• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim ölen kedim biz yapsak hemen tırmalayacağı şeyleri daha 2 yaşındaki kuzenim yapınca ses etmiyordu kalkıp gidiyordu en fazla. Neler yaptı da kuzum sabretti sürekli çocuk kediye bir şey yapmasın diye fır dönüyordum. Kediyi bebekten korumanız gerekebilir.
Hayırlı olsun güzel ömrü olsun inşallah.
:KK200:

Mama yı değiştir nd mama aldığımdan beri tüy dökmüyor
Değiştirdim mamayı da .veteriner döktüğü tüy miktarı normal diyor . Kedimi seviyorum .ama inanın misafir çağıramıyorum eve her tarafta tüyleri var .tüm kıyafetlerimde tüy . Kolay kolay da geçmiyor tüyler . Kendi evi var en azından koltukların üzerine çıkmasın diye .ama kendi evine uğramıyor bile . Koltuklara yeni kılıf taktırdım evin her tarağına bantlar yapıştırdım .yok banamısın demiyor :mad: Ne dolmuşum yahu :KK53:

Değiştirdim mamayı da .veteriner döktüğü tüy miktarı normal diyor . Kedimi seviyorum .ama inanın misafir çağıramıyorum eve her tarafta tüyleri var .tüm kıyafetlerimde tüy . Kolay kolay da geçmiyor tüyler . Kendi evi var en azından koltukların üzerine çıkmasın diye .ama kendi evine uğramıyor bile . Koltuklara yeni kılıf taktırdım evin her tarağına bantlar yapıştırdım .yok banamısın demiyor :mad: Ne dolmuşum yahu :KK53:
Mevsim geçişlerinde çok tüy döker normal ama sizin anlattığınız fazla gibi geldi her akşam tararsan mamasını tahılsın olanı ile değiştirirsen azalır

Benimde bebeğim 5 aylık, dün pakistan papağanı aldık. Evcilleştirmeye çalışacaz. Inşallah evcilleşir. oynarlar.

Eklentiler

• 20171123_172244.webp
    20171123_172244.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 71
Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim

Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
(27).webp
(11).webp

(26).webp

Son düzenleme:
Benim oglum dogdugunda 2kedimiz vardi simdi biri babamda oteki hala bizle 2.5yil oldu bizle kalali 3ay once bi da dogum yaptim kedim de hala bizde , simdi oglum 18aylik olcak deli gibi kedinin pesinden kosturuyo hic rahat birakmiyo; arkadasi gibi belledi surekli onu gorunce sevinc cigliklari atiyo, dibine giriyo, gozune parmagini sokuyo, patilerine oyuncak halkarini geciriyo, al diye oyuncak veriyo oynasin kendiyle istiyo, yemek yerken gel gel kedi diye sofraya cagiriyo falan filan =D gormen lazim yani halimizi =D tek derdi tuy iste her yer tuy oluyo ister istemez. )

Back
X