- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım hoşgeldin aramızaa.s. lütfen sürekli kafanı bu konuyla meşkul etmemeye çalış bak önümüzde ne güzel yaz ayları var. gezin eylenin arada burda paylaştığımız kürler var onları uygulayın.inşallah kendiliğinden olur bebeğiniz ama olmazsada bu kadar umutsuz olma lütfen. rabbim bizim için en hayırlı zamanı biliyor.bizde kayıtsız şartsız ona teslim olacağız....
ben dün aktara gittim. adaçayı poşet başlamıştım kendisini aldım. civanpercemi ve hayat tohumu da aldım basladım. bir de keten tohumu ve arısütü-bal-polen karışımı. hepsine başladım. gunde 2 dhea ve 1 de omega 3 ve tabii vitamin+folik acid içiyorum. acaba çok mu abarttım? ay bir de incire başlayacam bir ara delikafadulden
Herkese merhaba.Bende ikinci denememe Eylülde başlıyacağım.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar.
ben dün aktara gittim. adaçayı poşet başlamıştım kendisini aldım. civanpercemi ve hayat tohumu da aldım basladım. bir de keten tohumu ve arısütü-bal-polen karışımı. hepsine başladım. gunde 2 dhea ve 1 de omega 3 ve tabii vitamin+folik acid içiyorum. acaba çok mu abarttım? ay bir de incire başlayacam bir ara delikafadulden
merhabalar nasılsınız ben bugün işe başladım zor bigündü meraklı bakışlar la karşıladı herkes sormaya çekiniyolar nasılsın diee kötü bir gündü umarımm yarın normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?