• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

Taze taze geciktirmeden esime konuyu acio bu soylediginiz macunu bahsettim. Tamam cumartesi aktardan alacagim dedi. Cok sasirdim meger boyle bir yonlendirme bekliyomuş :) tekrar tesekkurler umarim ise yarar
yariyor ama 1 cay kasigi yesin fazla yerse cok uzun surer :oops: sorununuz cozulurse bana mesaj atar misin merak ederim :oops:

Tabi işe yaramazsa üroloji bolumune gitmeyi ihmal etmesin. Sebebi psikolojik degilse doktorun gormesi gerekir

Öncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..
Yaklasik 3,5 aydir evliyim eşimle toplasan 3-4 kere iliskiye girebildik. Bu normal degil biliyorum ama esimde erken bosalma sorunu var asiri derecede heyecanlaniyor ve bir sekilde tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz. Ben onu bunaltmak kirmak istemiyorum yani oluruna biraktim artik.. Zamanla bunu yenecek insallah.
Asil sorun evliligimizin ilk ayindan beri kayinvalidem telefonda cocuk yapin diyor patlamak uzereyim artik ..
Boyle boyle bir sorunumuz var diye anlatacakta degilim .. Bende bebek istiyorum ama şu an o aşamaya gelemedik işte.. Ustelik cok yeni evliyiz. Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim? İnanin bilmiyorum. Onlar cocuk dedikce kendimi baski altinda hissediyorum :KK43:
Sizin doğuracaģınız çocuğun derdine elalem düşmüş anlaşılan. Yeni evliyiz istemiyoruz diyin insanlara bu kadar basit.

Eşinizde inşallah tedavi olur ve iyileşir. Kendiliğinden geçmesini beklemeyin bi doktora danışın derim.

Ben 25 yaşindayim gebelige engel olmadigini biliyorum ama erkenden oyle olunca iliski de olmuyor cogunlukla malesef. Tesebbus ediyoruz sonuca ulasamiyoruz anlicaginiz :)
Cokta utanarak yaziyorum bunlari ama biraz daha paylasmasaydim bunalima girecektim
Geciktirici kullandı mı eşiniz , bir de onu deneyin işe yarıyor.

Geciktirici kullandı mı eşiniz , bir de onu deneyin işe yarıyor.
Henuz yeniyiz ya boyle seylerde epey acemiyiz zaten kimseye de acamadim bu konuyu cevremden. Yani bitkisel yada farkli hic urun kullanmadik. Yeni yeni deneyecegiz

Siz milletin ağzının payını vermezseniz en mahremimizin kadar burunlarını sokarlar, üç buçuk ay gibi kısa sürede bile bezdirirler. Onlar nasıl arsızsa arsız olunuz. 'Ne zaman çocuk sahibi olacağımı size soracak değilim, paşa gönlüm isterse yaparım, doğuracak da büyütecek de çocuğun anası olacak da benim' bak daha ağız açabiliyorlar mı :)))
Üç ayda ne çocuğu ne baskısı ya ne biçim insanlar var hayret doğrusu. Evliliğiniz oturmadan yapmayın çocuk :) zaten mühim olan uyumu yakalamak. Eşinizi doktora yönlendirirseniz en güzelini yaparsınız, cinsellik önemli şey. (ayrıca kv burnunu sokmasın diye eşiniz onun ağzının payını vermeli)

Henuz yeniyiz ya boyle seylerde epey acemiyiz zaten kimseye de acamadim bu konuyu cevremden. Yani bitkisel yada farkli hic urun kullanmadik. Yeni yeni deneyecegiz
O sprey canım internet ten de sipariş edebilirsiniz yenile bilen birşey değil eşim eczacı oradan biliyorum ,arada getiriyor kendine saklıyor. ilk buldum parfüm diye sıktım, baktım kokmuyor , :olamaz:netten bakınca anladım gerçek amacını . :oops:

Evet bu onerdiginiz bitkisel macun işe yaramaz ise doktor mevzusunu konusacagim. Bana farkettirmiyor ama kendisi de kafaya takiyor anliyorum
takar tabi, kim takmaz ki
Geciktiricili prezervatif de var, rötar adinda =))))) o da fena degil

