Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

Dusunmuyoruz deyin. Israt edenede cok istiyosan sen yap deyip gecin.3.5 aylik evlilikte nedir bu baski anlamadim.

evliliğiniz oturtmadan çocuk düşünmemeniz harika. çünkü mücadeleli bir yolunuz olabilir. bir de ne güzel eşinizin yanındasınız o da sorunu kabul etmiş belli ki. ben sizi çift olarak çok sevdim. inş biran önce sorununuz hallolur. millete de sakın laf vermeyin. henüz çok yeni evliyiz Allah nasip ederse zaten olur. bu konu da bizim kendimizi hazır hissetmemiz önemli lütfen konuyu açmayın deyin. herkes kendi ailesine cevap versin bu arada.
ayrıca bir arkadaş yazmış doğurduktan sonra faydaları da yok diye. aynen katılıyorum! çocuk büyütmek iki piş piş değilmiş anne olunca anladım

Önce bi evliliğin tadını çıkarın. Eşinizi tanıyın. Bu adamdan baba olur mu bi bakın. Mümkünse hemen çocuk istemeyin lütfen. Bu ne ya! Çocuk doğurmak için mi evlendiniz. Sizi boğan densizlere de müsade ederseniz önce evliliğe alışmak ve de tadını çıkarmak istiyoruz. Sizin için de bi sıkıntı yoktur inşallah. Hani biz öyle düşünüyoruz ama bizim evliliğimiz siz nasıl isterseniz öyle olacak sonuçta biz kimiz ki kendi kararımızı verelim deyin.

Üç ayda üç kez ilişki yaşarsaniz erken boşalma olması da gayet normal. Haftada bir ya da iki kez ilişki olursa emin olun eşiniz de daha az heyecan yapar. Bir de ilişki olmadan da sevişmek kendini frenlemesine yardımcı olur. Olmadı doktora gidebilir. Üroloji uzmanlarına en çok bunun için gidiliyor son yıllarda. Gayet rahat anlatıyorlar her şeyi. Yeni evlilikte olur öyle şeyler.

isterseniz kocamla ne zaman sevişeceğime pozisyonuma filan da siz karar verin de. susarlar. böyle edepsizlere edepsiz cevap vermek lazım

3,5 aylık evlilik yahu ne bebeği?
ısrar edene de "acelemiz yok evliliğin tadını çıkarıyoruz" dersiniz.

2 sene düşünmüyorum diyeceksin o kadına. Biraz eşime evime adapte olayım, tadını çıkarayım diceksin. Ben böyle dedim çünkü gerçekten böyle düşünüyordum. O sebeple kimse bana hani çocuk nerde yapın gibi şeyler söyleyemedi
Susturmak senin elinde.
Erken boşalma için de tedavi görebilir. 3.5 aylık evlilikte 4 kere çok vahim. İnşallah herşey yoluna girer.

Ahh ahhh insanlar doğurtmaya ne kadar meraklı yahu. Evleneli 1 sene oldu en basından beri sorarlar ben de daha düşünmüyoruz tadını çıkarıyoruz derdim. En komiği de şu olsa gerek benim muhabbet kuşlarım var ve 1 senedir iki kez yavru yaptılar toplamda 10 yavruları oldu ve kv gün takımı bana kuşların bile senden hızlı yok mu daha bişey dediler bakıvercekseniz hemen doğurayım bu işler eskisi gibi değil artık şimdi hayat cok farklı dedim son oldu söylemeleri. Kv aram cok iyidir biri bişey dediğinde daha erken gezsinler tozsunlar tatillerini yapsınlar cocuk bi gün olcak nasılsa ne aceleleri var daha genç onlar diye bana destek olurduEşine gelince de birlikte bir dr gidin tedavi olsun bence çözümü var herşeyin.. Ama bebek için biraz bekle derim canım en azından biraz evliliğin tadını cıkarın düzeniniz otursun 3.5 ay cok erken.. Evlilik hayatına adapte olamadan hamileliğe ardından bebek sorumluluğuna girmek biraz zor tabi karar sizin.. Başkalarına karşı da kendini ezdirme..

