Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aaa senin de mi oğlun var kaç yaşında ?
ne zamandır 2.bebişi istiyorsunuz?

o senin kalbinin temizliği tatlım
nasılsın?

nolsun canım iiyim beklioruz öyle işte bat gelmesind ehamiş kalim diye bugün bi abla sen gitgide güzel leşiosun kız hamilemisin dedi bende nasip inş dedim bakalım nelere umut bağlar olmuşummmm
habide ateşim dün 36.5 bugün 36.7 çıktı

SABAH ATEŞİNMİ CANIM ONLAR?
ooo süper gidiyor maşallahh
bat nezamandı kuzuu

dr korkma dediyse korkulucak birşey yoktur canım.
demekki kendini fazla yormaman gerekiyor
aman dikkat et kendine.
progestanını da aksatma.rabbimin izniyle bişeycik olmaz inşallah

Kalmam daha o kadar ayakta, o korku bana yetti. Bugünde gittim geldim durmadım bile fazla. Perşembe kontrolümüz var bakalım. Bebişimizi görmüştük nokta kadar 8 gün önce kesenin içinde . Perşembe de pıt pıtlarımızı duyucaz inşallah.

Dua et bana emi.

hoşbuldum canıımm. bat 15 ekim yani pazartesi. inşallah olmaammmm:)

inşallah olmazsın canım....
benim de 15 i ama ben hamiş değilim :)
bu ay moladayız...

etmezmiyim canım.birbirimizin dualarına muhtacız.
inşallah bebişinin kalp atışlarını duyar,çok sağlıklı oldugunu öğrenir ve için rahat bir şekilde gelip bize mutlu haberi verirsin canım...

haeycanını hissedebiliorum şuan ve ben nasıl özendim san şimdi maşallah barikallah subhanallah

işte kızlar sız yorumlayın,galiba bu ayda bişey yok..:26:

Eklentiler

• $IMG_5652.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_5653.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 31
ıyı bısey al dedım o sinirle 3bucuk lıralık test almıs ztn..

etmezmiyim canım.birbirimizin dualarına muhtacız.
inşallah bebişinin kalp atışlarını duyar,çok sağlıklı oldugunu öğrenir ve için rahat bir şekilde gelip bize mutlu haberi verirsin canım...

haeycanını hissedebiliorum şuan ve ben nasıl özendim san şimdi maşallah barikallah subhanallah

Allah razı olsun kızlar.

Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Hep beraber paylaşalım heyecanlarımızı burda.

evet canım sabah bat 16 ekim ama ovi testlerine göre geç yumurtladım bu nedenle aklım karıştı

boşver sen batına bak ve ateşine odaklan.

şimdi ateşini tarihe göre sırala her gün altına ekle ki rahat görebilelim olurmu
birde 12 ekim adetinin kaçıncı günü onu da eklersen daha güzel olur
örnek;26.gün. 12 Ekim 36.5 gibi...

12 Ekim--36.5
13 Ekim--36.7

yarın sabah yine bu şekilde yazarsın heyecanla bekliyorum inşallah bu seyirlerde devam eder

Allah razı olsun kızlar.

Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Hep beraber paylaşalım heyecanlarımızı burda.

amin canım ben 15 aylık evliyim eşimle gizli çalışma ypıoz kimse bilmiyo çocuk istediğimizi artık etraf sormaya başladı onlar umrumda değilde ben anne olmak istiyorum deli gibi işte bu çok umrumda

testi yeni yapınca alttaki pembelik hemen gitmiyor.
o kaybolunca silik çizgi daha iyi görünüyor.
accık daha bekleyelim çek koy yine tamam mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…