- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
Valla yaşayıp görürsünüz artık.
Bebek kıyafeti felan giydirirdim. Soyardım tekrar giydirirdim felan. Hiç sesi çıkmazdı garibimin. Her kedi aynı olmaz tabi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaşayıp görürsünüz artık.
Bebek kıyafeti felan giydirirdim. Soyardım tekrar giydirirdim felan. Hiç sesi çıkmazdı garibimin. Her kedi aynı olmaz tabi.![]()
Rica ederim sorunuz olursa bana yazabilirsiniz suan 3,5 aylik bir bebegim ve 2,5 yasinda bir kedim var :)Çok güzel bilgiler edindim suan çok teşekkür ederimmmm :)
Rica ederim sorunuz olursa bana yazabilirsiniz suan 3,5 aylik bir bebegim ve 2,5 yasinda bir kedim var :)
17 aylık Kızım var 3 yasında da kedim. Genel olarak ikisinide çok seviyorum evde 2 çocuğun tüm zorlukları oluyor. Birbirleri ile anlaştıkları pek söylenemez. Kedim kızımdan nefret ediyor mamasına el sürsün asla yemez mesela, ama kızım kediye deli olur öper sarılır oyuncakları paylaşır oynamak ister yanıt olarak pati yada ısırık ile alır. Her kedi böyle değildir tabi benimki asabi ve kıskanç genel tavrı bu şekilde. Kızım hayvanlara aşık her akşam kesi beslemeye sokağa birlikte iniyoruz ve çok sosyal.
eğer bebeginizin alerjisi yoksa, kedinin aşıları- bakımları vs düzenli yapılırsa neden olmasin. benim var hem bebegi hem kedisi olan arkadaşlarımHanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
eğer bebeginizin alerjisi yoksa, kedinin aşıları- bakımları vs düzenli yapılırsa neden olmasin. benim var hem bebegi hem kedisi olan arkadaşlarım
Evet 3 aylık bebekti benim elimde büyüdü kardeşim benim kucağıma yattı diye düşman kesildi eve almıyor kapıda gördügü an tüyler dik dik olup tıslamaya başlıyor hemen. Bebekle zor oluyor ama gerçekten bu gönül işi kızım ağlarken kedim acıktım diye miyavlıyor, sürekli süpürüp silmek lazım tüyü dökülüyor, ikiside oyun ve ilgi delisi ayrı ayrı ilgi alaka bekliyorlar. Bizimkinin dalma huyu var sürekli gözüm üstünde olmalı ki kızımın gözüne yüzüne isabet ettirmeden araya girmeliyim. En zoru ise çevrenin sürekli kediden veryansın edip at evden demesi. Eki Görüntüle 2069918ahaha yerim onları ben kedinin tavrı çok komik gerçekten resmen kiskaniyor
![]()
Hahahahha benim de bi kedim benden nefret ediyo bazen yaklaşıyorum öpmek için tiksinir gibi bakıp kafasını kaçırıyor17 aylık Kızım var 3 yasında da kedim. Genel olarak ikisinide çok seviyorum evde 2 çocuğun tüm zorlukları oluyor. Birbirleri ile anlaştıkları pek söylenemez. Kedim kızımdan nefret ediyor mamasına el sürsün asla yemez mesela, ama kızım kediye deli olur öper sarılır oyuncakları paylaşır oynamak ister yanıt olarak pati yada ısırık ile alır. Her kedi böyle değildir tabi benimki asabi ve kıskanç genel tavrı bu şekilde. Kızım hayvanlara aşık her akşam kesi beslemeye sokağa birlikte iniyoruz ve çok sosyal.
