bebek umudunu eylüle bırakanlar ilk defa eylülde başlamayı düşünenler nerdesiniz??

haklısın canım bu yazı güzel geçirmek istiyorum, keçi boynuzu ve inciri denicem bakalım, Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah, eylülde hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah :teytey:

ben dün aktara gittim. adaçayı poşet başlamıştım kendisini aldım. civanpercemi ve hayat tohumu da aldım basladım. bir de keten tohumu ve arısütü-bal-polen karışımı. hepsine başladım. gunde 2 dhea ve 1 de omega 3 ve tabii vitamin+folik acid içiyorum. acaba çok mu abarttım? ay bir de incire başlayacam bir ara delikafadulden

bunların hepsini aynı anda mı kullanacaksınCADIARZU emin misinCADIARZU gümmmmm diye patlamayasın sonrasengözlerimebaksanab inşalllaahhh faydasını görürsün tatlım

merhabalar nasılsınız ben bugün işe başladım zor bigündü meraklı bakışlar la karşıladı herkes sormaya çekiniyolar nasılsın diee kötü bir gündü umarımm yarın normale döner

merhABA civan perçemi hayat otu ne işe yarıyorr bilgi verebilirmisin ayrıca hepsi birden zararlı olmasmı birden yüklenince

merhabalar nasılsınız ben bugün işe başladım zor bigündü meraklı bakışlar la karşıladı herkes sormaya çekiniyolar nasılsın diee kötü bir gündü umarımm yarın normale döner

ayyy evet o pazartesi bendede olmuştu.işyerindeki en yakın arkadaşım sonucu öğrendikten sonra bir saat gözlerini kaçırdı benden,teselli sözlerini pek beceremez canım benim.başka bir arkadaşta benim yerime ağlayıverdi sağolsun.sonra baktılarki ben normalim öyle depresyonlu bir halim yok unutuldu gitti bu olayda.şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz.

inşallah benimde öyle olur hergelen geçmiş olsun diyor öyle bir suratları var ki derken kendimi dermnsız hastalığa yakalanmış gibi hissettirmeyi başardılar sonundaa asllında ii gitmiştim toparlamıştım kendimi şimdi sil baştan aynı şeyleri yeniden yaşıyprum ..gerçekten çok zormuşş allah yardımcımız olsunn

canım sen güçlü durursan onlarda seninle öyle ilgilenmekten vazgeçerler ancak.geçmiş olsun diyenlere ben ne zaman hasta oldumda benim haberim yok demiştim benkaydirigubbakcemile2

bu gün itibariyle kürler başlıyor.eşime keçiboynuzlarını aldım.ace plus selenyum diye bir vitamin aldım ki bu vitaminin içinde beta karoten yani havuç suyunda bulunan vitaminde var.çinko için zinco aldım.kendim şuan sadece folbiole dewvam ediyorum ama haftaya soğan suyuna başlayacağım.haydi bakalım allah sonumuzu hayır etsin demekten başka birşey kalmadı artık sanırım.

arkadaşlar basarılarrr inşşşşşşşşşşşşş............lsnsorcum pınkcım nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…