• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şu videoyu izleyip rahatlayın, kediler ve bebekler, bebekler ve köpekler aynı evde çok mutlu bir şekilde yaşayabilir, evde bakılan evciller zaten rutin sağlık kontrolünden geçirilmekte ve düzenli olarak iç-dış parazit ilaçları, yıllık rutin aşıları yapılmakta.

Pusetteki oyuncakları sallayan kedi süperdi. :D

Şu videoyu izleyip rahatlayın, kediler ve bebekler, bebekler ve köpekler aynı evde çok mutlu bir şekilde yaşayabilir, evde bakılan evciller zaten rutin sağlık kontrolünden geçirilmekte ve düzenli olarak iç-dış parazit ilaçları, yıllık rutin aşıları yapılmakta.

:) yüzümü güldürdü video çok guzeeeell bizde böyle olalım inşaallah. Evet düzenli aşı ve bakımı olduğu sürece sorun olmaz inşaallah :) Teşekkürler Mune video Bi harikaydi

:) yüzümü güldürdü video çok guzeeeell bizde böyle olalım inşaallah. Evet düzenli aşı ve bakımı olduğu sürece sorun olmaz inşaallah :) Teşekkürler Mune video Bi harikaydi
Ben neredeyse doğduğumdan beri, keza kızım da aynı şekilde kedi ve köpeklerle büyüdük, 45 yaşındayım ve sağlıklıyım, kızım da öyle hamd olsun, ayrıca evde bir evcil bakmanın çocuklara her bakımdan faydası olduğunu düşünüyorum hem duygusal açıdan hem sorumluluk sahibi olması açısından.

20161221_154556.webp 20161221_154618.webp 20161221_154917.webp 3 unun birlikte yaptigi yaramazliklardan biri:))bir kavanoz sahlep yerlerde ve zavalli ben temizleyip durayim...

Bebekliğimden beri kedilerle büyüdüm. Kedinin sizin bebişe bir zararı dokunmaz fakat bebişe bir kedoşa nasıl dokunması gerektiğini öğretmeniz gerek. Sıkıştırıp kuyruğundan çekmemeli mesela. Sabırsız bir pisiye denk gelirse patiyi çakmaktan çekinmeyecektir. Umarım evladınız doğuştan incitmeyen, şefkatli bir yapıya sahiptir ve pisiyle birlikte büyürler.

Bence evcili olan cocuklar cok şansli ama kedi gibi sıkıştirilmaya pek gelmeyen hayvanlari niyeyse kucuk cocuklu evlere uygun gormuyorum ben. Bilinçli olanlarda var ama genel olarak gordugumden bahsedeyim o hayvanlara aciyorum ben. Cocugun eline oyuncak oluyor resmen. Kuyrugunu cekiyor, sıkıştiriyor, vuruyor ve kucuk diye, bebek diye diye aile sorun etmiyor hatta komikmis gibi guluyorlar.
Kedi cani yandigi icin tepki vermeye baslayinca cocuguma zarar veriyor diyip istemeyenlerde gordum. Herkes boyle veya siz kesin boyle yaparsiniz demiyorum ama bunlara dikkat etmek lazim. Cocuk oynasin, kedi tepki vermiyor nasilsa denek yerine guzel guzel ogretin cocugunuza bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeginizi tirmalamasi korkutmasi belki ustunde huy kalmasi gbi dez avantajlri varken neden biraz daha buyumesini beklemedniz bebeginizin? bence cok erken.

Yazıldı mı bilmiyorum
Yorumlara bakmadan direkt aktarayım

Tüy toplayan rulolardan bol bol al
İkea çok ucuz mesela, marketler çok pahalı bu üründe

Halı, koltuk, yatak, hatta yerde bile
gün içinde gördüğün yerde toplarsın, ben her odada bulunduruyorum

Yazıldı mı bilmiyorum
Yorumlara bakmadan direkt aktarayım

Tüy toplayan rulolardan bol bol al
İkea çok ucuz mesela, marketler çok pahalı bu üründe

Halı, koltuk, yatak, hatta yerde bile
gün içinde gördüğün yerde toplarsın, ben her odada bulunduruyorum
O nasıl birsey ilk defa duyuyorum

Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim

Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Bi tane patili oglum var. 3 yildir bizimle.. Simdi de kizimiz yolda Allahin izni ile.. Hangisinden vazgecilir sizce? Ikisinin de yeri apayri. Benim icin de esim icin de.. Ne olur eger birakacaksaniz almayin.. Sorumluluklarini bilerek sahiplenin. Olmadi yapamadim demeyin.. Onlar da baglaniyor bizlere.. Benim oglum o kadar duskun ki bize asla dayanamam onu evden gondermeye. Kim sahiplenirse sahiplensin bizi ozleyecektir. Benim oglum bir de disari giden bir kedi.. Hep evde degil.. Bu daha riskli ancak yine de onsuz bebegimi buyutmeyi dusunmem.. Ayrica bence evcil hayvanlarin cocuklarin gelisimi uzerinde olumlu etkisi var..

:) kedim erkek kisirlastirmak istemiyorum açıkçası doğasıyla oynanmamasi taraftarıyım ama zaman ne getirir bilemiyorum :KK70:
Bi yönden bakarsanız hiç tadamayan insanlar var hiç değilse gece olsa tatmissiniz :) pozitif düşünmek gerek
Tabi canim kisirlastirma :) ciftlesme doneminde evine biraktigi sivinin kokusunu evi kentsel donusume verip yeniden yaptirsan cikaramazsin :) anlasilan ciftlesme doneminde bir hayvanin kaprisini cekmemissiniz henuz.. Bol sabir diliyorum bu durumda :)

Back
X