Evet 3 aylık bebekti benim elimde büyüdü kardeşim benim kucağıma yattı diye düşman kesildi eve almıyor kapıda gördügü an tüyler dik dik olup tıslamaya başlıyor hemen. Bebekle zor oluyor ama gerçekten bu gönül işi kızım ağlarken kedim acıktım diye miyavlıyor, sürekli süpürüp silmek lazım tüyü dökülüyor, ikiside oyun ve ilgi delisi ayrı ayrı ilgi alaka bekliyorlar. Bizimkinin dalma huyu var sürekli gözüm üstünde olmalı ki kızımın gözüne yüzüne isabet ettirmeden araya girmeliyim. En zoru ise çevrenin sürekli kediden veryansın edip at evden demesi. Eki Görüntüle 2069918
Ama İnan şu halleri herşeye değerEki Görüntüle 2069920
Ben hariç herkesten nefret ediyor mübarek tekir segil saray soyundan geliyor sanki çok değişik huyları var az az sık sık mama yer 10 dk bir bana mama ver diye dalar ayağıma koluma artık nereme denk gelirse ve maması sürekli taze dökülecek beklemiş mamayı yemez, illa ben dökecem elimle yedircem yada basında bekliycem yoksa sabaha kadar yatırmaz beni miyav da miyav. Gece gelir ya yastığıma yada omzuma yatar gece kızım emmek için uyanıyor ona sinirleniyor en çok ikiside bana nefes almaya saman bırakmıyor ama şikayetçi değilimHahahahha benim de bi kedim benden nefret ediyo bazen yaklaşıyorum öpmek için tiksinir gibi bakıp kafasını kaçırıyorbazı insanlarla uyuşmuyorlar herhalde ama o daha komik
maşallah kızınıza da her çocuk böyle olsa keşke
Bi konuda parantez açmak istedim. Evcil hayvan ısırığı gerekse tırmalaması açısından een fazla enfeksiyon riski kedilerde.Bide bebişler meraklı malum kediyi sıkıştırabilir :)Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Evet 3 aylık bebekti benim elimde büyüdü kardeşim benim kucağıma yattı diye düşman kesildi eve almıyor kapıda gördügü an tüyler dik dik olup tıslamaya başlıyor hemen. Bebekle zor oluyor ama gerçekten bu gönül işi kızım ağlarken kedim acıktım diye miyavlıyor, sürekli süpürüp silmek lazım tüyü dökülüyor, ikiside oyun ve ilgi delisi ayrı ayrı ilgi alaka bekliyorlar. Bizimkinin dalma huyu var sürekli gözüm üstünde olmalı ki kızımın gözüne yüzüne isabet ettirmeden araya girmeliyim. En zoru ise çevrenin sürekli kediden veryansın edip at evden demesi. Eki Görüntüle 2069918
Bi konuda parantez açmak istedim. Evcil hayvan ısırığı gerekse tırmalaması açısından een fazla enfeksiyon riski kedilerde.Bide bebişler meraklı malum kediyi sıkıştırabilir :)
gayet de guzel olur
hayvanla buyiyen cocuklarin duygusal gelisimleri daha iyi oluyor , sorumluluk duygulari artiyor
bende hem kedi var hem kopek geeci bahcedelee ama zaten benim bebek de hep bahcede , onceki evimizde iceri de aliyorduk onlari , ikisi de yolu bilirdi iceri girer girmez oglumun odasina girer kurulurlardi :) hayvan sevgisi bambaskadir
Darısı basına inşallah kediler insan gibi hepsinin karakteri Farklı inşallah uyumlu munis bir bebek denk gelir canavar benim ki gibi canavar olursa 7/24 şiddet görebilirsin kollarım bacaklarım hep parti diş izi ama mutluyum seviyorum minnosumu ömrü oldukça benimle gelecekAyy bayıldım resime çok tatlılar kediler kıskanç oluyor ilgiyi çok seviyorlar paylasmayi pek sevmiyorlar :) ama sevgileri herseye değer muhtaç lar ve Masumlar merhamet sevgi çok önemli :) çoook sevap
Darısı basına inşallah kediler insan gibi hepsinin karakteri Farklı inşallah uyumlu munis bir bebek denk gelir canavar benim ki gibi canavar olursa 7/24 şiddet görebilirsin kollarım bacaklarım hep parti diş izi ama mutluyum seviyorum minnosumu ömrü oldukça benimle gelecek
Ayy benim küçükken baktığım oyun arkadaşım kedi de boyleydi. Rengi, tipi aynı. Nasıl hüzünlendim şimdi.Evet 3 aylık bebekti benim elimde büyüdü kardeşim benim kucağıma yattı diye düşman kesildi eve almıyor kapıda gördügü an tüyler dik dik olup tıslamaya başlıyor hemen. Bebekle zor oluyor ama gerçekten bu gönül işi kızım ağlarken kedim acıktım diye miyavlıyor, sürekli süpürüp silmek lazım tüyü dökülüyor, ikiside oyun ve ilgi delisi ayrı ayrı ilgi alaka bekliyorlar. Bizimkinin dalma huyu var sürekli gözüm üstünde olmalı ki kızımın gözüne yüzüne isabet ettirmeden araya girmeliyim. En zoru ise çevrenin sürekli kediden veryansın edip at evden demesi. Eki Görüntüle 2069918