Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar yaptiklarina karsi ben onlara se
Mi
O kadar yaptiklarina ragmen ben sesimo çıkarmadım onlari allaha havale ediyorum:-(
İnsanların ne yaşadığını ne sekillerde bu duruma geldigini bilmeden nasil bu kadar kırıcı konusabiliyorsunuz. Ya ayni duruma siz dusseydiniz ne yapardiniz acaba bilemiyorum herkes mutlu olmak ister ama olmuyo isteyap bir çocuk beraber büyürsünüz.
Sağolsun hep arkamda durdu zaten ama sizinde dediginiz gibi daha toparlanamadik o yuzden istemiyorum bende.Kv kp dertlerini gectim daha yasiniz kucuk. Is yok. Meslek yok. Okul bitmemis. Suanda cocuk sahibi olursaniz ne annelik yurur ne ogrencilik. Ne guzel size destek bir esiniz varmis. Okulu bitirin. Birkac sene gezin tozun. Surekli borc harc yorgunlugunuz vardir. Bunlardan kurtulun oyle cocuk yapin derim ben.
22 yaşında kendin daha çocuksun.okulunu bile bitirememişsin. elinde mesleğin yok. ailevi sorunların var. forumda bebek yapsam mı diye soruyorsun. yahu bebek öyle yapsammı yapmasım mı diye düşünerek yapılacak birşey değil. ağır bir sorumluluğu var hem maddi hem manevi. 100de 100 hazır olup buna rağmen altından kalkamayan insanlar var. dahası bebek rızkı ile falanda gelmiyor. gayette maliyetli bir şey. mamasıydı beziydi. doğumuydu kontrolüydü arabasıydı dünya masraf. eşin altından kalabilecek mi bunların bir birikiminiz var mı? sen eğer bundan emin olamayıp seni tanımayan insanlara göre karar alıyorsan bunda ne akıl vardır ne izan. kırıcı değilim. mantıklı konuşuyorum. yolun yanlış olduğundan kırıcı gelmesi normaldir...İnsanların ne yaşadığını ne sekillerde bu duruma geldigini bilmeden nasil bu kadar kırıcı konusabiliyorsunuz. Ya ayni duruma siz dusseydiniz ne yapardiniz acaba bilemiyorum herkes mutlu olmak ister ama olmuyo iste
Bende biliyorum rizkiyla gelir lafinin gercekten öyle olmadigini bu yizden soruyorum nasil etsem de korunsam diye. bazi seyler basa gelemden anlasilmayacagi icin boyle konusmaniz normal. Daha da bisey demiyorum22 yaşında kendin daha çocuksun.okulunu bile bitirememişsin. elinde mesleğin yok. ailevi sorunların var. forumda bebek yapsam mı diye soruyorsun. yahu bebek öyle yapsammı yapmasım mı diye düşünerek yapılacak birşey değil. ağır bir sorumluluğu var hem maddi hem manevi. 100de 100 hazır olup buna rağmen altından kalkamayan insanlar var. dahası bebek rızkı ile falanda gelmiyor. gayette maliyetli bir şey. mamasıydı beziydi. doğumuydu kontrolüydü arabasıydı dünya masraf. eşin altından kalabilecek mi bunların bir birikiminiz var mı? sen eğer bundan emin olamayıp seni tanımayan insanlara göre karar alıyorsan bunda ne akıl vardır ne izan. kırıcı değilim. mantıklı konuşuyorum. yolun yanlış olduğundan kırıcı gelmesi normaldir...
Zaten gidip gelmiyorum slen son bayramda gittik gorumcem seni istemiyoruz gelme dedi ve ben artik olsem de gitmem o yuzden korunmak istiyorum simdi olmasin ben kendimi once guvence altina almam lazimoyle bi aile olmasin uzaginda olsun yanasmasin mumkunse. esin senin arkanda ve ailesinin yaptiklarini goruyor mu sen ona bak.
Okul bitip mesleği ele aldıktan sonra bile bence evliliğinizde önünüzü görebilir hale gelmeniz ve para biriktirmeniz gerek çocuk için, acele etmeyin yaşınız çok genç zaten...
Nasil korunsam diye sormadin bebek yapayim mi diye soruyorsun. Eger daha dusundugunu anlatamiyorsan cocuk yapmayi 4 5 kez falan daha dusun derim.Bende biliyorum rizkiyla gelir lafinin gercekten öyle olmadigini bu yizden soruyorum nasil etsem de korunsam diye. bazi seyler basa gelemden anlasilmayacagi icin boyle konusmaniz normal. Daha da bisey demiyorum
Istedigim seyi istediğim sekilde sorarim ayrica kac kere dusunecegim seni ilgilendirmez baskalarina laf soylemek icin yer aramayın ben nasil düzgün bi sekilde kimseye çemkirmeden soru sorduysam sizde o sekilde cevap verebilirsiniz veremiyosaniz susun lütfen kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok...Nasil korunsam diye sormadin bebek yapayim mi diye soruyorsun. Eger daha dusundugunu anlatamiyorsan cocuk yapmayi 4 5 kez falan daha dusun derim.
yazdigin kadariyla 21 yasinda 2 cocuk annesi oldugun icin bu konudaki tavsiyelere bozulmuşsun sen bence.Bazilari ne yapsakta onun bunun uzerinde stres atsak diye resmen bekliyor . Ne bu bazi kadinlarin nefreti kime anlamiyorum sadece burasi icin degil tum topiklerde var...