bebek umudunu eylüle bırakanlar ilk defa eylülde başlamayı düşünenler nerdesiniz??

lansor bende geldim tatlim
esim tutturmus temmuzda deneyelim diyor
sizce cokmu erken daha cuma negatifi gorduk
birde hastane hakkinda bilgi isteyecegim kizlar
benim bu ucuncu olucakiyi bir merkez ve anlayis istiyorum
dogal olarak
hadi hepimize basarilar

hoş geldin key key. sen adet oldun mu canım? 2 adet dönemi geçirmen yeterli oluyor diye biliyorum ben tatlım.inşallah bu sefer olumlu sonuç alacaksın canım.umut tüp bebek hakkında çok iyi şeyler duyuyorum canım orayı bir araştır istersen.

evet dun adet oldum
ya bizde soyle bir sorun var embriyolar ikinci veya ucuu gun sonrasi gelisimlerini durduruyorlar
doktora sorarsak benim yumurtalar iyi esimin spermlerinden dolay olabilirmis diyor
burda arkadaslardan okuyorum
esimden 3 tane sperm bulundu ucude dollendi diyor
tabiki kismet meselesi ama
biz nasil bir yol izlememiz lazim
esim sigara iciyor bunuda soyliyeyim
ben acikcasi mikro filan yaptirsak daha iyi sonuc alirmiyiz diyorum
yarin hastane arastirmaya basliyorum
ben acikcasi umut ve alman hastanesi arasinda kaldim

canım tedaviye başlayana kadar keçiboynuzu kürü yapsan eşine belki sperm kalitesine yardımcı olur.ama sigara kullanıyorsa havuç suyundan uzak dursun.gitmeye karar verdiğiniz zamana kadar eminim içine hangisi en çok siniyorsa ona gidersiniz canım.

canim keci boynuzunu yaptik cok faydasini gorduk zaten
8 milyon sperm 30 milyona yukseldi
ama bu spem sorunu esime sonradan oldu zamanla dusmustu
birazda moral bozuklugundan kaynaklanan
ama bunlarin 10 milyonu iyiymis oyle diyorlar

selam kızlar bende geldim.benimde 3. denemem olacak.daha zamana karar veremedim.yumrtalıklarımda kist olduğu için doktorlar en kısa zamanda deneyelim diyor.bizde 2 ameliyat geçirdiğim ve şuan kist olduğu için yumurta rezervim çok iyi değil.birde eşimde marfoloji sorunu var.onuda yeni farkettik.normal sperm %0 yazıyor.ağustos-eylül gibi düşünüyoruz.bende artık iyi bir merkez arıyorum.özellikle IMCI sistemiyle spermleri 6000 büyüterek seçen mikro yapan bir merkez arıyorum.çünkü spermin kaliteli olması tutunmasında çok önemliymiş.tabi 2 denemeden sonra yeni öğreniyoruz.
bu arada ben soğan kürü yapıyorum.bugün 13. günüm.ama ne akıntı var ne birşey.kokusu kötü ama burnumu kapayıp içiyorum.faydası oldumu bilmem.bu arada yasminde kullanıyorum.

canım hoşgeldin aramızaa.s. inşallah bundan sonraki denememiz son denememiz olacak hepimizin.soğan küründe iltaplar adetle birlikte atılıyor diye öğrendim dün.bu soğan suyunun tadı neye benziyor acaba???

soğan suyunu burnunu tıkayıp içersen içerken hiçbirşey anlamıyorsun.sonrada nefes almadan banyoya koşuyorum.hemen ağzımı çalkalıyorum.ve dişlerimi fırçalıyorum.o ara kokusu geliyor.ama 2-3 saniye okadarda dayanıyorum.zaten 15 dk. sonra yemek yiyorsun.benim midem rahatsız olmasına rağmen etkilemedi.inşallah faydası olmuştur.kistlerden kurtulsam herşey daha iyi olacak.birde benim böyle akıntım olmayınca çok moralim bozuldu.fayda etmiyor dedim.eşimde saraçoğlunu aramış.oradaki bayan telefonda eşimi bekletmiş hocama sorayım diye sonra hem bu soğan kürünü yasminle kullanabileceğimi hemde herkezde akıntı olmadığını adet olduktan 1 hafta sonra yine 10 gün yapmam gerektiğini söylemiş.bende yapıcam.

