bebek ya da çocuklarınız kaçta yatıp kaçta kalkıyor?

13 aylık oğlum var 11 de yatio sabah 9 gbi kalkio gece kaç defa emmek için kalkio sayısını bilmiyorum aciktiğı için değil bağımlılıktan tamamen meme ağzına girmesiyle uykuya tekrar dalio defalarca akşam 9 gbi yatırmaya kalktim bu seferde gece 3 gbi kalkıp oturuo sabah 6 yada 7 ye kdr sona uykusu gelince uykuya dalio tekrar yanı anlicaniz bende basaramadm erken yatırma işini şimdi sıkıntı yok yine dayaniorum yarın çalışmaya başlayınca nasıl yapcaz bilmiyorum :KK43::KK43:

Benim kizim 5 aylik geve 2 de uyuyor sabah 10 da uyaniyor gunduz bazen hic uyumuyor banyo yapinca 2 saat zorla uyuyor sasmis durumdayim
Merhaba benim kızım da 5.5 aylık gece 11 den önce uyumuyor ve genelde sabah 10-11 arası uyanıyor. Gündüz de uyusa bile 2 kere o da 45 dakikayı geçmiyor. Bana da tuhaf geliyor. Bazıları sabah erken uyandır diyor ama kıyamıyorum. Bilemiyorum ne yapacağımı. Bu yaşta bebeklerin 9.30 -10 .00 gibi uyumaları gerekir diye duşunuyorum. Bakalım inşallah ileriki zamanlarda sizinkinin de benimkinin de düzeni oturur.

Benim kizimi kac kere erken uyandirdiysam hep butun gun agladi ve aksam yinede erken uyumadi banyo yaptirdim bikac kez 1 saat erkene gecti ama yine ayni duzene dondu sabah abisi 8 de kalkmasina ragmen uyanip tekrar uyuyor gece kalktigi 8 9 kere de cabasi kimseyle gorisemiyorum ek gidayada gectik ama gecemedik hicbir sey yemiyor meyvadan baska ....
Dr git diyor herkes dr nebyapabilir bu duruma

Kızım 3 aylık. Akşam 8-9 arası uyutup, sabah en geç 8'de kaldırıyorum. Ama mesela kendiliğinden 7'de uyandıysa tekrar uyutmuyorum. 3 ya da 4 kez uykusunda besleniyor. Gün içinde de biri 2 saat, 3'ü ortalama 1-1,5 saat süren toplam 4 uykuya yatıyor. 1 aydır bu düzenle devam ediyoruz. Bundan önce gündüz benim müdahalem olmadan sınırsızca uyuyordu, bu sefer de akşam 11'den önce uyumuyordu ve çok huysuz oluyordu. Uyku düzeni oturtmak için erken diyorlar ama ben yavaştan yavaştan, esnek davranarak şimdiden başlamak istedim belli bir düzene. Faydasını da gördüm.

Benim oğlum 5 ayını doldurmak üzere. 2-3 haftadır akşam 8 de yatırıyorum. Sabah 7de bazen 6 da kalkıyo. Erken ve aynı saatte yatırmanın sırrı kesinlikle aynı saatte ve tabi çok geç olmadan kaldırmak. Benimki uyusa 7:30-8:00 gibi kaldırrm aslında ama 6-7 gibi uyanıyo;) Bi yakınım önermişti, ondan sonra ben de böyle Bi düzrn oturttum.

Oğlum 9 aylık akşamları 19:30-20:00 gibi uyur sabah 6:30 - 7:00 gibi kalkar. Geceleyin 3 defa da süt için uyanır.

Oğlum 5-5 aylık akşam 10:00'da yatıyor sabah 7'de uyanıyor besliyorum tekrar 10'da uyanıyor sonrasında 1'de uyuyor 4'te uyanıyor

Mrb beninde 18 aylık oğlum var gece 12 12.30 arası zor uyutuyorum sabahtan 10 10bucuk bazen 11 de kalkıyor gündüzleri de 2 yada 1 defa uykusu var gece bir çocuk için çok geç bir saat bi türlü düzene sokamadim:(

7 aylık kızım sabah 8.9 uyanıyor 1 saat sonra tekrar yatıp 9 10 gibi kalkiyor sonra 3,4 defa daha yatıp akşam 8.9 en geç 10 da yatıyor sabah 8 9 a kadar. He gece memeye uyaniyo ama gözü yine kapalı dalıp gidiyo memeyi verdikten sonra yine

Back
X