- Konu Sahibi firstNimbus
-
ya yumurtalarımda capsızlık var dediler tam anlamadım ama mesela 25 yumurta toplandı sadece 5tanesi olgundu dollendikten sorada embriyolar gelismiyo ya daha yasım 22 simdi boyleyse ilerde daha kotu olur diye cok korkuyorum:1no2:
canım capsızlık neymiş ilk defa duyuyorum.. nerde tedavi gördün.. kaç kez gördün tedavi... bide sizdeki problem ne sendenmi kaynaklı çok soru sordum sanırımm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende ilk defa duydum zaten sanırım tam yuvarlak degil yamuk oluyo oyle anladım ankara anatoliada iki kere tupbebek denedim ilk once esimde problem vardı zaten ama tupbebek tedavisinde bu sorun kalktı simdi sorun sadece bende bisey onerecenmisenağlama
ya yumurtalarımda capsızlık var dediler tam anlamadım ama mesela 25 yumurta toplandı sadece 5tanesi olgundu dollendikten sorada embriyolar gelismiyo ya
ayni sorun bende de var canim benimde yasim 22
16 yumurta toplandi alti tanesi dollendi bolunurken tam esit oranda yuvarlak degillermis
ikinci tedavimde ikinci gun transferi yapildi ucuncu gun gelisim durmus
ucuncuyu turkiyede yaptiracagim
co-culture diye bir yontem var acaba onda iyi bir sonuc alabilirmiyizki
birde her merkezde var mi bu sistem
ya yumurtalarımda capsızlık var dediler tam anlamadım ama mesela 25 yumurta toplandı sadece 5tanesi olgundu dollendikten sorada embriyolar gelismiyo ya
ayni sorun bende de var canim benimde yasim 22
16 yumurta toplandi alti tanesi dollendi bolunurken tam esit oranda yuvarlak degillermis
ikinci tedavimde ikinci gun transferi yapildi ucuncu gun gelisim durmus
ucuncuyu turkiyede yaptiracagim
co-culture diye bir yontem var acaba onda iyi bir sonuc alabilirmiyizki
birde her merkezde var mi bu sistem
keykey şimdi sen açıklayınca anladım bölünen hücrelerin hepsi nekadar eşit büyüklükte olursa okadar kaliteli oluyormuş sizde o eşit degil sanırımm...co-culture her merkezde yok sen yine araştır ama eşit bölünmüyorsa bunu co-culture çözücegini sanmıyorum çünkü o sadece normal bölünen embiryoları geç transfer yapıp başarıyı artırmak için diye biliyorumm ama sen birkaç yerle görüşş bence tek bir yerle degil..
canım gerçi sen zaten sayfa açmışsında iyi bir merkez bul sana bu dedikleri mantıklı gelmedi bilimsel bir açıklama yapmamışlar sana yani böyle bir teşhis yok çapsız diye... ayrıcada çok problem yapma benimkide nedensiz olmuyo 3 kez denedim embiryolar iyi diyolar ama tutunmuyo işte... merkez araştır ama birkaç merkezdeki doktorada sor böyle birşey varmı diye eski yerden dosyanı al senin embiryolarının fotolarının oldugu onları göster hemen tek biyere gitme... belki genetik bir problem olabilir artık biçok merkez budurumlarda iyi embiryo olmuyosa pgt yapıyor...
merhaba arkadaşlar nasılsınız ....ben anca yeni yeni toparlanıyorum.eşim çok üzüldüm diye eylül de yeniden deneriz dedi baktım lansorcum açmış bile sevindimm
soğan kürü hakkında bişeyler sölemek istiyorum.ben tedaviye ilk başladığımda kist yüzünden bir ay beklemiştim ve beklerken soğan kürü yaptım kist 2 3 ayda erir demişlerdi üzülmüştüm soğandan mı bilmem ama benimki bir ayda kayboldu ..kokusu çok kötü ama tadı yok gibi yani o kokuyaa tadı kimbilir nasıldır der insan ama içilebilecek gibi inanın
meraba arkadaşlar, bizim sorunumuz hem bende hem eşimde, bende pkos var, eşimde de sayı azlığı ve hareket bozukluğu, 1 kez aşılama denedik negatif, eşimin doktoru 3 ay klomen deneyelim dedi bakalım eğer işe yaramazsa bizde ağustos*eylül gibi tüp bebek deneyeceğiz, bu yola geçen yaz başladık tam 1 sene oldu o zamanlar diyodumki heralde önümüzdeki yaza kadar bişeyler olurneyse hayırlısı Allah'ım sen dayanma gücü ver, 3 ay çok uzun geliyor bu sefer, ayrıca klomen kullanıp da faydasını gören pek duymadım ama belki eşimde işe yarar, en azından birimiz normale dönsek şansımız artar.Allah'ıma tevekkül oluyorum ama yine böyle hep umutsuz konuşuyorum
merhaba arkadaşlar,bugün dondurulmuş embriyolumla başladığım tüp bebek yolculuğumu negatif sonuç alarak bitirmiş bulunuyorum.ama yıkılmadım,yılmadım.hemen toparlanarak yeni planlarımı yapmaya başladım.bütün k.k daki kürlerin hepsini dolaştım.kendime eylüle kadar kullanabileceğim bir kür listesi çıkarttım.eylülde hangi merkezde başlayabileceğimi araştırdım.yani bütün donanım tamam.şimdi benimle birlikte yazı geçirecek ve bebişine kavuşmak için gün sayacak yol arkadaşlarımı bekliyorum.neredesiniz kızlarrrr?????
ben varım beeeeeeeeeeeeen
eylül nisan arası dondurulmuş transfer düşünüyorum
ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım yaaaaaaaaa
arkadaslar ben biraz once umut tup bebek hastanesini aradim
yasemin hanimla gorustum
temmuzda alalim seni diyor
ne yapsam ki
esimde bu yaz olmazsa seneye yazin yaptiririz diyor
kafam karisti
lansor
canim dusunce olarak hazirim ama bir zarari olur mu diye de korkuyorum
acikcasi bu ilaclardan dolayi karnimin ustundeki kucuk killar daha da belirginlesti
lansor canim
tedavi oncesi vitamin gibi seyler veriyorlarmi bugun sordum gerek yokmus transferden sonra gerekli olan lari veriyorlarmis
aceleye mi getiriyorlar bu da olmazsa ben bu yenilgiyle bir daha tedaviye zor baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?