İnşallah güzel haberler alırım bundan sora hepinizden yaa çok etkileniyorum ben çok benimsemişim sizlerii
herşeyde vardır bir hayır canımcım...
yarın sabah al testi tamam mı :)
saat 11-12 gibi gelirim o zamana kadar yapmış ol heee
senin testinin sonucunu görücem girdiğimde tamam mııııı
halayın ucundan tumaya gelcem
arkadaşlar ben de sizin gibi beklemedeyim:)ben bu ay günümde regl oldum ama normalden farklı oldu ve uzun sürdü.normalde reglimin son günlerinde kasıkta batma olmazdı ama kasıklarımda ağrı,batma geçmedi ve baş ağrılarım geçmedi.böyle bi durum yaşayan var mı merak ettim.neden oluyodur bu şekilde?
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için:)onu beklemeliyim o zaman :)
ben geldim kızlar, herkese iyi akşamlar..
kız ben meraktan baktım zaten testi merak ettim..dedim yaa çok acayip bişeydi aynı kağıt daldır çıkar gibi.ilk defa böyle bir test gördüm
ay bagımlılık yapıyor desene..yakında hanım efendı sıze ındırım yapalım toptan bes tane alırsanız daha uyguna gelecek dıycek sana o an...aman ya bosver kım ne düsünürse düsünsün
aynen öyle zaten çöpteki testleri görenler varsa bu ne ya diolardırr
hoş geldinnn
İnşallah güzel haberler alırım bundan sora hepinizden yaa çok etkileniyorum ben çok benimsemişim sizlerii
canımcım rahmin kendini gebeliğe hazırladıgı durumlarda adetin erken gelmesi,veya 1-2 gün gecikmesi,daha kısa veya daha uzun sürmesi sık sık olan birşeydir.
düşük oldugunu sanmıyorum.agrılı ve parçalı olurdu
kimyasal gebelik olabilir belki bir ihtimal,
çoğu kadında farkında olmadan adetle beraber sağlıksız gebelik vücut tarafından sonlandırılıp dışarıya atılır.böyle bir durum da yaşamış olabilirsin.
inşallah bitdaha ki ay güzel haberler verirsin bizlere
hoşgeldin canımm nasılsın?
strip test canım onlar.maliyet olarak daha uygun ama kaset test gibi
eee yaptın da sonuç ne oldu onu yazmadın hiç??? :44:
aynen öyle zaten çöpteki testleri görenler varsa bu ne ya diolardırr
hahahhaaaıyı dayanıyorsun canım valla..ben bır ıkı test yaptımda üzüntüden bıdaha test yapmayı cesaret edemıyorum
canımcım rahmin kendini gebeliğe hazırladıgı durumlarda adetin erken gelmesi,veya 1-2 gün gecikmesi,daha kısa veya daha uzun sürmesi sık sık olan birşeydir.
çoğu kadında farkında olmadan adetle beraber sağlıksız gebelik vücut tarafından sonlandırılıp dışarıya atılır.böyle bir durum da yaşamış olabilirsin.
hoşbuldum canımm. iyiyim şükür. yarın büyük gün:)
sen nasılsın güselimm?
canım yaa sonuç çift çizgi olsa dururmuyum bu kadar sakin
tabiki tek çizgi
benim bata da 5 gün var zaten.hayırlısı yaa ben bu sabah ümitle yapmadım.aşka geldimde yaptım
hoşbuldum güselim..nasılsın? test yapmışsın dayanamayıp:)
hoşbuldum canımm. iyiyim şükür. yarın büyük gün:)
sen nasılsın güselimm?
senın bat yarınmı canım..benımdeeeee
kız erken yapmıssın..bırkac gün daha bekle..daha belırgın olur....tabı bızde burda gaz verıyoruz sende dayanamadın degılmı cakaaaalll
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.normalde kısa sürer reglim.ve bu sefer tam bitti dedim sonra yine başladı anlam veremedim ben de.güzel haberleri vermeyi çok istiyorum bakalım:)
ben yine çenemi tutamıyorumm tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
neysee akıllancam ben akıllancammm:26:
aynen öyle oldu canım dedim bir testte ben yapayımm
artık daha kaliteli yorumlar yapıyorum bebeğim.=))kızzzzzzzzzzz
boşver yaaaa ne yaziosun dahaaaa
sen yorumunu yaptın bitti...gerisi ona kalmış salla gitsin yaaa
kafana taktıgına yazık be güzeliimmm
kızzzzzzzzzzz
boşver yaaaa ne yaziosun dahaaaa
sen yorumunu yaptın bitti...gerisi ona kalmış salla gitsin yaaa
kafana taktıgına yazık be güzeliimmm
hahahhaaaıyı dayanıyorsun canım valla..ben bır ıkı test yaptımda üzüntüden bıdaha test yapmayı cesaret edemıyorum
çişimi ediom test yapıom çişimi ediom test yapıyom bi aktivite benim içinya su hassas testlerin markasını bilen varmı çogu 20 hassasiyetinde ben daha düşük arıyorum bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?