• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

Aktarda recetesiz satilan macunlardan alsin esiniz. Cok az bir cay kasigi yese sorunu duzelir. Zamanla kendine guveni gelir ve bu sorunu cozmus olursunuz. Donem donem her erkekte olabilir, dogal karsilamak lazim.

Uc bucuk ay cocuk baskisi yapmak icin cok erken diyin. Baya erken baslamis etraf.

2-3 kere iliskiye girebildik cok kisa surdu zaten.. Cok yeni oldugumuz icin onu kirmak uzerinde baski olusturmak istemiyorum. Cok fazla heyecanlaniyor niye bilmiyorum. Elbette biraz daha boyle devam ederse gidelim diyecegim ona

anladım.. bekarken çok mastürbasyon yapmıştır muhtemelen ama bir sorunuda olabilir doktor şart..

Herşey yolunda olsa bile 3,5 ay bebek düşünmek için çok erken.şakamı bu insanlar daha evlilik oturmadan insan evliliğin başbaşa olmanın tadını çıkarmadan ne gerek var aceleye agızlarının paylarını versenize biz daha düşünmüyoruz çok yeniyiz diye
Dusunmuyoruz desem, bu seferde niye dusunmuyorsunuz sonra siz istersiniz o olmaz vs. Mevzu uzayacak. Hayirlisi nasip diyorum ama usandim yani.. Okul bitti is bul diyorlardi,
Evlilikten once millet evlen diye soyleniyordu simdi cocuk yap.. Valla bu cevrenin agzi susmuyor

Aktarda recetesiz satilan macunlardan alsin esiniz. Cok az bir cay kasigi yese sorunu duzelir. Zamanla kendine guveni gelir ve bu sorunu cozmus olursunuz. Donem donem her erkekte olabilir, dogal karsilamak lazim.

Uc bucuk ay cocuk baskisi yapmak icin cok erken diyin. Baya erken baslamis etraf.
Tesekkur ederim fikriniz icin kendisine uygun bir dille almasini soyleyecegim

Tesekkur ederim fikriniz icin kendisine uygun bir dille almasini soyleyecegim
ben vajinismustum, ben iyilestim, esim rahatsizlandi, şahsen gidip kendim almistim aktardan :D epimedyumlu macundu herhalde adi. Recetesiz oldugu icin soyluyorum. Bu hap falan degil yani.

Çok erken yorulmuşsunuz bu sorudan,4.5 yıl bu sorunun muhattabı olarakdan herkesin ağzının payını vermiş kimseye pabuç bırakmamışımdır sizde öyle yapın bence :)

ben vajinismustum, ben iyilestim, esim rahatsizlandi, şahsen gidip kendim almistim aktardan :KK70: epimedyumlu macundu herhalde adi. Recetesiz oldugu icin soyluyorum. Bu hap falan degil yani.
Utanirim yahu yoksa gider alirdim yinede cesaret toplamaya calisayim belki gucu toplar giderim. Helal olsun size

Kim diyor bunu ya? :oha:
Saçmalığa bak, onlara mı kalmış, emredersiniz deseydiniz.
İnsanların mahremine ne çok burnunu sokan var öyle.
Öncelikle eşiniz doktora gitmeli, asıl sorun bu millet değil.
Her şey iyi olsa bile 3.5 ay çok erken bence.
Valla diyen oldu :) şaka gibi degil mi ve ben bu tarz konular konusuldu mu asiri utanan bunalan biriyim. Sadece burada bu kadar acik yazdim. Esimin sorunu daha onemli biliyorum ama bu konuyu benimle cok konusmuyor bende ustune gidemiyorum. Biraz oluruna biraktim belki heyecanini yener diye ama devam ederse karsima alip konusacagim

Çok erken yorulmuşsunuz bu sorudan,4.5 yıl bu sorunun muhattabı olarakdan herkesin ağzının payını vermiş kimseye pabuç bırakmamışımdır sizde öyle yapın bence :)
Size de bu kadar erken mi basladilar soylemeye.. Ben belki de ondan bunaldim. Ruyamda seni gordum altin taktim sana cocuga delaletmis falan diye anlatiyorlar .. Ruyalara bile konu oldum anlicaginiz :)

begonyas begonyas kimin haddine ayol cocuk yapmanıza karışmak.. Ister hemen yaparsın ister yapmazsın.. Eşinin annesine gereken cevabı eşin vermeli bence. Daha da soran olursa yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor gelin izleyin nerde yanlış yapıyoruz de bak kimse bi daha soruyor mu? Sinir oluyorum bu tarz haddini bilmeyen insanların sorularına. Takma kafana ver cevabını veya verme sana kalmış. Açıklama yapmak zorunda degilsin kimseye. Eşinin durumuyla ilgili olarak sa bir uzmana danışsaniz fena olmaz..

