- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Konu sahibesi henüz huyunu suyunu bilmediği bir evcilden, üstelik ev sahiplerinin de pek hijyen kurallarına uymadığı da göz önüne alınırsa tedirgin olmakta haklı ama ablanız bilemedimben asla köpeğimi bir odaya kapatmam ağlar, korkudan çılgına döner, ürkek bir yapısı var çünkü, gelen misafirlerimden korkanlar olursa çok çok tasmasını takıyor yanıma oturtuyorum, o da ısırması saldırması yok ama doğası gereği meraklı olduğundan geleni koklama ve tanışmak için topunu getirip misafirin onunla oynamasını isteme huyu var:)))
Küçük bebekleri olanlar için bir şey diyemem lakin biraz deterjan reklamı gibi olacak ama kirlenmek güzeldir, çocuklar doğayla iç içe büyümeli, şimdilerde maalesef evlerin içinde toza toprağa dokunmadan büyütülüyor çocuklar, dalında kızarmış erikleri görüp anne bak kiraz diyen çocuk gördüm, çocuklar artık ağaçları bile tanımıyor.
Çocukluğumuzda çamurdan oyuncaklar yapardık, ki toprak bu içinde her türlü dışkı da olur, solucan da olur, sümüklüböcekler de cirit atar, hiç hasta olduğumu bilmem, kediler köpeklerle uyudum tüyleri kaçmadı beni hasta etmediler, önemli olan çocuğunuza suya sabuna dokunmayı öğretmektir, her gün eve toz toprak içinde giderdim, üstüm başım çamur, dizler düşmekten yara olmuş, üstümüzü başımızı doğruca kirliye atıp banyo yapardık biterdi:)
belki mutlu eder oglum hala öyle :) hergün üstümüz toz toprak eve geliyoruz. banyoya girene kadar duvarlarida camur yapiyoruz