Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kız nie ağlasın kiiiiiiii
orda var bişeyler sanki yaaaaa

kızzzzzzzzzzz mmlkk çek yeni resmi yawwww
delirtme bizi burdaaaaaaaa

çok hasssaas bu konularda mmalesef hemen umutsuzluğa düşüyor inş ağlamıodur resim yüklemeye çalışıodur

kızlar benimde adet düzensiz nasıl anlıyorsunuz yumurtlama gününü

Ben korunmayı bırakmadan önce hiç dikkat etmiyordum. Korunmayı ağustosun başında bıraktım. Adetimin 11. gününde çok minik pembe kırmızı arası leke vardı iç çamaşırımda. Bir sefer geldi ve bitti. Kadir gecesiydi değerlendiremedim. 29 ağustosta adet oldum. Sonra 9 eylülde yani adetin 12. günü sabah ilişki oldu ve 4-5 saat kadar sonra yine minicik kırmızı leke vardı iç çamaşırımda. Denk geldi. ve hamile kaldım.

Yani korunmayı bırakmadan önce böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Benim 2 sefer yumurtlama zamanımda miniminnacık bir seferlik gelen kırmızı lekem oldu. Çoğu kişi akıntısının kıvamından anlıyor. Ya da ovulasyon testi kullanan arkadaşlarımız var, onlar daha açıklayıcı olabilirler o konuda.

yav kızlar yükledi yeni resim tecrübeli arkadaşlar bir yorumlasın ben anlamadım bişi..:44::44::44:

ii geceler kızlar yarın görüşürüz mmlkk canım hayırlısı olsun kırmızılar gelene kadar umut hep var

selam kızlar ben ekimden ümidi keseli çok oldu ama takipteyim hala sizleri siz güzel haberleri verin kasımda peşinizden geleyim. ben bu ay ovu. testlerini deneyeceğim bakalım umarım vesile olur. bir de doktora gittim sadece prolaktine baktı ve ultrasyonla baktı kist yok dedi bakalım hayırlısı artık inşallah olurum bu ay

Ben gerçekten görüyorum canım bir şeyler. Ya uykum geldi şaşıbeş görüyorum ama var orda bir şeyler.:44:

heh bende öyle diyorum
ya şeş beş olcam yada var orda bişeyler.
akşam oldugu için net çıkmıyor.
gündüz gözüyle olsa ışıkta çok net çıkardı...

ayyy ne güzel yaaa
benimki halen emiyor.
gece ve öğlen uykusuna yatacagında emziriyorum ama sadece.
pfff kesemedim bir türlü.
uyutamam kolayca diye korkuyorum...

aslında benimkide emiyodu 4 ay önce bağırsaklarımdan bir rahatsızlık geçirdim o zaman kesmek zorunda kaldım

hiçmi çizgi yok? silik felan?
ben mi yanlış görüom o zaman karartı var gibi ama :44:

ben o kadr cok bakıorumkı suan artık hayal gormeye basladım bembeyaz bışey yok cnm maleseff inş regl gelmez ama olsa cıkardı 2gun onceden

ovilasyon testleri var testler sayesinde kolayca anlayabılıyorsun benımde duzensızdır ama bu ay testleri kullandım tam zamanında yakaladım yumurtladıgım gunlerı..

ilk defa mı kullanıyorsun canım. adetin kaçını günü başladın ben de ilk defa başlayacağım bakalım umarım vesilemiz olur bir de hangi saatlerde yapıyorsun bir de kaç saat su içmiyorsun çok soru sordum kusur bakma

mmlkk canım o son resim tertemiz değil söyliim ben sana...
yani orda var bişey.
ki benim testim adetten 6 gün sonra çıkmıştı geçen ay hatırlıyomusun?

sakkın ümidini yitirme.
ah yakın olcaktım ki elime alıp kendim bakacaktım

heh bende öyle diyorum
ya şeş beş olcam yada var orda bişeyler.
akşam oldugu için net çıkmıyor.
gündüz gözüyle olsa ışıkta çok net çıkardı...

Bembeyaz bir test değil bu test. mmlkk ne kadar tuttun idrarını da yaptın sen bu testi. Bak gör boş değil bu test bence. 2 tane aldırsaydın keşke eşine testi. Sabah yapardın bir de.

ah cnm keşke yakın olsaydınn
ne guzl olurdu valla suannn... bilmiyorum kızlar ınşallah dedıgınız gıbı olurrr..daha yıtırmedım umıdımı kocaman bir günüm var bata
hayırlısı allhtan

Bembeyaz bir test değil bu test. mmlkk ne kadar tuttun idrarını da yaptın sen bu testi. Bak gör boş değil bu test bence. 2 tane aldırsaydın keşke eşine testi. Sabah yapardın bir de.

cnm çok tutmadım idrarımı yemektn sonra cw cıktım sonra test ıcın tuttum hmn yaptım olesıne ama olsa cıkardı dıe dusunuyorum ümidimide kaybetmıyorum hayırlısı neyse o olsun atıkk bu ay elımden gelen herseyı yaptım cunkii gerısı allahtan dicem bırakcam artık oluruna

Bence boş değil bu test. Benim 4 gün önce yaptığım testim dursaydı keşke de koysaydım buraya sen o zaman bembeyaz test görseydin. 4 gün sonra yaptım kıpkırmızıydı. Birden yükseldi demek ki hcg.

canım sen o testi al,koy bir kenara...
git yatagına güzel bir uyku çek.sabah olunca o testinin ışıkta güzel bir resmini çek yine tamam mı?
cidden çok bulanık.
inşallah güzel haberlerini alıcazzz ben inanıyorum.sıkıntı yapma canım.
ben bat a 3 gün kala yaptım silik bile çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…