- Konu Sahibi firstNimbus
-
lansor bende geldim tatlim
esim tutturmus temmuzda deneyelim diyor
sizce cokmu erken daha cuma negatifi gorduk
birde hastane hakkinda bilgi isteyecegim kizlar
benim bu ucuncu olucakiyi bir merkez ve anlayis istiyorum
dogal olarak
hadi hepimize basarilar[/QUOT canım bence acele etme yavaş olsun sağlam olsun.bence 3,4 ay bekle dr.2 adet zamanı yeterli diyorlar ama sen bekle olumsuz oluncada çok acele ettin derler.kafanım topla vucudun dinlensin kullandığın ilaçların atılsın bir vucudundan sonra denersin.sna tavsiyem memorial hast.ve hale hanım çok memnun kalırsın sorularına cevap bulursun kafanda takılı hiç birşey kalmaz.hakkında hayıtlısı olsun.
lansorcum öncelikle üzüldüm senin adına ama hepimiz yaşasdık olumsuzlukları yılmadan yola devam ediyoruz.sende dondurulmuşlarla denemiştin yanılmıyorsam ben 2 kez dondurulmuşlarla denedim tuttu fakat düşük oluştu.dr.konuştuğum zaman dondurulmuşların tazeye göre şansı dahada düşük oluyormuş madem öyle niye dondur diye ısrar edrler bilmem.kısmet işi bizimde hakkımızda böylesi hayırlıymış.bende haziran gibi denemeyi düşünüyordum vaz geçtim belki bizde eylül gibi deneriz hayırlısı bakalım.
mrb arkadaşlar
sizleri sürekli takip ediyom ama daha yeni üye oldum.yarın 1 tüp bebek denememin soncunu öğrenecem.çok heyecanlıyım.evde 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı.
mrb arkadaşlar
sizleri sürekli takip ediyom ama daha yeni üye oldum.yarın 1 tüp bebek denememin soncunu öğrenecem.çok heyecanlıyım.evde 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı.
nursevgi hoş geldin canıma.s. valla hepimiz eylüle kadar burdan kür uzmanı olup çıkacağız bu gidişle.senin yumurtalıklarında sorun neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?