- Konu Sahibi masalcianne
-
Karisik yazmissin anlamadim bolumdegistirmek istedigini soyluycekken konu nasil ayriliga geldi aydinlatirsan sevinirim
Eşiniz 7 yılda en azından evi geçindirebilseydi keşke. Bu durumda eşinizin dükkanı kapatıp evi geçindirebilecek bir iş bulması mümkün değil mi? Mesleği falan yok mu?
üzgünüm ama kör topal belki 6 yıl daha idare edersin ama giden senden gider ve eninde sonunda biter onun mesleği yok sen tam tersievi geçindirebilecek kadar kazanamadı maalesef. terzilik biliyor, başkalarının yanında filan da çalıştı ama az kazandı. ben iş bulurum geçiniriz diyecek kadar cesur davranamadı ya da bizim zorluk çekmemizdense ayrılmanın bebek ve benim için daha rahat olacağını düşündü.
oncelıkle allah bebegının ve senın yardımcın olsun cok zor bı durum fakat esınden ayrıldıktan sonra ayaklarının uzerıne saglam basabıleceksen ayrıl bebegını babasız buyutmek ıstemedın ıcın koskocaman adama bakmak zorunda degılsın esın sanave bebegıne bakmak ıstese lımon satıp yuvasını gecındırır sızı kımseye muhtac etmemek ıcın sen aılenın evınden cıkalı 7 yıl olmus dıle kolay koskoca 7 yıl.esının aılesı neden yardım etmıyor ?
eşimin ailesinin de maddi durumu çok iyi değil, birbirlerini çok kollayan bir ailesi de yok maalesef. düğünümüze bile ailesinden 3 kişi geldi neden dersen gerçekten hiçbir fikrim yok. başka şehirdeyiz dediler ama daha sonra da gelen giden olmadı.
Merhaba, bebek için tebrik ederim öncellikle. Ayrılın ya da evliliğinizi sürdürün demek doğru gelmiyor açıkçası, bunu sizden iyi kimse bilemez sonuçta. Benim dikkat çekmek istediğim henüz daha 3 ay olmuş doğum yapalı. Hormonal durumunuz, anneliğe adapte oluyor olmanız vs. sağlıklı karar vermenizi etkileyebilir. O yüzden neye karar verirseniz verin, acele etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?