kız nie ağlasın kiiiiiiii
orda var bişeyler sanki yaaaaa
kızzzzzzzzzzz mmlkk çek yeni resmi yawwww
delirtme bizi burdaaaaaaaa
kızlar benimde adet düzensiz nasıl anlıyorsunuz yumurtlama gününü
düzensizse kesinlikle tavsiye ederim çünkü zamanlama çok önemli .. sunballl güzel haberlerini almayı çok istiyorum rabbim isteyen herkese versin...
bu ayda yok kızlar galıba daha ıkı gun var bataa ama sımdi tertemizz birr test gonderıyorum sızee
Ben gerçekten görüyorum canım bir şeyler. Ya uykum geldi şaşıbeş görüyorum ama var orda bir şeyler.:44:
ayyy ne güzel yaaa
benimki halen emiyor.
gece ve öğlen uykusuna yatacagında emziriyorum ama sadece.
pfff kesemedim bir türlü.
uyutamam kolayca diye korkuyorum...
hiçmi çizgi yok? silik felan?
ben mi yanlış görüom o zaman karartı var gibi ama :44:
ovilasyon testleri var testler sayesinde kolayca anlayabılıyorsunbenımde duzensızdır ama bu ay testleri kullandım tam zamanında yakaladım yumurtladıgım gunlerı..
heh bende öyle diyorum
ya şeş beş olcam yada var orda bişeyler.
akşam oldugu için net çıkmıyor.
gündüz gözüyle olsa ışıkta çok net çıkardı...
mmlkk canım o son resim tertemiz değil söyliim ben sana...
yani orda var bişey.
ki benim testim adetten 6 gün sonra çıkmıştı geçen ay hatırlıyomusun?
sakkın ümidini yitirme.
ah yakın olcaktım ki elime alıp kendim bakacaktım
Bembeyaz bir test değil bu test. mmlkk ne kadar tuttun idrarını da yaptın sen bu testi. Bak gör boş değil bu test bence. 2 tane aldırsaydın keşke eşine testi. Sabah yapardın bir de.
herkese iyi geceler kızlar benimde uykum geldi yarın görüşürüz.
ah cnm keşke yakın olsaydınn
ne guzl olurdu valla suannn... bilmiyorum kızlar ınşallah dedıgınız gıbı olurrr..daha yıtırmedım umıdımı kocaman bir günüm var bata
hayırlısı allhtan
cnm çok tutmadım idrarımı yemektn sonra cw cıktım sonra test ıcın tuttum hmn yaptım olesıne ama olsa cıkardı dıe dusunuyorum ümidimide kaybetmıyorum hayırlısı neyse o olsun atıkk bu ay elımden gelen herseyı yaptım cunkii gerısı allahtan dicem bırakcam artık oluruna
herkese iyi geceler kızlar benimde uykum geldi yarın görüşürüz.
ah cnm keşke yakın olsaydınn
ne guzl olurdu valla suannn... bilmiyorum kızlar ınşallah dedıgınız gıbı olurrr..daha yıtırmedım umıdımı kocaman bir günüm var bata
hayırlısı allhtan
cnm çok tutmadım idrarımı yemektn sonra cw cıktım sonra test ıcın tuttum hmn yaptım olesıne ama olsa cıkardı dıe dusunuyorum ümidimide kaybetmıyorum hayırlısı neyse o olsun atıkk bu ay elımden gelen herseyı yaptım cunkii gerısı allahtan dicem bırakcam artık oluruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?