merhaba canım aynen ne kırmızılar geliyor nede bebek ayın 1 ne kadar beklerim gelmezse doktora gidecem en azından bi kan testi yaptırım
kasma canım bu kadar kendini hayırlısı olsun rabbim saglıklı bebekler sağlıklı hamilelikler versin... ne zamandan beri deniyorsunuz
canım boş ver olmasa bi dahaki aya ikmz birden hamiş kalırz belli mi olur :)
kızlaaarrrrrrrr benim şu göğüslere neden kimse yorum yapmıyor :26:
teşekkür ederim canlarım dualrınızı eksik etmeyın benden ...inşallah inşallah rabbim verecek banada bebeğimii...kurban oldugumısteyen herkese nasıp etsın bekletmeden ınsallah... cok zor beklemek ,bu bır sınav ama atlatıcam bu sınavıda en ıyı sekılde...
slm nasılsınız kızlar nihayet evimdeyim ohh yaa cnm evim bnm miniğimde yoruldu kaç gündür benlen hamişlerimiz neredeler nasıllar :)
canım benim göğüslerim her adet öncesi sızlardı adete 2 gün kala geçerdi yine sızlamaya başladı ama bu ay geçmedi sızısıda içinden geliyo ve acayip dolgunlaştı göğüslerim.. bide yeşil yeşil damarlar çıktı... 10 gün öncesi sanki erken gibi ama İNşallah bebişin habercisidir tatlım yaaaa
canım göğüslerim ateş gibi sanki şişti gibide çok derin bakınca yeşil damarlarda var gibi belkide hayali görüyorum bilmiyorum ki :26:
kızlar hala adet olmadım.genelde erken gelirdi ama bu defa stresten falanmı acaba hala gelmedi...hiç bir belirtimde yok.normalde göğüslerim şişerdi çok acırdı şimdiyse hiçbişey hissetmiyorum..
ayy hadi hayırlara çıksın İnşallah bu belirtiler minişin habercisidirrrr
tatlım 6aydır fln istyruz..ama sanırm hata bizde..hergun beraber olunuyoro yuzdenmi diyrm ama eşimede diyemiyorum bnu
test yaptınmı canım??
inşallah bebişin seninledir...
günaydın kızlarr artık kasım topiğine geçelimmi ne dersiniz
evet canım uygun günlerin başlamış kaçırma derim
benim de son adetim 15 ekim ve 25-26 gün sürüyor ve en önemlisi bugün uzayan akıntım geldi muhtemelen yumurtladım ya da yumurtlayacağım bugün 11. günüm ama eşimle bayram bayram atıştık yani kavgaya tutuştuk...
ŞİMDİ KÜSÜZ
bu gece ve yarın çok önemli ama gururuma da söz geçiremiyorum.. şu an evde yok dışarı çıktı ve ne yapıcam bennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?