E elifaykkc Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 17 2 16 30 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifaykkc #1 Merhaba kızlar yardımcı olırsanız sevinirim biz ilişki sırasında kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullanıyoruz bu durum hamileliğe engel olur mu spermleri öldürür mü bilgisi olan var mı
Merhaba kızlar yardımcı olırsanız sevinirim biz ilişki sırasında kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullanıyoruz bu durum hamileliğe engel olur mu spermleri öldürür mü bilgisi olan var mı
sarilimoncuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2022 2.129 4.989 63 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifaykkc #2 Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz?
Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz?
M Misketoglan Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2020 156 51 48 28 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifaykkc #3 sarilimoncuk .!.: Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben de bebek yağı kullanıyorum ya. Kayganlaştırıcılar yakıyor ne yazıkki
sarilimoncuk .!.: Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben de bebek yağı kullanıyorum ya. Kayganlaştırıcılar yakıyor ne yazıkki
E elifaykkc Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 17 2 16 30 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifaykkc #4 sarilimoncuk .!.: Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım kayganlastırıcılar da pek yararlı değil
sarilimoncuk .!.: Sperm öldürür mü bilmiyorum ama enfeksiyona neden olur. Neden güzelim kayganlaştırıcı varken onu kullanma gereği hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım kayganlastırıcılar da pek yararlı değil