İnsanların yatak odasına bile müdahale edebilecek kadar hadsiz bazıları. Ne kadar ayıp. Ağzının payını vermediğin sürece susmaz, susmayacak...

Valla diyen oldu :) şaka gibi degil mi ve ben bu tarz konular konusuldu mu asiri utanan bunalan biriyim. Sadece burada bu kadar acik yazdim. Esimin sorunu daha onemli biliyorum ama bu konuyu benimle cok konusmuyor bende ustune gidemiyorum. Biraz oluruna biraktim belki heyecanini yener diye ama devam ederse karsima alip konusacagim

Gerçekten şaka gibi, tam terslenecek tipler. Bebek diye sorulunca neyse de "aman korunmayın" ne yahu.
Bu yaptıklarının sizin sorununuzla ilgisi yok ama bağdaştırmayın, onlar her türlü soracaktı siz de erken buluyorsanız her türlü onların isteğine göre bebek yapmayacaktınız.
"Bu tarz konular biraz özel kalıyor bu yüzden konuşmayı doğru bulmuyorum, zamanı gelince çocuk da olur daha erken" falan deyin geçin. Aynı kişiler devam ettiği taktirde ortam uyuyorsa sinek vızıltısı muamelesi falan yapın kişiye göre.
Sorununuz da düzelir umarım kısa sürede.

begonyas begonyas kimin haddine ayol cocuk yapmanıza karışmak.. Ister hemen yaparsın ister yapmazsın.. Eşinin annesine gereken cevabı eşin vermeli bence. Daha da soran olursa yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor gelin izleyin nerde yanlış yapıyoruz de bak kimse bi daha soruyor mu? Sinir oluyorum bu tarz haddini bilmeyen insanların sorularına. Takma kafana ver cevabını veya verme sana kalmış. Açıklama yapmak zorunda degilsin kimseye. Eşinin durumuyla ilgili olarak sa bir uzmana danışsaniz fena olmaz..
Eşime de soyluyorlar biz istemiyoruz diyor dalga geciyor gecistiriyor.. Yani o da hoslanmiyor bu durumdan .. Haklsiniz insan kiziyor ama iste yeni evli oldugum icin terslemek istemiyorum fazla ne bileyim fazla bilmiyorum huylarini falan

Gerçekten şaka gibi, tam terslenecek tipler. Bebek diye sorulunca neyse de "aman korunmayın" ne yahu.
Bu yaptıklarının sizin sorununuzla ilgisi yok ama bağdaştırmayın, onlar her türlü soracaktı siz de erken buluyorsanız her türlü onların isteğine göre bebek yapmayacaktınız.
"Bu tarz konular biraz özel kalıyor bu yüzden konuşmayı doğru bulmuyorum, zamanı gelince çocuk da olur daha erken" falan deyin geçin. Aynı kişiler devam ettiği taktirde ortam uyuyorsa sinek vızıltısı muamelesi falan yapın kişiye göre.
Sorununuz da düzelir umarım kısa sürede.
Haklisiniz bu cevap daha yerinde olacak

ben vajinismustum, ben iyilestim, esim rahatsizlandi, şahsen gidip kendim almistim aktardan :KK70: epimedyumlu macundu herhalde adi. Recetesiz oldugu icin soyluyorum. Bu hap falan degil yani.
Taze taze geciktirmeden esime konuyu acio bu soylediginiz macunu bahsettim. Tamam cumartesi aktardan alacagim dedi. Cok sasirdim meger boyle bir yonlendirme bekliyomuş :) tekrar tesekkurler umarim ise yarar

Eşime de soyluyorlar biz istemiyoruz diyor dalga geciyor gecistiriyor.. Yani o da hoslanmiyor bu durumdan .. Haklsiniz insan kiziyor ama iste yeni evli oldugum icin terslemek istemiyorum fazla ne bileyim fazla bilmiyorum huylarini falan
İlk zamanlarda soruyorlar böyle sonra artık bırakıyorlar sormayı genelde siz kafanıza bunu takmayın eşinizin problemiyle ilgilenin o daha önemli

O kadar çok ki bu tip kv ler. Benimkilerde böyle hem de her konuda.ben de araya bariz mesafe koyarak çözüm buldum. Gayet soğuk bir gelinim bu lafları edemiyorlar

Back
X