Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim

Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim

Ben evde hayvan besleyemem ama kizimin hayvan sevgisini gorunce keske besleyebilseydim diyorun.bence cok guzel olur beraber vakit gecirirler.ilk zamanlarda uyum sorunu olabilir ama zamanla alisirsiniz.temizlik acisindan da cok kotu olacagini sanmiyorum hergun tuylerini supurursunuz.

Tut sorun değil traş ettiririz sprey leri var onlardan kullanıp düzenli taradiktan sonra birsey olmaz korkum bebeği tirmalarmi

Bence cok guzel olur. Benim yeğenimin iki kedisi vardi doğduğunda. Aklı ermediğinden kuuyrugunu çekiyordu, kedide eline dokunmak isterken hafif acitiyordu. Hem kediyi bebeğe hem bebegi kediye alistiracaksiniz. Bizimkiler şimdi kanka. Birlikte yatıp birlikte kalkıyorlar çok tatlılar

Çok da güzel anlaşıyorlar. Asil çocuğu ottan tüyden koruyanlar-asiri steril fanuslarda bütünler hata yapıyor bence.
Benim de var bir kedişim. Çok isterim coluğa çocuğa karıştığımda da sağ salim benimle olmasını...
Instagram'da çok güzel hesaplar var hem kedili,hem bebeli
Gokceizol (bir kedi ikiz bebek üstelik)
Alev.kedianasi
İlk aklıma gelenlerden. Kedi ve bebek üzerine pek çok yazıları da var...

Bende böyle olsun istiyorum bebeğim küçükken alışsın büyüdüğünde sorun olmasın hayvanları sevip yakın olsun istiyorum :)

Hamileyim 3 tane kedimiz var. Doktorum hiç bi şekilde korkmamam gerektiğini hayvan olan eve gelen bebeklerin çok daha iyi olduğunu söyledi. Ki bunun tersini de söylemiş olsa farketmezdi. Kimi doktor hayvan sever iken ve böyle doğru bilgiler verebilirken(ki araştırmalar da hayvanla büyüyen çocuğun çok daha sağlıklı büyüdüğünü söylüyor.) tam tersi bence o kedileri sokağa at diyen hayvan sevmedikleri için bi taraflarından element uyduran doktorlar da var.(gittiğim başka bi doktor aynen bunu dedi ciddiye almadım bile) Kendinize güveniyorsanız alın besleyin. Bi hayvana yuva açmak dünyada ki en güzel şeylerden. Bizimkilerin 3üde yardıma muhtaçken geldi ve benim kendimle övündüğüm tek şey onlar. O kadar seviyorum ki. Ama eğer bakamicaksanız yada sıkılıp atacaksanız nolur almayın. Hemen alışıyorlar çünkü ve gerçekten üzülüyorlar. Aşıları tamsa ve dışarı çıkıp girmeyecekse eve hiç bişey Olmaz sağlık açısından merak etmeyin.

Çok güzel oluyor ama çocuk büyüyünce rahatsız edebiliyor kediyi aşıları ve paraziti varsa hiç bir sıkıntı çıkmaz ayrıca asılı hayvanın tüyü zarar vermez.bizim de vardı ama iki hafta önce öldü

InşaAllah kurduğun hayaller gerçekleşir :) hiç ayrilmasiniz kediciginle çok Masumlar bebekgibi :) bu hesapları takip edeceğim

Başınız sağ olsun en kötüsüde kaybetmek . Tüm bakımı asilari herseyi tam ve oylede olucak ihmal etmem

Ayyy tam da benim konum koşarak geldim.

Bizim kızımızdan önce kedimiz vardı. Daha ben hamileyken yaşlı teyze baskısı başlamıştı. Kediyle bebek aynı evde olur mu??? Kıl yutar! Kist yapar!! Tırmalarrr!! Üstüne yatar boğar!!

Öncelikle buna hazır mısın? :) Bebe doğdu, kedinin iki katı kiloya ulaştı, neredeyse kediyi ondan korur olduk ve ben hala maruz kalıyorum bu saçma sorulara. Kızım yeni doğduğunda doktoruna sormuştuk kediyle ilgili fikirlerini, adam son derece samimi bir şekilde “kediye yazık“ demişti. Haklıymış. Kedimiz sistematik şekilde bebek şiddetine maruz kalıyor, tabi zaman zaman da aşırı sevgiye. Bize karşı tahammülsüz olan hayvancağızımız söz konusu bebek olunca sabır küpüne dönüşüyor.

Bebek ve kedi aynı evde olur neden olmasın. Sağlık açısından tek dikkat edilmesi gereken husus, kedinin parazit aşılarını aksatmamak. Gerisi paso eğlence. İzle ve eğlen :)

evde 2 kedi evladım yolda da bir tane insan evladım var. insan olan doğsun yaşına gelsin.3 cü bir kedi sahipleneceğiz beraber büyüsünler :)

ahahaha o sorular Allahın emri özellikle babaannesi yiyecek başımın etini ama herkesin evi kapısı ayrı istediği kadar konuşsun bende aslında bebeğimden korkuyorum biraz hayvanın kuyrugunu ısırır kemirir tutar sıkar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…