- 10 Ekim 2014
- 32.670
- 146.967
- 798
- Konu Sahibi Minikkuala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BennnnnHanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
normal bi sokak kedisinin yavrusu cins değil ama annesi evcillestirilmis annesinin arka bacağı sakat suan tedavi sürecinde ama yeteri kadar anne sütü almış :)Gozumden kacti mi bilmiyorum ama soran olmadi sanirim. Sahipleneceginiz kedinin cinsi ne?
Bennnnn
1,5 yaşında kedim ve 4 aylık bebeğim var.
Başta biraz tüy sorunumuz oldu geçiş dönemiydi kedimizin ama hallettik.
Esas ben hamileyken kedime çok üzülüyordum ya depresyona girerse diye, kıskançlığı oldu haliyle bebeğe döndü ilginin çoğu ama alıştık artık
Kızım kedinin farkında mı bilmiyorum izliyor gülüyor ama
Kapalı tuvalet alın, tüyleri için tarak, tırnak makası, kaliteli mama, taze su ile hijyen sorunu olmaz
He bir de kızınızın eşyalarını koklatın kedi çabuk adapte olur
Bizim evde tüyler uçuşuyor
Özellikle evi süpürmeyi 1 haftadan fazla geciktirdiysek
Ama aa kedimiz her yerde diyip minnoşumım yüzünü gözünü öpüyoruz
Zaten beraber yatıyoruz onsuz uyuyamaz olduk
1 yaşına kadar geceleri çok koşup oyun isterler
Uykusuz her gece....
Zaten bebeği olan biri alışıktır
Ben şimdi kedime arkadaş olsun diye bebek yapmayı düşünüyorum![]()
Tekir mi acaba diye merak ettim o yuzden sordum. Bizimkisi tekir ve evde onun sozu geciyor. Bakalim dogum yapinca cocugu eve getirmemize izin verecek minormal bi sokak kedisinin yavrusu cins değil ama annesi evcillestirilmis annesinin arka bacağı sakat suan tedavi sürecinde ama yeteri kadar anne sütü almış :)
kedi çok küçükmüş , onu bebeğinizden de küçük bir bebek olarak görüp sevebilecekseniz çok iyi olur. Kedinin eve size alışması İçin 2-3 hafta zaman verin bebekle hemen biralara getirmeyin ve bebeğiniz 1-1,5 yaşına kadar yalnız bırakmayın.
Aşılarını tam ve zamanında yaptırın, kaliteli mama alın( sağlık sorunu olmaz ve çok daha az tüt döker) kumunu hergün temizleyin, oynaması İçin ona da oyuncak top vs verin çünkü o da bebek oyun ister. Asla elle oynatmaya ısırmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle gider.yanlış birşey yaptığında çok kızıp bağırmayın ama sert bir tonla hayır , yapma diyin 3-5 denedikten sonra yapmaz.emekleme yürme yemek yeme parktan eve geri dönme markete gitme her konuda kedilerinin çok yararsın oldu. Tek çocuğu olanlar kedisiz nasıl bakıyorlar şaşırıyorum Hatta okadar faydası var ki.