- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
ilk buldum parfüm diye sıktım, baktım kokmuyor ,netten bakınca anladım gerçek amacını .
![]()
Yalnız burada koptum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk buldum parfüm diye sıktım, baktım kokmuyor ,netten bakınca anladım gerçek amacını .
![]()
İste baskidan kastim buydu , esimin durumu neyse bende birde cikolata kisti var yani Allah a kalmis birsey belki kendiliginden olacak, belki dediginiz gibi yillarca olmayacak. Simdi yap diyen ileride ne der bilmiyorum. Eşimle konusup ailesi ile ilgili bu durumdan rahatsizlik duydugumu anlatacagim bakalim ne olacakkonu açmanın elbette sakıncası yok, ama canın sıkılmış ki konu açmışsın. mesele neden konu açtın değil yani, konu açacak kadar nasıl canını sıkabildi 3.5 aylık evlilikte çocuk konusu.
kır gitsin ya, ne düşünüyorsun, inşallah istediğiniz zaman Allah nasip eder ama benim 4 sene olmadı istediğim halde. Allah göstermesin böyle bir durum olursa ne kadar bunalırsın önünü kesmezsen bunun. kaldı ki keyfi olarak 4-5-10 sene de çocuk istemeyebilirsin. çocuk düşünene kadar milletin tırı vırısını mı dinleyeceksin?
Ne acayip insanlar var ya yatak odası zabıtası mübarek birde oldu olacak şu gün yatın çocuk olur bu gün yatmayın olmaz desinler tövbe tövbe ya sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar tepene çıkarlar önlemini al hatta beyaz bir eldiven ve düdük al her ağızlarını açtıklarında düdüğü öttür..Öncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..
Yaklasik 3,5 aydir evliyim eşimle toplasan 3-4 kere iliskiye girebildik. Bu normal degil biliyorum ama esimde erken bosalma sorunu var asiri derecede heyecanlaniyor ve bir sekilde tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz. Ben onu bunaltmak kirmak istemiyorum yani oluruna biraktim artik.. Zamanla bunu yenecek insallah.
Asil sorun evliligimizin ilk ayindan beri kayinvalidem telefonda cocuk yapin diyor patlamak uzereyim artik ..
Boyle boyle bir sorunumuz var diye anlatacakta degilim .. Bende bebek istiyorum ama şu an o aşamaya gelemedik işte.. Ustelik cok yeni evliyiz. Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim? İnanin bilmiyorum. Onlar cocuk dedikce kendimi baski altinda hissediyorum![]()
Asil sorun evliligimizin ilk ayindan beri kayinvalidem telefonda cocuk yapin diyor patlamak uzereyim artik ..
Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim?
O kadar guzel aciklamissiniz ki icinde bulundugum durumu.. Aynen oyle nasip kismet dunyaya gelecek olan varsa er yada gec gelecek. Dediginiz gibi biraz daha net cevaplar vermeye calisacagimAaa kime ne ayol senin çocuk yapmandan daha suncacik zaman geçmiş önce bi evliliğin otursun bi bismillah daaa.. Eski kafalı insanlar iste ilk günden çocuk yapmislar kendileri ya herkesten aynini bekliyorlar.. Banada daha uç ay geçmeden yokmu daha diye karnıma kas göz yapıyorlardı bende korunuyorum düşünmüyoruz iki uç yıl diyordum aaa sakin korunmayin çocuğunuz olmaz simdi istemiyoruz dersen Allahın gücüne gider hic vermez vs gibi klasik cümleler sıralanıyordu heleki hap kullanıyorum diyince abbooo tamam zaten kesin kısır olurdum onlara gore... Sonuç olarak istediğim zamanda yaptım çocuğumu tam iki yil sonra.. hemde hic zorlanmadan hem eşimde hem bnde problem olmasına rağmen.. Bu isler nasip kısmet isi olacak olana kimse engel olamaz kimse istiyor diye çocuk yapmak zorunda değilsiniz ilk olarak esinizin problemine odaklanin cocuk kolay sonra baskılara yenik düşmeyin takir takir verin cevaplarını düşünmüyoruz diyip geçin.. Kaynanayada şeytan diyor anne tamam sen torun istiyorsunda daha birbirimize yeni kavuştuk doymadik dicen bida laf edebilcekmi acep..
Esim oyle diyince daha da cok usteliyorlar o da hoslanmiyor soylemelerinden. Ama kesin bir dille uyarmasi lazim artik soyleyecegimallah yardım etsin bu kaynanalar insanlar delirtir adamı zorla psikolojisini bozarlar adamın bence açıkça soyle biz en az bir düşünmüyoruz de hatta mümkünse esin söylesin belki biraz rahat bırakırlar..
Nerelisiniz bilemiyorum tabi ama :) ben dogu tarafliyim bizde erken evlenip cocuk yapmislar hep buyuklerimiz hatta ara vermeden dogurmuslar masallah. Ayni performansi bizden de bekliyorlar malesef..Ay bir de gebe kalirsaniz bu sorununuzu hic cozemezsiniz. Hamilelik su anda cinsel hayatiniz icin en kotu hamle olur. Once bir urologa gidin. Sık sık da alistirma yapin. Utandirmamak icin uzak durmaya filan kalkmayin. Erkekler ne kadar çok cinsel birliktelik yasarlarsa o kadar uzun sure dayanabiliyorlar.
Ben de 1 seneye yakindir evliyim ama hamile kalsam cevremde sevinecek 1 tane yakınım yok yasim kucuk diye(26 yasindayim). Siz bu cevreleri nerden buluyorsunuz. Ben de bebegim olsa kimse sevmeyecek diye üzülüyorum![]()
Klasik erkek tarafı bizmkilerde 6 aydan sonra başlamştı:) başta sormaya utanmışlar Allahtan:) canim takmamaya calis. Cunku zaten baslayinca bile hemen olcak diye bisy yok dolayisiyla sabrini simdiden harcama derim. Bi kere susturun bi sure dusunmuyorz diye eger siz soyleyemezseniz esiniz soylesin. Keskin bi dilleÖncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..
Yaklasik 3,5 aydir evliyim eşimle toplasan 3-4 kere iliskiye girebildik. Bu normal degil biliyorum ama esimde erken bosalma sorunu var asiri derecede heyecanlaniyor ve bir sekilde tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz. Ben onu bunaltmak kirmak istemiyorum yani oluruna biraktim artik.. Zamanla bunu yenecek insallah.
Boyle boyle bir sorunumuz var diye anlatacakta degilim .. Bende bebek istiyorum ama şu an o aşamaya gelemedik işte.. Ustelik cok yeni evliyiz. Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim? İnanin bilmiyorum. Onlar cocuk dedikce kendimi baski altinda hissediyorum![]()
Bende cok duydum aman korunmayin diye.Kim diyor bunu ya?
Saçmalığa bak, onlara mı kalmış, emredersiniz deseydiniz.
İnsanların mahremine ne çok burnunu sokan var öyle.
Öncelikle eşiniz doktora gitmeli, asıl sorun bu millet değil.
Her şey iyi olsa bile 3.5 ay çok erken bence.
O sprey canım internet ten de sipariş edebilirsiniz yenile bilen birşey değil eşim eczacı oradan biliyorum ,arada getiriyor kendine saklıyor. ilk buldum parfüm diye sıktım, baktım kokmuyor ,netten bakınca anladım gerçek amacını .
![]()
Öncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..