- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
merhaba arkadaşlar,bugün dondurulmuş embriyolumla başladığım tüp bebek yolculuğumu negatif sonuç alarak bitirmiş bulunuyorum.ama yıkılmadım,yılmadım.hemen toparlanarak yeni planlarımı yapmaya başladım.bütün k.k daki kürlerin hepsini dolaştım.kendime eylüle kadar kullanabileceğim bir kür listesi çıkarttım.eylülde hangi merkezde başlayabileceğimi araştırdım.yani bütün donanım tamam.şimdi benimle birlikte yazı geçirecek ve bebişine kavuşmak için gün sayacak yol arkadaşlarımı bekliyorum.neredesiniz kızlarrrr?????
selam canım bende geldim :1hug: tamda eylulde yapmayı dusunuyom tabi ucuncuyu iki kere denedim negatif sonucun ardından hemen merkez arastırıyorum ama benim bildigim kullanabilecegim kur falan yok yani hic bilmiyorum nasıl uygulanır falan yumurtalarımda sorun var yasım22ama yumurtalar bozuk malesef:1no2:
ben soğanı denemiiştim kusaım gelmişti kötükedihüsoaslında midem e sağlamdır ama. ben soğan kürü rahmi tmizliyor diye biliyorum. asıl yumurta klitesini arttıran incir küre değil mi? hayır tohumu civanperçemi vs de hormonları düzenliyor ?
nursevgi canım sanada önerim bal,tarçın,çörek otu,keten tohumu ve karanfilden bir karışım hazırla ve her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ye ben bu denememde yaptım ve benim embriyolar 5. güne gidemiyolardı busefer gittiler ben bu karışımın faydalı olduğunu düşünüyorum.bide yumurtalarda sorun demişsin tam bu onun için yumurta kalitesini arttırıyor tavsiye ederim sanada
ben bunları karıstırıp yiycemde balamı karıstırıcam boylemi yiycem ayrıca embriyolar 5gune gidemiyolardı demisinde size 5gunmu transfer yapılıyodu bana hep 3gun sen nerde yaptın denemelerini
dogaaaa yeni gebiş hoşgeldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?