ben 2 yıldır bebek istiyorum henüz cenab_ı mevlam uygun görüp vermedi.günüm geçmeden hiç test yapmöamaıştım.Bu sabah öyle bir an aşka geldim ki zaten adet sancıalrımda başladı aslında.
senın bat yarınmı canım..benımdeeeee
evet canım, aynıymış büyük günümüz:)
hadi hayırlısı bakalım
inşallah gelmez kırmızılar
yanlız degılsın canım..ben dayanamayıp gecenen bı yarısı nöbetcı ezcaneden almıstım testide büyük büyük hayal kırıklıgı oluvermıstı
yok tatlım asayiş berkemalne oldu ne oldu..kötü bı durummu var canlar
evet canım, aynıymış büyük günümüz:)
hadi hayırlısı bakalım
inşallah gelmez kırmızılar
ay insallah su an gelcek gıbı bı havası yok ama her an degısebılırkırmızılar bıze sürprız yapmasın ınsallah tatlım
çişimi ediom test yapıom çişimi ediom test yapıyom bi aktivite benim içinya su hassas testlerin markasını bilen varmı çogu 20 hassasiyetinde ben daha düşük arıyorum bilen varmı
nerden aklına geldi? güldürdün beni Allah da seni güldürsün
yaa ben bu gebelik testini ovi.testleriyle beraber aldım 5 tane çıktı içinden.ambalajın dışından bakınca böyle sanki içinde hiç biişey yokmuş gibi geldi.Testin zaten geldiğinden beri nasıl bişey olduğunu merak ediyordum.bugün o merağımı giderdim birdaha bat gelmeden yapmam sanırsam:44::44:
yaa ben bu gebelik testini ovi.testleriyle beraber aldım 5 tane çıktı içinden.ambalajın dışından bakınca böyle sanki içinde hiç biişey yokmuş gibi geldi.Testin zaten geldiğinden beri nasıl bişey olduğunu merak ediyordum.bugün o merağımı giderdim birdaha bat gelmeden yapmam sanırsam:44::44:
amin canım hep beraber gülelim Allah kötü gün göstermesin inşallah
amin canım hep beraber gülelim Allah kötü gün göstermesin inşallah
canım ben de aynı senin durumundayım. biz bebek isteyeli de 2 sene oldu ama daha nasip olmadı.geçen aylarda önceden test yaptım, boyumun ölçüsünü aldım. o yüzden şimdi adet geçmeden yapmak istemiyorum. bir de geçen ay adetten 1 gün önce test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıktı, ertesi gün kan vereyeim diye düşşünürken adet oldum, o kadar üzüldüm, ağladım ki, bi daha 10 gün geçmeden test falan yapmayacam dedim kendi kendime. tabi o kadar beklemesem de adeti 2-3 gün geçtikten sonra yaparım yaparsam da...Allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
herkes yapıo bata bidürü gün varken pozitif çıkıoya biz özeniyom bi özeniyyom bi umutlanıyom dayanamayıp yapıom hep tırt su testlere verdiğim paraylan bi sürü aykkabı alırdım yavf
canım ben de aynı senin durumundayım. biz bebek isteyeli de 2 sene oldu ama daha nasip olmadı.geçen aylarda önceden test yaptım, boyumun ölçüsünü aldım. o yüzden şimdi adet geçmeden yapmak istemiyorum. bir de geçen ay adetten 1 gün önce test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıktı, ertesi gün kan vereyeim diye düşşünürken adet oldum, o kadar üzüldüm, ağladım ki, bi daha 10 gün geçmeden test falan yapmayacam dedim kendi kendime. tabi o kadar beklemesem de adeti 2-3 gün geçtikten sonra yaparım yaparsam da...Allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallah canım allah kötü gün göstermesin cümlemeize hep baraber gülelim inş
herkes yapıo bata bidürü gün varken pozitif çıkıoya biz özeniyom bi özeniyyom bi umutlanıyom dayanamayıp yapıom hep tırt su testlere verdiğim paraylan bi sürü aykkabı alırdım yavf
inşallah canım allah kötü gün göstermesin cümlemeize hep baraber gülelim inş
evet su önceden yapıp positif cıkaranlara hayranım dogrusu bı bız beceremıyoruz bu ısı ne haltsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?