yapmadım cnm.bakalım bu geceyi bekliycem.olmazsam yaparım.inşallah cnm keşke öyle bir mucize olsa...
tubiş kasım topıgının lınkını banada atın... sızlerı takıpteyım canlar ,gelısmelerımden de haber dar edecegım sızlerı
arkadaşlar ben 17 ekimde en son ovu.testinde çift çizgiyi görmüştüm ozaman ilişki olmuştu daha sonra olmadı. çizgilerde sonra silikleşti zaten. üstüne 14gün sayınca bugüne geliyo ama daha kırmızılar gelmedi çok şükür. sizce idrar testi yapsam çıkarmı yarın.inşş tutar bu ay c.tesi doğumgünüm kendime hediyem olur:))
kızlar hala adet olmadım.genelde erken gelirdi ama bu defa stresten falanmı acaba hala gelmedi...hiç bir belirtimde yok.normalde göğüslerim şişerdi çok acırdı şimdiyse hiçbişey hissetmiyorum..
varmı acaba kullanan? Kullanıpta tutturan :) alsam mıki yaaa
canım senin len hemen hemen aynıyız bende 16 ekimde ovu. bende 28 ekimde adet olmama lazımdı ama olmadım ama test yapmadım bekliyorum belirtin falan var mı birazdaha bekle idrar için erken olabilir.
test yaptınmı canım? yoksa halen bekliomusun???
cnm ayy bugün deli etti beni bilgisayar.bi türlü yazamadım.bi problem vardı sanırım.işte olduğum için test yapamamıştım.ama az önce yaptım maalesef tek çizgi.ama niye gecikti anlamadım(hep erken gelirdi hiç böyle olmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?