- Konu Sahibi Minikkuala
Kesinlikle.Acikcasi bilerek yavru istedim kediyi beraber büyüsünler diye zor olucak ama çok güzel olucak inşaallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle.Acikcasi bilerek yavru istedim kediyi beraber büyüsünler diye zor olucak ama çok güzel olucak inşaallah :)
Benim ölen kedim biz yapsak hemen tırmalayacağı şeyleri daha 2 yaşındaki kuzenim yapınca ses etmiyordu kalkıp gidiyordu en fazla. Neler yaptı da kuzum sabretti sürekli çocuk kediye bir şey yapmasın diye fır dönüyordum. Kediyi bebekten korumanız gerekebilir.
Hayırlı olsun güzel ömrü olsun inşallah.
Değiştirdim mamayı da .veteriner döktüğü tüy miktarı normal diyor . Kedimi seviyorum .ama inanın misafir çağıramıyorum eve her tarafta tüyleri var .tüm kıyafetlerimde tüy . Kolay kolay da geçmiyor tüyler . Kendi evi var en azından koltukların üzerine çıkmasın diye .ama kendi evine uğramıyor bile . Koltuklara yeni kılıf taktırdım evin her tarağına bantlar yapıştırdım .yok banamısın demiyorMama yı değiştir nd mama aldığımdan beri tüy dökmüyor
Traş iyi değilmiş benim kedi smokin zaten .iyice sevimsizleşirTraş ettirseniz tüyler kisalirsa çok göze batmaz herhalde bide her gün taramakta belki iyi gelebilir
Mevsim geçişlerinde çok tüy döker normal ama sizin anlattığınız fazla gibi geldi her akşam tararsan mamasını tahılsın olanı ile değiştirirsen azalırDeğiştirdim mamayı da .veteriner döktüğü tüy miktarı normal diyor . Kedimi seviyorum .ama inanın misafir çağıramıyorum eve her tarafta tüyleri var .tüm kıyafetlerimde tüy . Kolay kolay da geçmiyor tüyler . Kendi evi var en azından koltukların üzerine çıkmasın diye .ama kendi evine uğramıyor bile . Koltuklara yeni kılıf taktırdım evin her tarağına bantlar yapıştırdım .yok banamısın demiyorNe dolmuşum yahu
![]()
Evet evet geldiKonu sahibi ne yaptın geldi mi pisi pisi? :) Fotoğraf isteriz.
Konu sahibi ne yaptın geldi mi pisi pisi? :) Fotoğraf isteriz.
Ayyyyy bunun agzini burnunu op benim yerime minikkuala
Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim