- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Ben korkmasam hic dusunmeden alirdim. Kizim deli oluyor kedi gorunce. Ne guzel arkadas olurdu ama ben cokkkkk korkuyorum :))
Ben evde hayvan besleyemem ama kizimin hayvan sevgisini gorunce keske besleyebilseydim diyorun.bence cok guzel olur beraber vakit gecirirler.ilk zamanlarda uyum sorunu olabilir ama zamanla alisirsiniz.temizlik acisindan da cok kotu olacagini sanmiyorum hergun tuylerini supurursunuz.
Bence cok guzel olur. Benim yeğenimin iki kedisi vardi doğduğunda. Aklı ermediğinden kuuyrugunu çekiyordu, kedide eline dokunmak isterken hafif acitiyordu. Hem kediyi bebeğe hem bebegi kediye alistiracaksiniz. Bizimkiler şimdi kanka. Birlikte yatıp birlikte kalkıyorlar çok tatlılar
Hayir besleyen arkadasim var kizi zarar veriyomus kediye arada.kedi hic zarar vermiyomus zaten daha kucuk oldugu icin sahiplenir sizi.zarar vermez benceTut sorun değil traş ettiririz sprey leri var onlardan kullanıp düzenli taradiktan sonra birsey olmaz korkum bebeği tirmalarmi
Çok da güzel anlaşıyorlar. Asil çocuğu ottan tüyden koruyanlar-asiri steril fanuslarda bütünler hata yapıyor bence.
Benim de var bir kedişim. Çok isterim coluğa çocuğa karıştığımda da sağ salim benimle olmasını...
Instagram'da çok güzel hesaplar var hem kedili,hem bebeli
Gokceizol (bir kedi ikiz bebek üstelik)
Alev.kedianasi
İlk aklıma gelenlerden. Kedi ve bebek üzerine pek çok yazıları da var...
Hayir besleyen arkadasim var kizi zarar veriyomus kediye arada.kedi hic zarar vermiyomus zaten daha kucuk oldugu icin sahiplenir sizi.zarar vermez bence
Çok güzel oluyor ama çocuk büyüyünce rahatsız edebiliyor kediyi aşıları ve paraziti varsa hiç bir sıkıntı çıkmaz ayrıca asılı hayvanın tüyü zarar vermez.bizim de vardı ama iki hafta önce öldü
evde 2 kedi evladım yolda da bir tane insan evladım var. insan olan doğsun yaşına gelsin.3 cü bir kedi sahipleneceğiz beraber büyüsünler :)Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Ayyy tam da benim konum koşarak geldim.
Bizim kızımızdan önce kedimiz vardı. Daha ben hamileyken yaşlı teyze baskısı başlamıştı. Kediyle bebek aynı evde olur mu??? Kıl yutar! Kist yapar!! Tırmalarrr!! Üstüne yatar boğar!!
Öncelikle buna hazır mısın? :) Bebe doğdu, kedinin iki katı kiloya ulaştı, neredeyse kediyi ondan korur olduk ve ben hala maruz kalıyorum bu saçma sorulara. Kızım yeni doğduğunda doktoruna sormuştuk kediyle ilgili fikirlerini, adam son derece samimi bir şekilde “kediye yazık“ demişti.
Bebek ve kedi aynı evde olur neden olmasın. Sağlık açısından tek dikkat edilmesi gereken husus, kedinin parazit aşılarını aksatmamak. Gerisi paso eğlence. İzle ve eğlen :)
evde 2 kedi evladım yolda da bir tane insan evladım var. insan olan doğsun yaşına gelsin.3 cü bir kedi sahipleneceğiz beraber büyüsünler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?