Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlaaarrrrrrrr benim şu göğüslere neden kimse yorum yapmıyor :26:

canım benim göğüslerim her adet öncesi sızlardı adete 2 gün kala geçerdi yine sızlamaya başladı ama bu ay geçmedi sızısıda içinden geliyo ve acayip dolgunlaştı göğüslerim.. bide yeşil yeşil damarlar çıktı... 10 gün öncesi sanki erken gibi ama İNşallah bebişin habercisidir tatlım yaaaa

Canımmm dualarımızda, kalbimizde seninle.. Sen bu sınavı en başarılı şekilde atlatacaksın ben eminim... Rabbim herkesin emeğini sayi etmesin bebişleri bir an evvel annelerin göbişlerine göndersin İnşallaaaaaaaahhh....

slm nasılsınız kızlar nihayet evimdeyim ohh yaa cnm evim bnm miniğimde yoruldu kaç gündür benlen hamişlerimiz neredeler nasıllar :)

slm nasılsınız kızlar nihayet evimdeyim ohh yaa cnm evim bnm miniğimde yoruldu kaç gündür benlen hamişlerimiz neredeler nasıllar :)

insanın evi gibisi yok gerçekten dee... hoşgeldin tatlım evinee... buralardayız canım benim diğer arkadaşlarımızdan hamiş haberi alalım diye heyecanla bekliyoruz vallaaa

canım göğüslerim ateş gibi sanki şişti gibide çok derin bakınca yeşil damarlarda var gibi belkide hayali görüyorum bilmiyorum ki :26:

Dün doktorumla görüştüm.Adet 2 gün sürdü diyince gel bakalım dedi.Yarın randevum var.Biraz korku sardı kötü bişey çıkarsa diye

kızlar hala adet olmadım.genelde erken gelirdi ama bu defa stresten falanmı acaba hala gelmedi...hiç bir belirtimde yok.normalde göğüslerim şişerdi çok acırdı şimdiyse hiçbişey hissetmiyorum..

tatlım 6aydır fln istyruz..ama sanırm hata bizde..hergun beraber olunuyor o yuzdenmi diyrm ama eşimede diyemiyorum bnu

ben subat ayında hamile kaldım nisanda bebeğimi kaybettim. kaybettiğim günden beri tekrar istiyoruz hala birsey yok sabır dıyorum. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmıs sağlıklı bebişler versin..ovu testi aldım bu ay onu kullanıyorum inş bi etkisi olur bakalım

günaydın kızlarr artık kasım topiğine geçelimmi ne dersiniz

tubiş kasım topıgının lınkını banada atın... sızlerı takıpteyım canlar ,gelısmelerımden de haber dar edecegım sızlerı

canım pekı sence kacına kadar ılıskıye girersem ıhtımal yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…