lansorcum öncelikle üzüldüm senin adına ama hepimiz yaşasdık olumsuzlukları yılmadan yola devam ediyoruz.sende dondurulmuşlarla denemiştin yanılmıyorsam ben 2 kez dondurulmuşlarla denedim tuttu fakat düşük oluştu.dr.konuştuğum zaman dondurulmuşların tazeye göre şansı dahada düşük oluyormuş madem öyle niye dondur diye ısrar edrler bilmem.kısmet işi bizimde hakkımızda böylesi hayırlıymış.bende haziran gibi denemeyi düşünüyordum vaz geçtim belki bizde eylül gibi deneriz hayırlısı bakalım.

doğru söylüyorsun canım madem dondurulmuşlarla bu iş iyi olmuyor dondurtmasınlar canım.insan kıyamıyorda onları orda öyle bırakmaya sonuçta bir embriyo oda ne olsa insan canlanma ihtimalini bile bile orda öylece bırakamıyor işte. canım sen kendini psikolojik olarak ne zaman tam rahat hissedersen o zaman başla bencede....

hoç bulduk canım.ben buralardayım sürekli takip ediyorum sizi.bende senin durumunu merak ediyordum tesadüfen öğrendim.hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme sakın.herşey dahada güzel olur hayatında inşallah.hepimiz çok zor aşamalardan geçiyoruz olumsuz olunca kabullenmesi zor oluyor ama mecburen şükredip tekrar yola devam etmek zorundayıız.olumsuzluklardan sonra daha yeter ben daha istemiyorum ditorum ama aradan zaman geçtikçe içim kıpır kıpır oluyor niyeti bozuyorum.

ben daha akıllanmamış sayılıyorum bu konuda o zaman.deseler ki yarın gel başlıyoruz giderim gibime geliyor ama tek benim gitmemle olmuyor tabi bu işler eşim eylül diyor eylül olacak....

sizleri sürekli takip ediyom ama daha yeni üye oldum.yarın 1 tüp bebek denememin soncunu öğrenecem.çok heyecanlıyım.evde 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı.

sizleri sürekli takip ediyom ama daha yeni üye oldum.yarın 1 tüp bebek denememin soncunu öğrenecem.çok heyecanlıyım.evde 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı.

Tekrar hoş geldin aramıza.inşallah hayırlı haberler alırsın yarın senin günün olur.iyi haberlerini bekliyoruz senden.7 gün testte çıkmaması normal çünkü 7.gün testte çıksa kan testinde hayli çıkardı.ozamanda bizden 7.gün testi isterlerdi değilmi.sen zamanını bekle kendini üzmemiş olursun.kaydirigubbakcemile5

hoş geldin canıma.s. ama sen daha sonucunu öğrenmeden 1-0 yenik başlıyorsun işe.7. gün henüz çok erken çıkmamasıda gayet normal.inşallah yarın bebişin güzel haberlerini alırsın da birdaha uğramazsın böyle şimdilik bu işi ertelemişlerin sayfasınadelikafaduldendelikafadulden

nursevgi hoş geldin canıma.s. valla hepimiz eylüle kadar burdan kür uzmanı olup çıkacağız bu gidişle.senin yumurtalıklarında sorun neydi canım?

ya yumurtalarımda capsızlık var dediler tam anlamadım ama mesela 25 yumurta toplandı sadece 5tanesi olgundu dollendikten sorada embriyolar gelismiyo ya daha yasım 22 simdi boyleyse ilerde daha kotu olur diye cok korkuyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…