Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ben 2 yıldır bebek istiyorum henüz cenab_ı mevlam uygun görüp vermedi.günüm geçmeden hiç test yapmöamaıştım.Bu sabah öyle bir an aşka geldim ki zaten adet sancıalrımda başladı aslında.

canım ben de aynı senin durumundayım. biz bebek isteyeli de 2 sene oldu ama daha nasip olmadı.geçen aylarda önceden test yaptım, boyumun ölçüsünü aldım. o yüzden şimdi adet geçmeden yapmak istemiyorum. bir de geçen ay adetten 1 gün önce test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıktı, ertesi gün kan vereyeim diye düşşünürken adet oldum, o kadar üzüldüm, ağladım ki, bi daha 10 gün geçmeden test falan yapmayacam dedim kendi kendime. tabi o kadar beklemesem de adeti 2-3 gün geçtikten sonra yaparım yaparsam da...Allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

yanlız degılsın canım..ben dayanamayıp gecenen bı yarısı nöbetcı ezcaneden almıstım testide büyük büyük hayal kırıklıgı oluvermıstı

yaa ben bu gebelik testini ovi.testleriyle beraber aldım 5 tane çıktı içinden.ambalajın dışından bakınca böyle sanki içinde hiç biişey yokmuş gibi geldi.Testin zaten geldiğinden beri nasıl bişey olduğunu merak ediyordum.bugün o merağımı giderdimbirdaha bat gelmeden yapmam sanırsam:44::44:

herkes yapıo bata bidürü gün varken pozitif çıkıoya biz özeniyom bi özeniyyom bi umutlanıyom dayanamayıp yapıom hep tırt su testlere verdiğim paraylan bi sürü aykkabı alırdım yavf

bencede canıkom bekle günün gecmesını en ıyısı yanı üzüntü yasamassın en azından..hamıle olsan bıle günün gecmeden yaparsan negatif cıkabılır

bencede canıkom bekle günün gecmesını en ıyısı yanı üzüntü yasamassın en azından..hamıle olsan bıle günün gecmeden yaparsan negatif cıkabılır

amin canım yaa inş. cenab_ı mevlam kimseyi bekletmesin inş.Biz bir plan yaptık canım bnm eşim varikoselden amliyat oldu 1,5 ay önce bnm bu sıralar hamile kalma şansım düşük zaten ama Allah tan ümit kesilmez diyorum işte.kadım 20 si gibi kontrol var ona göre düşüneceğiz ama.Eğer planlar değişmezse şuanki düşüncem marta nisana kadar bdaha bekleyip ondna sonra aşılama falan denemek olacak sanırım.
hatta artık eşimde iyice sıkılmış ki geçen gün bana diyorki hanım bizim çocuk sanırsam süzme olcak

herkes yapıo bata bidürü gün varken pozitif çıkıoya biz özeniyom bi özeniyyom bi umutlanıyom dayanamayıp yapıom hep tırt su testlere verdiğim paraylan bi sürü aykkabı alırdım yavf

evet su önceden yapıp positif cıkaranlara hayranım dogrusu bı bız beceremıyoruz bu ısı ne haltsa

amin canım yaa inş. cenab_ı mevlam kimseyi bekletmesin inş.Biz bir plan yaptık canım bnm eşim varikoselden amliyat oldu 1,5 ay önce bnm bu sıralar hamile kalma şansım düşük zaten ama Allah tan ümit kesilmez diyorum işte.kadım 20 si gibi kontrol var ona göre düşüneceğiz ama.Eğer planlar değişmezse şuanki düşüncem marta nisana kadar bdaha bekleyip ondna sonra aşılama falan denemek olacak sanırım.
hatta artık eşimde iyice sıkılmış ki geçen gün bana diyorki hanım bizim çocuk sanırsam süzme olcak

evet su önceden yapıp positif cıkaranlara hayranım dogrusu bı bız beceremıyoruz bu ısı ne haltsa

Kızlar ben cıkıyorum
kendinize cok cok iyi bakın tamam mı
öpüyorum hepinizi yawru kuzularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…