• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tuy toplayici bende de var ikeadan almistim. Once boyle sapli sekilde aliyorsunuz. Daha sonra sadece rulosunu degistiriyorsunuz. Yapiskan kisim tüy dolunca cekip aliyorsunuz alttan yapiskan yeni yaprak cikiyor. Uzun sure gidiyor.

Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim

Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Bennnnn:halay:
1,5 yaşında kedim ve 4 aylık bebeğim var.
Başta biraz tüy sorunumuz oldu geçiş dönemiydi kedimizin ama hallettik.
Esas ben hamileyken kedime çok üzülüyordum ya depresyona girerse diye, kıskançlığı oldu haliyle bebeğe döndü ilginin çoğu ama alıştık artık
Kızım kedinin farkında mı bilmiyorum izliyor gülüyor ama :KK48:
Kapalı tuvalet alın, tüyleri için tarak, tırnak makası, kaliteli mama, taze su ile hijyen sorunu olmaz
He bir de kızınızın eşyalarını koklatın kedi çabuk adapte olur

Son düzenleme:
Çok seviyorum kedicikleri bazen yolda görünce kucaklayasım geliyor ama gel görki dokunduğum an sağım solum kaşınmaya başlıyor.15 yaşına gelene kadar bahçemizden, balkonumuzdan kediler eksik olmazdı deli gibi gezerdik mahallemizde onlarla:))) Sonradan neden böyle oldu bilmiyorum.Halbuki küçükken çok alışıktım.Şuan tüylü hayvanlara karşı içim çekiliyor, huylanıyorum. Civciv besliyorum bende balkonda :)) Çiçeklerimi yiyor bazen ama olsun anlaşıyoruz bi şekil.

Bennnnn:halay:
1,5 yaşında kedim ve 4 aylık bebeğim var.
Başta biraz tüy sorunumuz oldu geçiş dönemiydi kedimizin ama hallettik.
Esas ben hamileyken kedime çok üzülüyordum ya depresyona girerse diye, kıskançlığı oldu haliyle bebeğe döndü ilginin çoğu ama alıştık artık
Kızım kedinin farkında mı bilmiyorum izliyor gülüyor ama :KK48:
Kapalı tuvalet alın, tüyleri için tarak, tırnak makası, kaliteli mama, taze su ile hijyen sorunu olmaz
He bir de kızınızın eşyalarını koklatın kedi çabuk adapte olur

:D Kıyamam neyseki riskli donemleriniz geçmiş umarum bizde biran önce birbirimize alışirin

Tuy toplayici bende de var ikeadan almistim. Once boyle sapli sekilde aliyorsunuz. Daha sonra sadece rulosunu degistiriyorsunuz. Yapiskan kisim tüy dolunca cekip aliyorsunuz alttan yapiskan yeni yaprak cikiyor. Uzun sure gidiyor.

Çok teşekkür ederim bundan mutlaka alicam

Bizim evde tüyler uçuşuyor
Özellikle evi süpürmeyi 1 haftadan fazla geciktirdiysek
Ama aa kedimiz her yerde diyip minnoşumım yüzünü gözünü öpüyoruz
Zaten beraber yatıyoruz onsuz uyuyamaz olduk

1 yaşına kadar geceleri çok koşup oyun isterler
Uykusuz her gece....
Zaten bebeği olan biri alışıktır

Ben şimdi kedime arkadaş olsun diye bebek yapmayı düşünüyorum :D

Bizim evde tüyler uçuşuyor
Özellikle evi süpürmeyi 1 haftadan fazla geciktirdiysek
Ama aa kedimiz her yerde diyip minnoşumım yüzünü gözünü öpüyoruz
Zaten beraber yatıyoruz onsuz uyuyamaz olduk

1 yaşına kadar geceleri çok koşup oyun isterler
Uykusuz her gece....
Zaten bebeği olan biri alışıktır

Ben şimdi kedime arkadaş olsun diye bebek yapmayı düşünüyorum :KK70:

:D kedi büyütmek ne ki zor henüz bilmiyorum ama bebek büyütmek gerçekten çok zor :D bi daha düşün derim

Ay o kadar iyi bir karar ki:))
Benim de 3 yasinda bi r kedisim var, tek istedigim ilerde bir cocugum oldugunda beraber buyumeleri. Merak etmeyin, hayvanlar bebeklere karsi inanilmaz sabirlidir.

eğer bir gün bebek doğurmaya karar verirsem sadece kedim ile yetişebilmesi için doğururum.
evcil hayvan bir çocuğa ödüldür.
hayatta başka hiçbir şey onu bu kadar değiştirip iyi bir insan yapamaz.
o da bir evlat bir can.
milletin dediği hiçbir şeye inanmayın.
yok kılmış, pismiş bilmem ne...
pislik öyle bişey değil, kediler inanılmaz temizdir ve hiçbir insanın extra hijyene ihtiyacı yoktur.
lütfen o kediyi sokağa atmayın ömrü boyunca.
sizi tebrik ederim.
darısı her eve bir hayvan her eve bir can umarım :)