Son düzenleme:
Klasik yeni evli sendromu. Senin bu yaşadığını bende dahil tüm evlenenler ilk aylarında yaşadı ve yaşanacak. Biz bunları anlattık.

Hemen bi tane doğur ondan sonra 2. yi ne zmn istersen o zmn doğur.

çocuğun olmuyorsa doktora git yoksa kocan seni boşar başka biriyle evlenir.

Allah razı olsun ikincinin kararını size bırakmışlar
Yoksa seni boşar ne ya, olmadığını nereden biliyorsun, niye illa onlarla paylaşılmalı bunu, tam bir eski kafa yorumu...

Kaynanana deki oğlun 2 yıl düşünmüyor,orda düşüp bayilmazsa ogluyla konuşur o da bir sene olsun bunun lafini duymak istemiyorum desin bir sene rahat edersin psikolejin bozulmaz.
Bu tür gereksiz konuşmalar yuzunden bir sürü insanın sebebsiz yere cocugu olmuyor bozma psikolejini cok yenisin daha keyfini çıkar

Çocuk yapmayı şuan düşünmüyoruz, evliliğimizi yaşamak istiyoruz. Bu kadar kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Valla zaten ben evlendiğim gün hamile kaldım. O kadar da iyi bir şey değil. Seçeneğim olsa 2 yıl kadar kendimize müsade etmeyi düşünüyorduk

2 yıl bekle en azından.
Bu rahatsızlığı olan erkekler de kendi kendi kendine düzelmez canım tedavi olması şart.
Düzelecek diye beklerken bir de bakmışsın adam seksten soğumuş, vazgeçmiş olur. Bir de kendine yediremez şiddete başvurur.
Cinsel hayatın olmayan bir evlilik bir de es kaza bir çocukla mutsuz bir evlilik yaşarsın.
Çocuk soranlara çocuk sevmiyorum de.
İyice azarlarsa nasıl yapıldığını biliyorum ne zaman istersem o zaman yapcam çocuğu de.

Bu millet bir acayip zaten yapana kadar yap yap yapmiyomusunuz dusunmuyo musunuz var mi biseyler derler. Yapinca da ay daha yeni evliymissiniz zorunuz neydi ne acele ettiniz diyenler cikar. Cok sinir bozucular esin bence annesine bu konuda geri durmasini, dogru zamani kendinizin bilecegini soylemeli

Tesekkur ederim gorusleriniz icin :) biz esimle gorucu usulü evlendik ama bir seneden fazla nisanli kaldik ve bu dobemde sevdik birbirimizi bir nevi flört ettik. Ayrica cok sukur kimyamiz da uyusuyor. Bu yuzden onu kirmak istemedim kendini eksik hissetmesi ni istemem. Sonucta o da isteyerek boyle yapmiyor. Cevremde danisacak insan cok ama esimi yakindan taniyorlar boyle ozel bir durumu acmak istemedim. Buraya yazmam isabet olmuş

Haklisiniz , galiba ilk adimi ben ondan bekledim o benden.. Burada baya sey ogrendim halledecegim.insallah bu sorunu :)

Haklisiniz topu esime atacagim cunku benim ailem de asla boyle bir durum yok hatta kayinvalidemin soylediklerini anlatinca annem şaşirip kiziyor kendi kendine. Esimde ailesiyle konusup dusunmuyoruz demeli

2.5 yıl oldu evleneli. Her kim sorarsa henüz erken istemiyoruz diyip konuyu kapatıyorum. Ne kadar net olursanız o kadar çekinirler.
Eşinizi doktor için ikna edin

kesinlikle bu çok özel ve mahrem bir konu. ancak işin uzmanıyla paylaşıp çözüm üretmeniz mantıklı olur. zira bizim toplumumuz çok bilinçsiz. istemeden insanları kırabiliyoruz bilinçsizliğimizden. konu da hassas olunca hiç kırmaya yer yok yani. mutluluklar.

Henüz istemiyoruz evliliğimiz daha çok yeni tadını çıkarıyorz vs söyleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…