- Konu Sahibi masalcianne
eşimle yaklaşık 7 yıllık evliyiz ve 3 aylık bir bebeğim var. eşimle neredeyse her gün tartışırız en başından beri, şiddet yok ama bazen hakaret ediyor. ayda bir iki gün eve geç saatlerde alkollü gelir, bu huyundan vazgeçmiyor ama ondan 2 yıldır sadece geç geleceğini haber vermesini istiyorum yapmıyor. ben asistanım düzenli maaşım var ama eşimin geliri çok az. bir dükkan açtık kredi çekerek ama kazandırmıyor üstelik her ay kirası da ayrı bir yük. annemler memur eşim araba istedi yardım ettiler, hasta oldu yardım ettiler, şimdi de ev alalım istiyor yine yardım edecekler. eşim kendisi için değil bebeğin geleceği için istiyorum diyor. ama ben maaşlı çalışıp bu yaşımda hala anne babamın eline muhtaç olduğum için utanıyorum.
bebeğim doğduğundan beri ücretsiz izne ayrılmak istiyorum eşim kabul etmedi. ben cerrahi asistanıyım yeni ve cerrahi branşa uygun olmadığımı düşündüğüm için tekrar sınava hazırlanıp bölümümü değiştirmek istiyorum. bunları günlerce düşündüm ve bugün eşime söyleme cesareti buldum. ayrılalım demedim ama o evi terk etti bunu istediğimi anladı sanırım. eşim iyi bir insandır benden ayrılırsa ne yapar nasıl geçinir çok endişeleniyorum. bana 1 yıl bakabilseydi ayrılmak zorunda kalmazdık. bebeğimi babasız büyütmek de istemiyorum huzursuz büyütmek de. ne olur bana bir akıl verin. ne yapayım?
bebeğim doğduğundan beri ücretsiz izne ayrılmak istiyorum eşim kabul etmedi. ben cerrahi asistanıyım yeni ve cerrahi branşa uygun olmadığımı düşündüğüm için tekrar sınava hazırlanıp bölümümü değiştirmek istiyorum. bunları günlerce düşündüm ve bugün eşime söyleme cesareti buldum. ayrılalım demedim ama o evi terk etti bunu istediğimi anladı sanırım. eşim iyi bir insandır benden ayrılırsa ne yapar nasıl geçinir çok endişeleniyorum. bana 1 yıl bakabilseydi ayrılmak zorunda kalmazdık. bebeğimi babasız büyütmek de istemiyorum huzursuz büyütmek de. ne olur bana bir akıl verin. ne yapayım?