Kendi mi bildim bileli hep hayatımda olmuştur kediler, kaybettiklerimiz oldu, sahiplendirdiklerimiz oldu. Şimdi bir tekir kızımız var dünya tatlısı. Yeni hamileyim bende. Doğduğunu ve can dostu oduklarını hayal ediyorum içim kıpır kıpır oluyor. Yardıma muhtaç bir cana evinizi açmanız paha biçilemez bir şey. O da sizin evladınız, canınız ciğeriniz olacak. Biraz sabırlı olun yavru kediler hareketlidir, oyuncudur pes etmeyin. İnanaın evinizden mutluluk, neşe eksik olmayacak.

Ay harika olur =) emin olun bebeğinize asla zarar vermeyecek =) manzarayı hayal ettim gözlerim doldu

Mikroz kapmaz. Kapılsa ben ölmüştüm. Barınakta gönüllülük yaptım toksoplazma bile gecirmemisim.

Kesinlikle sorun olmaz :) Başlarda yavru olduğu için biraz dikkatli davranamayabilir kediniz gözünüz üstünde olsa yeterli :) Bebeğiniz için çok faydalı olacaktık hayvan sevgisini minikken öğrenmiş olucak :) Aşıları düzenli olursa zaten sağlık konusunda hiç bir problem yaşamazsınız :)

normal bi sokak kedisinin yavrusu cins değil ama annesi evcillestirilmis annesinin arka bacağı sakat suan tedavi sürecinde ama yeteri kadar anne sütü almış :)
Tekir mi acaba diye merak ettim o yuzden sordum. Bizimkisi tekir ve evde onun sozu geciyor. Bakalim dogum yapinca cocugu eve getirmemize izin verecek mi :KK70:
IMG_20171017_170120_738.webp

kedi çok küçükmüş , onu bebeğinizden de küçük bir bebek olarak görüp sevebilecekseniz çok iyi olur. Kedinin eve size alışması İçin 2-3 hafta zaman verin bebekle hemen biralara getirmeyin ve bebeğiniz 1-1,5 yaşına kadar yalnız bırakmayın.
Aşılarını tam ve zamanında yaptırın, kaliteli mama alın( sağlık sorunu olmaz ve çok daha az tüt döker) kumunu hergün temizleyin, oynaması İçin ona da oyuncak top vs verin çünkü o da bebek oyun ister. Asla elle oynatmaya ısırmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle gider.yanlış birşey yaptığında çok kızıp bağırmayın ama sert bir tonla hayır , yapma diyin 3-5 denedikten sonra yapmaz.emekleme yürme yemek yeme parktan eve geri dönme markete gitme her konuda kedilerinin çok yararsın oldu. Tek çocuğu olanlar kedisiz nasıl bakıyorlar şaşırıyorum Hatta okadar faydası var ki.

kedi çok küçükmüş , onu bebeğinizden de küçük bir bebek olarak görüp sevebilecekseniz çok iyi olur. Kedinin eve size alışması İçin 2-3 hafta zaman verin bebekle hemen biralara getirmeyin ve bebeğiniz 1-1,5 yaşına kadar yalnız bırakmayın.
Aşılarını tam ve zamanında yaptırın, kaliteli mama alın( sağlık sorunu olmaz ve çok daha az tüt döker) kumunu hergün temizleyin, oynaması İçin ona da oyuncak top vs verin çünkü o da bebek oyun ister. Asla elle oynatmaya ısırmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle gider.yanlış birşey yaptığında çok kızıp bağırmayın ama sert bir tonla hayır , yapma diyin 3-5 denedikten sonra yapmaz.emekleme yürme yemek yeme parktan eve geri dönme markete gitme her konuda kedilerinin çok yararsın oldu. Tek çocuğu olanlar kedisiz nasıl bakıyorlar şaşırıyorum Hatta okadar faydası var ki.

Yalnız bırakma deme nedenim kedi bebeğe zarar verir diye değil bebek kefte zarar verir diye. Üstüne oturur, fazla sıkar falan oyüzden yalnız bırakmayın

Doktorunuz sorun olmaz demiş zaten.

Oğlum 16 aylık. Hayvanları severim. Evde köpek beslemem ama iyi temiz bakılan bir kedi olabilir. Belki ileride oğlum için güzel bir arkadaş olur. Şimdilik daha küçük hayvana zarar verir diye korkarım..
Bebekler güçlüdür "yılan boğar" derler bazı aylar için. Dikkatli olun.

Çok güzel ya bende bi pisi sahiplendim dün ^^ bodrumda ayağı kırılmış aldık veterinere götürdük baktırdık evimize aldık bir kızımız oldu böylece :) bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hayvanlar insanlardan daha bir yakın geliyor bana.

Back
X