlarıma sırtımı dönmemi sağlayacak beni oyalayacak o yüzden istiyorum.
test mii yapppp
kızzz tubişşş sende coştun heeeee
ne testi bee gecen ay nasıl üzüldüm biliosun
erkenden test yapmıyım ben valla cok sağlam gibi görünüyorum ama
diilim aslında hemen moralim bozuluyo
6 gun neki şıp die gecer cnm beee
test mii yapppp
kızzz tubişşş sende coştun heeeee
ne testi bee gecen ay nasıl üzüldüm biliosun
erkenden test yapmıyım ben valla cok sağlam gibi görünüyorum ama
diilim aslında hemen moralim bozuluyo
6 gun neki şıp die gecer cnm beee
aynenn 4 gun gecikmiştiaman canım yapma bi bekle geçen ay hem üzüldün hemde kan testi olana kadar adeti geciktirdin ne kadar sakin olursak o kadar iyi olacak
evet coştum sankim dimi
ama napim teyze olmak istiyorum
neyse 6 gün cükk kalmış.bekleyelim bayrik :26:
Slm kızlar nasılsınız bakem
İzin de alamadım
Slm kızlar nasılsınız bakem
İzin de alamadım
İzin de alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?