2-3 kere iliskiye girebildik cok kisa surdu zaten.. Cok yeni oldugumuz icin onu kirmak uzerinde baski olusturmak istemiyorum. Cok fazla heyecanlaniyor niye bilmiyorum. Elbette biraz daha boyle devam ederse gidelim diyecegim ona
Zaten 3.5 ay geçmiş bu beklemekle çözülecek bi sorun değil.
Al eşini gidin bi terapiste veya uroloğa bu şekilde bekleyerek bir şey elde edemezsiniz.
Baskı oluşturmak istemiyorum demeniz de mantıklı değil hastalaninca bekliyor muyuz duzelsin diye ?
Bu da bi nevi rahatsızlık siz bebek isteseniz de istemeseniz de bu sorunun çözülmesi lazım sağlıklı bi evlilik için.

Biz erken anne baba olmak istemiyoruz, biraz birbirimize alisalim dersiniz. Uzatan olursa da size ne diyin, diyin bunu ama lutfen. Ben 8 sene insanlari susturdum, size de tavsiye ederim :halay:

Yalniz sizin bu kadar baski altinda hissetmenizin sebebi esinizin rahatsizligi. İnsanlar bunu sordugunda o konuyu tamamen gozardi ederek daha cok erken ne bebegi dediginizde ne kadar rahatladiginizi goreceksiniz

Ya ne kadar ayıp evli insanların çocuk yatak odası mevzusuna kadar karışması ailelerin... Bir de daha yeni evlisiniz. Soran olursa da gönül rahatlığıyla, çocuktan önce evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz, biz çocuk istediğimizde harekete geçer size de olunca haber veririz bu mevzular eşimle aramızda kalmalı diyebilirsiniz. O kadar kaba soruya böyle açık cevap ancak gider...

Al eşini gidin bi terapiste veya uroloğa bu şekilde bekleyerek bir şey elde edemezsiniz.
Baskı oluşturmak istemiyorum demeniz de mantıklı değil hastalaninca bekliyor muyuz duzelsin diye ?
Bu da bi nevi rahatsızlık siz bebek isteseniz de istemeseniz de bu sorunun çözülmesi lazım sağlıklı bi evlilik için.
+1 sonuçta bu da evlilik için çok önemli genelde fazla ergenlikten oluyor bu sorun çok araştırdım ben :KK70:

eşinle sorununuz hallolur canım bir şekilde
ama 3,5 aylık geline hani bebek denmez kimene
bu konuda bunalma taviz verme
hayat sizin yatak sizin bebiş sizin kimene :)

Bence bu kadar baskı altında olman ve soranlardan çok sıkilman eşinin rahatsızlığı ama artık herşeyin çaresi var halledilmiyecek bir sorun degil sizinki sonuçta millet hiç susmaz zaten evlenirsin çocuk ne zaman çocuğu yaparsın 2. Şi nezaman istemiyoruz şimdilik de geç

O sprey canım internet ten de sipariş edebilirsiniz yenile bilen birşey değil eşim eczacı oradan biliyorum ,arada getiriyor kendine saklıyor. ilk buldum parfüm diye sıktım, baktım kokmuyor , :olamaz:netten bakınca anladım gerçek amacını . :oops:
Guldum dogrusu :) alemsiniz.. Netten siparis vermek daha mantikli markasini falan var mi, var ise rica etsem ozelden mesaj atabilir misiniz. Yanlis birsey kullanmak istemem ozellikle boyle bir konuda

Erken boşalma çocuğa engel mi yav?
Sizin zevkinize engel diye biliyorum,
Annem de demişt sırf laf olsun diye ,çok meraklıysan kendin yap demiştim,
Hiç de pişman değilim.
İsteyen kendi üresin,
Çocuk evliliğin tacı bilmemnesi falan değil,ben kendimi ayak bağı,zor gün sebebinden başka bişey hissetmemiştim zira.
Atmasın kimse,
Allah verirse oluyor ayrıca,yoksa kendini parçalasan olmuyor da olmuyor.

Haklisiniz tabi, dikkate alacagim mutlaka insan acemi olunca bilemiyor. Simdiye kadar kimseyede danisamadim. Konu acmam mantikli oldu sizlerin yonlendirmesi bile bana iyi geldi

Back
X